Search results

Loading Google Results...
  1. maverik884

    PowerColor Radeon RX VEGA 64 - Will it work?

    Been running strong for a couple months now.
  2. maverik884

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    ITS ALIVE!!! That latest SSDT-Z390-DESIGNARE-TB3HP.V4.aml did the trick. I can see my OWC Thunderbay Raid. Gonna try with my older OWC Thunderbolt 2 Dock now. Thank you so much for such a thorough guide and for being so involved in the forum everyday!! Your guide inspired me to make my first...
  3. maverik884

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Wow! Awesome score!! I'm trying to OC mine as well but the options on my motherboard are grayed out. I just updated to the latest BIOS as well. How did you OC yours?
  4. maverik884

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thanks Casey! Do you think following these steps will fix my lack of Thunderbolt problem too? I've still had no luck
  5. maverik884

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Using -b and still can't get HS01,02 and SSP1,2 to move over
  6. maverik884

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Rookie question, but do I still need to install a windows partition and "wake up" the TB ports on windows before MacOC will see them? I dont have a windows partition installed
  7. maverik884

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Followed your steps and no luck on TB yet. Do you see anything out of the ordinary in these photos?
  8. maverik884

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I tried the standard fakeSMC + "Copy-to-Library-Extensions" files and it wouldn't boot. Attached are the error screens. When I initially followed the guide and used the "Post Install Files" on my first build attempt last week I ran into the same dead end. Went back to my vanilla install backup...
  9. maverik884

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I installed the modified SSDT file you posted after removing the original one and removed the "-b"in the file name so it would match the original. Did a reboot from complete shutdown and still no luck.
  10. maverik884

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thanks for responding. Here are my BIOS everything looks good. **Side Note - Do you know why I'm locked out of editing the CPU frequency? (I attached photo of that too)
  11. maverik884

    Did anyone overclock GIGABYTE Z390 DESIGNARE with Core i7-8700K?

    Thats awesome! I'll recheck BIOS firmware now. I just got the board last week so I figured it would be current enough for an older chip.
  12. maverik884

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thanks! It's showing something in PCI, but my Thunderbolt 2 Gtech RAID isnt showing up when connected via Apple's Thunderbolt 3 to 2 Adapter.
  13. maverik884

    Did anyone overclock GIGABYTE Z390 DESIGNARE with Core i7-8700K?

    No worries! Haha I just triple checked that I have the k chip too and its reading 8700K in the BIOS so its wierd all overclocking is locked out.
  14. maverik884

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thunderbolt Ports not working, please help. It says no drivers are loaded. UPDATE It shows something under PCI though. Still wont recognize Gtech Thunderbolt 2 Drives plugged in via Apples TB 3to2 Adapter.
  15. maverik884

    Did anyone overclock GIGABYTE Z390 DESIGNARE with Core i7-8700K?

    EZ OC is not available in my bios, and when I try to switch it out of Auto nothing happens, plus the Clock Frequency option is grayed out. Not sure where to go from here.
  16. maverik884

    Did anyone overclock GIGABYTE Z390 DESIGNARE with Core i7-8700K?

    BUMP I have the same combo and would like to push as close to 5ghz as well. Looking for recommended steps and limits to watch out for.
  17. maverik884

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I had it in the second PCIe x16 Slot and BT worked but WiFi didnt show up at all. I just moved it down to the X1 slot and WiFi has appeared but wont let me turn it on. After reseating the card in X1 Slot and rebooting with the Ethernet cable UNPLUGGED, the WiFi is working fine! Anyone know how...
  18. maverik884

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Is the wifi working on your Fenvi? I've got the Fenvi FV-T919 plugged into a USB splitter with my X62 and have Bluetooth but no wifi.
  19. maverik884

    HELP - Kernel Panic after Clover Boot Screen, but Before Language Selection

    I ended up doing a fresh super basic Vanilla reinstall and wiped both additional SSDs from the Disk Utility before installing the OS on the NVMe. Success - Now I'm having no boot issues! Still no WiFi though. The BT on the Fenvi FV-T919 worked out of the box, but it isnt recognizing the wifi...
  20. maverik884

    HELP - Kernel Panic after Clover Boot Screen, but Before Language Selection

    Alright I finally got everything up and running! I had a working Mojave install on my NVMe and a backup of the working install on SSD. Then I added two SSD drives to the SATA ports on the motherboard and upon rebooting the first install was broken. Then the backup too. I reset my bios to the...
Top