Search results

Loading Google Results...
  1. fanclub

    Kernel Panics after installing security updates.

    this is what i did, worked first time. 1. selected my boot partition in clover, pressed space, enabled safe mode. this allowed me into osx 2. downloaded 1.2.2 lilu from here and then unzipped it to my desktop: https://github.com/vit9696/Lilu/releases/download/1.2.2/1.2.2.RELEASE.zip 3...
  2. fanclub

    [Success] High Sierra-Asus Z270G Strix-i7 7700-Asus GTX 1060

    yes i know this error, it is very rare but it has happened to me once nothing specific to hackintosh either, you'll find the same happens in windows and linux if you have a dual/tri boot set up what you need to do is shut down the computer and unplug the PSU. now wait until all lights on the...
  3. fanclub

    [SUCCESS] Macboy123s Coffee Lake i7 8700K, Gigabyte Z370 Aorus UG, 16GB RAM, 2x SSD, Zotac GTX 1080

    I will keep that in mind, thanks. That said though, the most CPU intensive task I do in macOS on a typical day is encode several (maybe 10 at the most?) 3-5 minute videos... the rest is just coding and Photoshop/Illustrator/Indesign. The temps have never been a problem in macOS, only Windows...
  4. fanclub

    [SUCCESS] Macboy123s Coffee Lake i7 8700K, Gigabyte Z370 Aorus UG, 16GB RAM, 2x SSD, Zotac GTX 1080

    No. To get the RAM to show up as its actual frequency in macOS, you just need to enable XMP in clover I've constantly been using Intel Power Gadget over the last 6 months since I built this rig, particularly during CPU intensive tasks, and nothing was out of the ordinary. That said, the Kraken...
  5. fanclub

    [SUCCESS] Macboy123s Coffee Lake i7 8700K, Gigabyte Z370 Aorus UG, 16GB RAM, 2x SSD, Zotac GTX 1080

    To those that have asked about overclocking, I don't have an 8700K/Z370 setup but my 7700K/Z270 setup runs @ 5.2ghz, 32GB of 3000mhz corsair ram running at 3600mhz Kraken X62 CPU cooler, RAM is Corsair Vengeance with no extra cooling; but they get hotter with the overclock, so I want to maybe...
  6. fanclub

    [Success] High Sierra-Asus Z270G Strix-i7 7700-Asus GTX 1060

    nice work jamie RE: bluetooth, do you have the wifi aerial plugged in? it is needed to boost the bluetooth signal too i'm using an apple magic keyboard fine in my setup (same mobo) but my bluetooth didn't work at all until i plugged in the aerial... i've seen other users like yourself report...
  7. fanclub

    [Success] twsps' Build: ASUS Z270i Strix - i7-7700K - HD 630 - 4K - M.2 - ALC1220

    possibly the Realtek kext - you dont need that on a Z270I
  8. fanclub

    [Success] twsps' Build: ASUS Z270i Strix - i7-7700K - HD 630 - 4K - M.2 - ALC1220

    try setting DarkWake to 8 or 10 (or anything really - experiment) in your config.plist (or in clover configurator under 'Boot') I've tried playing around with all darkwake settings and it doesnt seem to make any difference to my 60/40 success rates mentioned earlier - just as long as it is set...
  9. fanclub

    [Success] twsps' Build: ASUS Z270i Strix - i7-7700K - HD 630 - 4K - M.2 - ALC1220

    there is no fix for that, it's a common issue. you'll need to add a nvidia graphics card (possibly AMD might work, unsure). then sleep/wake will work ~60% of the time (the other 40% it goes to sleep and then wakes up straight away, but it doesnt reboot)
  10. fanclub

    SUCCESS: ASUS Z270G + i7 7700K + NVMe + Intel HD630

    can confirm first hand that all these kexts work with z270i :thumbup:
  11. fanclub

    SUCCESS: ASUS Z270G + i7 7700K + NVMe + Intel HD630

    once osx is set up and booting/working properly, just take out it's drive and add your windows drive. install windows as normal. once windows is set up and working, turn off the machine and add the osx drive back in. all you have to do is make sure the osx drive is still the default boot...
  12. fanclub

    [Success] twsps' Build: ASUS Z270i Strix - i7-7700K - HD 630 - 4K - M.2 - ALC1220

    hey twsps did you do any other tricks to get audio working? in your OP you've got separate instructions for 12.4 and 12.5... neither of them worked for me. i tried getting the audio working on 12.4 but had no luck, and again now in 12.5... still nothing. i mentioned earlier in the thread that...
  13. fanclub

    NZXT Cam Software and OSX support

    Hi Griffin can you please confirm this works in your setup, and that you are using the Kraken X41? Once I pull the cable out on mine, all LEDs on the Kraken turn off and the fans spin at 100% 24/7. I would love to be able to do this as the system won't sleep with it connected (I had the exact...
  14. fanclub

    Gigabyte H87N-Wifi - Bluetooth problem

    have a totally different motherboard but same problem, found this thread via google bluetooth working fine, computer was asleep for 3 hours or so, woke it up and bluetooth is gone. i've updated motherboard bios, disabled/enabled XCHI, done many things... but nothing will sync any more. just...
  15. fanclub

    [Success] twsps' Build: ASUS Z270i Strix - i7-7700K - HD 630 - 4K - M.2 - ALC1220

    LOL! Regarding my Bluetooth issues... I bought a new board today and went to return the other one, and the guy asked if I had the WiFi antenna plugged in; I'm like no... i was using Ethernet, no need. He said it's needed for Bluetooth as well. Lo and behold, I install the new board and...
  16. fanclub

    [Success] twsps' Build: ASUS Z270i Strix - i7-7700K - HD 630 - 4K - M.2 - ALC1220

    twsps there is some audio info in this thread that may be of use to you, if you still had issues with this: https://www.tonymacx86.com/threads/success-sierra-kaby-lake-i7-7700k-asrock-z270-extreme-4-g-skill-32gb-ddr4-2400-gtx-980.219647/page-3
  17. fanclub

    [Success] twsps' Build: ASUS Z270i Strix - i7-7700K - HD 630 - 4K - M.2 - ALC1220

    i never came across this problem sorry, i have no idea what that might be did you adjust the settings in the bios as per the original post?
  18. fanclub

    [Success] twsps' Build: ASUS Z270i Strix - i7-7700K - HD 630 - 4K - M.2 - ALC1220

    see my edit, i just did it as you replied lol. basically you need to inject fake intelgfx i tried installing using a usb3 port but it failed. needs to be done from a rear usb2 port initially... once you've set everything up, all usb ports will work
  19. fanclub

    [Success] twsps' Build: ASUS Z270i Strix - i7-7700K - HD 630 - 4K - M.2 - ALC1220

    i'm not sure about raid, but to answer the original question i am using both slots. one w/ clover and osx, one with windows i installed one m.2 and setup osx first, then removed it and installed the other m.2 and set up windows, then i added the osx one back and set it to the primary boot...
  20. fanclub

    [Success] twsps' Build: ASUS Z270i Strix - i7-7700K - HD 630 - 4K - M.2 - ALC1220

    Stowaway try removing the video card and install using the onboard video. Once you've finished getting OSX stable and working, then go through the process of adding the nvidia card afterwards also you will need to inject fake intelgfx too - cpu alone is not enough... i think this is where your...
Top