Search results

Loading Google Results...
  1. pcarrigan2

    Computer won't boot after installing GeForce 660. Please help !

    My computer was working great until I decided to install GeForce 660. I installed the drivers via multibeast, my monitor is hooked up to it and I can pull up the boot screen but this is my verbose when I try. Does anybody have any idea what I could be doing wrong ? Please help. - - - Updated - - -
  2. pcarrigan2

    Unable to pull up bios to change graphics

    So I had my computer running great with the Intel HD 4000 graphics. I bought a GeForce 660, hooked it up, I changed the display to PEG in the bios and once it restart, I couldn't see anytjing. I think it's because I didn't install the drivers first. How do I just reset my bios back to default so...
  3. pcarrigan2

    DVD Drive is not detected !

    Hey so I finally got my computer just about fully functional. The only thing wrong is my DVD drive. It's powered up and it's plugged in to the motherboard using a SATA cable. It's will open and close fine but my computer won't read any of the discs and when I go into the "About this Mac", it...
  4. pcarrigan2

    Computer only boots in safe mode !

    Holy ****... I clicked P1 SSD under the override setting in bios and now the graphics are working beautifully without any glitches, the video is working great. And under my sound preferences I have Internal Speakers, Line Out, Line In and Digital Out.. My audio interface is connected through the...
  5. pcarrigan2

    Computer only boots in safe mode !

    I disabled the VT-d and no difference... how do I go about completely starting over and freeing up the harddrive that I have mountain lion currently on ?
  6. pcarrigan2

    Computer only boots in safe mode !

    Not sure if this is a problem but these are my boot options. My ssd has a uefi prefix, not sure if that's how it's supposed to be or whatever.. Any problems you see ?
  7. pcarrigan2

    Computer only boots in safe mode !

    I set it up exactly how the attached picture looks but I accidentally checked all the options of without dsdt like instead of just ALC898 I checked off ALC888, and all the others.
  8. pcarrigan2

    Computer only boots in safe mode !

    I accidentally checked off all of the without DSDT box as a whole yesterday but it seems to not have made anything worse. Otherwise I set it up just like this..
  9. pcarrigan2

    Quick guide to configuring the UEFI on Gigabyte's 7-series LGA-1155 motherboards

    Article: Quick guide to configuring the UEFI on Gigabyte's 7-series LGA-1155 motherboards I'm confused about the boot options. I want to boot from my ssd. It has a UEFI prefix. I can only boot in safe mode.
  10. pcarrigan2

    Computer only boots in safe mode !

    Sorry I'm a real newb with this stuff
  11. pcarrigan2

    Computer only boots in safe mode !

    When I typed in IGPEnabler=Y, the attached photo is what came up. My motherboard is a GA-Z77X-UD5H.
  12. pcarrigan2

    Computer only boots in safe mode !

    So I made sure that integrated graphics size was set to 64. I'm not using a VGA port. This is the current verbose when I typed in just GraphicsEnabler=Y
  13. pcarrigan2

    Computer only boots in safe mode !

    So Ive been having a lot if problems trying it get my hackintosh properly running. My main problems is that my audio device is nit being detected and anything flash related on websites is very glitchy and videos do nor work, just black screen. So my computer only boots in safe mode and I'm...
  14. pcarrigan2

    Glitchy Graphics, multibeast problem, HD problems, sound output... HELP PLEASE

    Hey guys, so I finally got my new build up n running with mountain line but I have a few problems. I can only boot in safe mode. Videos do not work and any website that has some sort of video on it is super glitchy. Also, I did the whole post installation with multi beast and I didn't get and...
  15. pcarrigan2

    Glitchy video, can only boot in safe mode.. Please help !

    I checked out your write up, really detailed and awesome of you to post that. I'm not home right now but I when I go home, I'm gonna try and download multibeast again because as of now, I didn't get the right files with it.. Unless I didn't set it up right.
  16. pcarrigan2

    Glitchy video, can only boot in safe mode.. Please help !

    Thanks for the quick response guys. So I set up my bios exactly like this http://www.tonymacx86.com/99-quick-guide-configuring-uefi-gigabyte-s-7-series-lga-1155-boards.html but I didn't do the optional part about the wake from LAN part. As far as Multi Beast unattached the photo of how I did...
  17. pcarrigan2

    Glitchy video, can only boot in safe mode.. Please help !

    Hey guys, so I finally got my new build up n running with mountain line but I have a few problems. I can only boot in safe mode. Videos do not work and any website that has some sort of video on it is super glitchy. Also, I did the whole post installation with multi beast and I didn't get and...
  18. pcarrigan2

    Can't make it past iBoot before installation screen for Snow Leopard. HELP

    Here is a list of my rig: I'm using iBoot+multibeast w retail mac os x 10.6 snow leopard GA-Z77X-UH5D Ivy Bridge i7-3770 8GB 1600 Mhz DDR3 (CORAIR Vengeance) Corsair 650W Power Supply SanDisk Extreme SDSSDX-120Gb Corsair Carbide 500r I make it all the way to the iboot logo, then I...
  19. pcarrigan2

    Quick guide to configuring the UEFI on Gigabyte's 7-series LGA-1155 motherboards

    Do you know what settings would be different for snow leopard using iboot+multibeast ? Same motherboard and bios as this example.
  20. pcarrigan2

    Compatible CPU fan

    I'm looking to buy a CPU fan (air)... Will any CPU fan be compatible ?
Top