Search results

Loading Google Results...
  1. the_utah

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    Hey RehabMan and others dealing with El Cap USB 3.0 power issues I seem to have resolved the USB 3.0 power issue with the usbhubpowerfix located here: https://github.com/mkhon/USBHubPowerFix Can now mount more than one 3.0 device that requires power.
  2. the_utah

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    Thanks. This may be a little over my head. Any suggestions for further reading? Also, do you think changing system definitions would help? Currently on Macpro 3,1
  3. the_utah

    Success Hackintosh i7 GA-Z170X-UD5 TH - i7-6700K - GIGABYTE GTX 970

    Hey GMarz, Can you share you USB patch? I've done extensive work in this area and can only mount one usb 3.0 drive at a time. Would love to know what worked for you.
  4. the_utah

    10.11.0-10.11.3 Skylake Starter Guide

    Hi, Thank you for this guide. I made it over here through your 10.11.4+ guide. I am currently running 10.11.6 I've gone through this guide quite extensively for my z17x UD5th. Did recommended clover patches and kexts. Mapped USB ports and USB 3.0 ports and created ssdt-usb. Disabled unused...
  5. the_utah

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    I tried mounting the two drives on my macbook pro (running same os version 10.11.6) and there were no issues. They mounted fine. Also tried removing SSDT.USB from the patches folder with no changes. Seems that the system will only allow 1 USB 3.0 port to draw power at a time. Thanks.
  6. the_utah

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    Rehabman, Having a USB 3.0 issue now. I can only mount one USB 3.0 device at a time that is drawing current. Second device shows up in IOreg but will not mount, and upon unplugging/re-attaching device reports needing more power. Attaching additional USB 3.0 devices that have their own power...
  7. the_utah

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    I spoke a little too soon. I was able to replicate the issue after a reboot. Iphone works fine as well as USB2 devices, perhaps this was a HighCurrent issue. Now USB3 drive "needs power" you will see it listed on SS04, but won't mount. Tried other SSxx ports with the same effect. This is an...
  8. the_utah

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    Rehabman, I believe the highCurrent has solved the issue. I was getting inconsistent mounting results after each reboot - different drives/devices mounting/not-mounting or reporting no power so it was difficult for me to track down a specific port. HighCurrent seems to have allowed everything...
  9. the_utah

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    Apologies. I certainly don't mean to waste your time. Still having USB power issues. USB2.0 devices, iphone, thumb drives etc reporting "USB DEVICE NEEDS POWER"
  10. the_utah

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    Thanks. I added the inject = true through clover and still having the same issue, is it odd that the usb 3 drives are getting power?
  11. the_utah

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    Files attached.
  12. the_utah

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    RehabMan, Gotcha.
  13. the_utah

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    Hello, I have followed the USB recommendations as outlined in this post as well as Ammulders Skylake Starter post with some success but I'm having a few USB issues that I need some help with. 1. I have installed USBinjectall in clover/kexts/10.11 as well as /other and /10.10 as per guide 2...
  14. the_utah

    10.11.4+ Skylake Starter Guide

    Hi Ammulder, Thanks for your outstanding and detailed work here. I have a skylake system and I have followed you usb procedure with general success. I have 14 listed in the IO registry, however I can't seem to get power to my lacie USB 3 drive through any of these ports. Wondering if I have made...
  15. the_utah

    Success Hackintosh i7 GA-Z170X-UD5 TH - i7-6700K - GIGABYTE GTX 970

    Hey, I would love to know how you achieved your USB success. I have a similar system which is running perfectly with the exception of USB 3.0. Most of the resources here for el cap USB support are for older motherboards. I have the z170x ud5th like you, would love to know how you did it.
  16. the_utah

    Z170x ud3 th - OSX 10.11.6 - ram detection issue

    Hello, I have got my new system up and running very smoothly now. GAz170x ud3 TH i7 6700k CPU GTX 770 GPU Ballistix 8gb DDR4 2400 x 4 After much fiddling around, everything works: audio, imessage, sleep etc. I just noticed that my ram is not detecting properly though and am seeking some...
  17. the_utah

    Success Hackintosh i7 GA-Z170X-UD5 TH - i7-6700K - GIGABYTE GTX 970

    Hello. Looks like a great system and thanks for the video which is very straight forward. I am going to build one similar using the same mobo and cpu and my existing stuff. I am curious about Tony Mac's memory recommendations however. I've noticed (for example) that the memory you used is...
  18. the_utah

    Upgrade to El Cap

    Hi Friends, I currently have a stable ML 10.8.5 system very similar to Stork's Son of Zorro. I am hoping to upgrade a few components to get the hardware up to 2016 El Cap standards and maximize my system speed. I am a commercial photographer and cinematographer so my system needs to...
Top