Search results

Loading Google Results...
  1. prototech

    YouTube videos slow to load or freeze

    I just recently started messing with Hackintosh after about a year or so and I'm having an issue that I don't think I have had before. Despite having gigabit internet and being able to do a speed test that clocks in over 800 Gbps, YouTube is very slow to load videos and I often get stuck...
  2. prototech

    Fix no sound after sleep on 1150 (and possibly other realtek's)

    Your kext worked for me! Thanks! I have a GIGABYTE Z97X-UD5H and all I had to do was reinstall my audio and ethernet kext from Multibeast after installing the CodecCommander.
  3. prototech

    [Success] macOS High Sierra on GA-Z97X-UD5H

    Does anyone have sound after sleep? I am revisiting Hackintoshing again and it appears that this is still a problem.
  4. prototech

    Install USB won't start while Windows 10 drive is attached

    So first of all, I have experimented with Hackintoshing on this rig several times with varying amounts of success, but I am no noob to the process. I have 3 SSD's in my PC (Windows 10, Ubuntu, and hopefully macOS), and now I am having issues starting the USB installer made with Unibeast while...
  5. prototech

    No audio after sleep 10.11.3 GA-Z97X-UD5H ALC1150

    That worked! This is fantastic, thank you very much.
  6. prototech

    No audio after sleep 10.11.3 GA-Z97X-UD5H ALC1150

    Alright, so after using iMac 14,2 my audio would not work at all until I installed CodecCommander, and now the audio is still not working after sleep, but it's a bit different. Before, if I put my computer to sleep it would immediately lose sound. Now, if I put the computer to sleep and wake it...
  7. prototech

    No audio after sleep 10.11.3 GA-Z97X-UD5H ALC1150

    MacPro3,1 which is what I believe I have always used.
  8. prototech

    No audio after sleep 10.11.3 GA-Z97X-UD5H ALC1150

    No audio after sleep is an issue that I have been fighting since I built this rig, and it seems I'm not alone. When I ran this build on Yosemite with Chimera I was able to get this to work, and I was able to get this working on El Capitan initially before the big Multibeast update, but now I'm...
  9. prototech

    USB installer reboots during loading

    I saw this as I was leaving for work and only got one chance to try it. I'm newer to clover (used Chimera for quite a while) and I added the nv_disable=1 boot args to the options in clover (which I believe was the proper thing to do) and I booted with the USB port in the back of my computer...
  10. prototech

    USB installer reboots during loading

    [SOLVED] USB installer reboots during loading Hello all! So for various reasons I have been wanting to reinstall OS X on my system, but I'm having some issues I haven't seen before. I would like to be clear before I start though. I have previously installed OS X on this system, in fact I am...
  11. prototech

    GA-Z97X-UD5H ALC1150 - El Capitan - losing audio after sleep

    Ever since I built this rig I have had problems with losing audio after sleep, but so far I have been able to solve it with one of two solutions: either installing RehabMan's CodecCommander kext, or editing my DSDT with MaciASL to make the XWAK method return 0. However, recently it seems like...
  12. prototech

    Dual boot OS X and Arch Linux with Clover?

    This alone did not seem to help at all. I actually accidentally did the exact thing this morning by reinstalling Antergos and setting my EFI partition to the same one that OS X was using (without formatting of course). Antergos boots fine, and the files are there as they should be on the OS X...
  13. prototech

    Dual boot OS X and Arch Linux with Clover?

    BUMP I updated the OP with hopefully more useful information. Thanks again in advanced.
  14. prototech

    Dual boot OS X and Arch Linux with Clover?

    Dual boot OS X and Antergos Linux with Clover? I recently reinstalled Arch Linux in UEFI mode onto a separate SSD with a GPT partition scheme and I am having issues getting it to show up in Clover. I followed this Arch Wiki article https://wiki.archlinux.org/index.php/Clover and swapped out the...
  15. prototech

    Can't extract DSDT for audio fix - No nodes found

    I think I picked the wrong patch initially. After I selected the correct mobo it appears to compile, and the sound after sleep seems to be working. Thanks for your help.
  16. prototech

    Can't extract DSDT for audio fix - No nodes found

    I appreciate your help man. I downloaded that application and I was able to generate a new DSDT and patch it with my motherboard config, but I can't compile successfully. In fact, I get about 164 errors. This happens before and after patching my mobo config. Screenshot:
  17. prototech

    Can't extract DSDT for audio fix - No nodes found

    [SOLVED] Can't extract DSDT for audio fix - No nodes found I got El Capitan running on my system pretty easily, but one problem is hanging me up, and that's losing audio after sleep. I read that you can potentially fix this by editing your DSDT, but I"m having issues even doing that. I've...
  18. prototech

    Warning 10.10.4 Broke everything

    How is the success rate with the new drivers? I'm leaning toward not updating right away since I don't have a spare drive to back up to.
  19. prototech

    OS X 10.10.4 Update

    Is it recommended to install the beta nvidia drivers before installing 10.10.4? Or should I install it after the update?
  20. prototech

    GA UD5H Mac App Store "your device could not be recognized"

    [SOLVED] GA UD5H Mac App Store "your device could not be recognized" I have been fighting with this issue for a while now. When I go to download anything other than updates from the App Store, I get an error saying that my "device could not be recognized". Originally, I was able to fix this...
Top