Search results

Loading Google Results...
  1. kenia1234

    No audio after El Capitan installation! Help!

    Hi! I am sorry! I didn't mean to violate the forum rules. However I made a lot of search and tried many many things but nothing has worked yet. :( I hope that you can help me. Regards.
  2. kenia1234

    Wi-Fi does not automatically connect and sometimes is slow.

    Hi all. I have a very good working hackintosh configuration. But I have a little problem. My Wi-Fi card is : TP-LINK TL-WDN4800 with AR93xx chip. The card has been natively and promptly recognized by the system since the installation process. The points are : 1)the card does not...
  3. kenia1234

    No audio after El Capitan installation! Help!

    Hi. I recently installed El Capitan with Unibeast on my configuration and everything appears to work just fine. There's just one problem. I can't make audio work! My Audio codec is : AD1988B I tried several DSDT and AppleHDA patches but nothing appears to be working. For now I have...
  4. kenia1234

    [Solved] Clover Very Slow to start up

    Clover Very Slow to start up Yes my OCZ is attached to an Intel SATA controller. However I found a solution!!! SOLUTION : Just install CloverEFI bits BiosBlockIO instead of traditional CloverEFI 64 SATA!!! It boosted my boot time from 30 seconds to 2/3 seconds!! Just what I wanted!! :)
  5. kenia1234

    [Solved] Clover Very Slow to start up

    Clover Very Slow to start up Thank you for your answer. I made the changes to the BIOS you suggested but nothing has changed, but I noticed something more. Before the little dash in upper left corner, it says boot0f or something like that and it should be clover that it's been...
  6. kenia1234

    [Solved] Clover Very Slow to start up

    Hi! I installed El capitan on my machine using unibeast 6 and it seems to work very very well except for two things : audio (AD1988B, not even seen by the OS, and so I'm using nVidia HDMI audio, but that's another story) and a strange sluggish thing at boot. The PC takes around 4 seconds...
  7. kenia1234

    Unibeast 6 kernel panic AppleUSBUHC IPC, Help please!!!

    Thank you for your answer! I made several tries and I can confirm that IT WORKS!!! I just applied DSDT fixes (mask 0x000000105B) that worked for X58 chipset on my configuration and it worked very well! So I can confirm that the method used for X58 chipset is ok for P35 chipset as well...
  8. kenia1234

    Unibeast 6 kernel panic AppleUSBUHC IPC, Help please!!!

    I have the exact same issue and I have system specs written in my profile. Please help. I get this exact kernel panic and my computer restarts. I cannot rebuild USB kernel cache as well. Please help me if you can.
  9. kenia1234

    Unibeast 6 kernel panic AppleUSBUHC IPC, Help please!!!

    I made some researches and it seems to be a well known error. I have a P35 chipset, not X58 (that has a better solution for that error). Please, could anyone tell us, how to rebuild the kernel cache for the external USB installer?? Because I wanted to try to boot deleting the kext but it...
  10. kenia1234

    Unibeast 6 kernel panic AppleUSBUHC IPC, Help please!!!

    I have the exact same problem!! Many users reports that it can be solved by deleting the kext inside IOUSBHost kext. But I can't rebuild the USB device kernel cache and so I have always the same error even when deleting the kext. Please help if anyone can. My hardware is the one in my...
  11. kenia1234

    [GUIDE] Dell XPS 9530

    I contacted EmylDinesh the author of the topic itself on the other forum you suggested to me but unfortunately he couldn't enable it as well...VGA port is detected but the display has no signal...and I understood that he's not willing to continue the project.. I'm not enough experienced to do...
  12. kenia1234

    [GUIDE] Dell XPS 9530

    Thank you for the advice. I will try to do something myself then. I hope that someone will join me.
  13. kenia1234

    [GUIDE] Dell XPS 9530

    Yes...but I bypassed nvidia optimus engine via BIOS and I could totally disable intel gpu. Hence my OSX recognize the card correctly (I can see it from system properties using VNC monitor)...so the drivers are actually working. There is just something missing...some information about...
  14. kenia1234

    [GUIDE] Dell XPS 9530

    Thanks! I edited the post and deleted the mail address. However I'd be thankful to anybody who would join me to make mobile kepler nvidia cards to work under osx. I am so close to that target! I got it working with VNC display. It just cannot recognize laptop ports but the drivers are...
  15. kenia1234

    [GUIDE] Dell XPS 9530

    Hi! Would anyone be interested in enabling GT 750M in this laptop? Please answer to this post!
  16. kenia1234

    Mobile Kepler GT 650M working on OSX!! (No Optimus) Need help!!

    I sent you an email. You can remove the post now!
  17. kenia1234

    Mobile Kepler GT 650M working on OSX!! (No Optimus) Need help!!

    I'm sorry but I can't see your email, can't send you private message (I don't have 75 posts!) and hence I don't know how to give you the needed information! I'm sorry but this forum has strict rules that I want to respect! you could always write me an email here if you want
  18. kenia1234

    Mobile Kepler GT 650M working on OSX!! (No Optimus) Need help!!

    I would like to help...really...but I've already been banned from this forum once! :) I won't risk to be banned again...so if you want help contact me via PM... reagards!
  19. kenia1234

    Mobile Kepler GT 650M working on OSX!! (No Optimus) Need help!!

    That's the best choice in the end! It's just that it's overpriced...waaay overpriced! Otherwise I would have bought it. I payed just less than a half of the price for my machine and it's nothing different from a rMBP...it's just the software that's different, and not so much!! :D Except for...
Top