Search results

Loading Google Results...
  1. vintec

    Couldn't boot after 10.8.2 update

    Hi all, this issue has been bugging me for a while now but haven't got time to tackle it. I did a fresh unibeast installation, installed Multibeast 5.1 and then updated to 10.8.2 via system software update and I was stuck in the looping wheel at splash screen. Booted in verbose mode and this is...
  2. vintec

    Help: No audio after restarting from MultiBeast 5.0.2 installation

    Hi Toleda, here's what I did with Alpha HDA EDIT: Did a clean install and followed these steps: 1. Edit and install HDEF/DSDT (realised I was missing method DTGP and added that to the DefinitionBlock, no more errors) 2. Ran MultiBeast, installing only EasyBeast 3. Backup and deleted...
  3. vintec

    Still no audio after installing Alpha HDA

    Sorry, I was under the impression that we have exhausted all ideas in the old thread and came up with UseKernelCache=No as a temporary workaround. I thought it's better to move to a new thread focusing on installing alpha HDA. Feel free to lock this up if you want me to stick to the old thread...
  4. vintec

    Still no audio after installing Alpha HDA

    Hi again Toleda, Zotac H77, ALC892 Here's my previous thread FYI http://www.tonymacx86.com/audio/65574-help-no-audio-after-restarting-multibeast-5-0-2-installation-5.html#post429989 I have attempted to install the alpha HDA to no avail. These are the steps I've taken: 1. DSDT/HDEF...
  5. vintec

    How to Add or Edit dsdt/HDEF v2

    ML: How to Add or Edit dsdt/HDEF Added the Method and am getting the error "DTGP not found". DSDT compiles fine if I comment out the line with DTGP and Arg# (arguments?). I can send you the DSDT later when I get home if required
  6. vintec

    Mountain Lion on Zotac H77ITX-B-E + i5 3570K ( Intel HD Graphics 4000 )

    hey mate, sorry missed your PM. The new forum system is a bit lacking, I reckon. Anyway, I got temporary fix for my audio by setting UseKernelCache=No bootflag. Toleda's thread is a bit confusing for a noob like me but I think I understand it now, going to give it a try when I'm free By...
  7. vintec

    DVD player app crashing

    DVD player app Have you found the correct framebuffer for your graphics card?
  8. vintec

    Help: No audio after restarting from MultiBeast 5.0.2 installation

    Does UKC=Yes really speeds up the booting time? Or there will be more tweaks to do to get the final result? I can only see a tiny improvement in my system so I can live with UKC=No with audio for now. I will then take my time to understand optimising AppleHDA, might need hand-holding guide...
  9. vintec

    Help: No audio after restarting from MultiBeast 5.0.2 installation

    Attached with IORegs and extracted DSDT, audio working with UKC=No as usual. Cheers
  10. vintec

    Help: No audio after restarting from MultiBeast 5.0.2 installation

    Sorry for my confusion as I don't really understand what DSDT does exactly and you told me to do a fresh install due to some conflict in the system, so I thought all this (including the extracted DSDT) are related. Please ignore what I said if they are irrelevant. Here's what I did: 1...
  11. vintec

    Help: No audio after restarting from MultiBeast 5.0.2 installation

    That was the DSDT extracted before the latest fresh install, I suppose we are not using that since it was broken? Sorry, what enabler are you referring to?
  12. vintec

    Help: No audio after restarting from MultiBeast 5.0.2 installation

    I don't have dsdt :(
  13. vintec

    Help: No audio after restarting from MultiBeast 5.0.2 installation

    IORegs as requested. Fresh install, EasyBeast only. No audio for both
  14. vintec

    audio not working (alc 892)

    LOL that would've been really funny...I think he did say he's using HDMI cable, maybe it's an HDMI audio issue?
  15. vintec

    Help: No audio after restarting from MultiBeast 5.0.2 installation

    Hi toleda, do you want me to try UseKernelCache on fresh install without MultiBeast? I'm not sure if it helps but I've attached AppleHDA.kext and HDAEnabler892.kext from both UseKernelCache=Yes and No boot. I know the file size are different but not sure if makes any difference
  16. vintec

    Help: No audio after restarting from MultiBeast 5.0.2 installation

    the progress of the current system is so far: 1. fresh install from UniBeast (reboot) 2. EasyBeast from MultiBeast 3. AtiConfig=Pithecia in org.chameleon.Boot.plist (reboot) 3. ALC892 w/out DSDT from MultiBeast (reboot) 4. HDMI codec in BIOS + UseKernelCache 5. KextBeast...
  17. vintec

    Help: No audio after restarting from MultiBeast 5.0.2 installation

    Ran KextBeast installation without any kext, rebooted without any flags, no audio Attached with IOReg and DSDT if you need it. Anyway, to sum up experiments so far: 1. HDMI codec enabled + UseKernelCache=Yes (default) : no audio 2. HDMI codec disabled + UseKernelCache=No (as you...
  18. vintec

    audio not working (alc 892)

    I may be wrong but maybe he was looking for HDAEnabler892.kext in your S/L/E
  19. vintec

    Help: No audio after restarting from MultiBeast 5.0.2 installation

    Sorry for being long-winded, just to make sure you didn't miss post #31. Is it still a HDMI codec issue even audio works with it enabled and UseKernelCache=No? By the way, first time using KextBeast, do I go ahead with the installation without any kext on Desktop to repair permission and...
  20. vintec

    Help: No audio after restarting from MultiBeast 5.0.2 installation

    Latest update: Rebooted without UseKernelCache=No bootflag : No audio Re-enabled HDMI codec in BIOS, booted with UseKernelCache=No bootflag: Working audio
Top