Search results

Loading Google Results...
  1. charlesbelisle

    nVidia 1070 Pascal glitches after Wake / Sleep on Sierra 10.12.6

    Hi, I'm having issues with my EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING Black Edition graphics card since my build is completed on Sierra 10.12.6 (16G1918) Whenever I plug or unplug cables, adding a second monitor or anything else after the start of my computer, it doesn't work properly. My most recent...
  2. charlesbelisle

    4K Screen Flashing Black Sometimes

    Hi, I'm currently on Mac OS 10.12.6 with a NVIDIA GeForce GTX 1070 8191 MB plugged on a 4K screen via a DisplayPort cable I'm facing some Black Flashs while working on my Mac since I've built it sadly. More often on softwares using some ressources (Adobe Photoshop / Premiere Pro) but sometimes...
  3. charlesbelisle

    Can't successfully connect 2 monitors

    Hi, I'm using my Hackintosh since a few months and everything is well oiled. I was using a two monitors setup (24" HD and an old Dell monitor) and everything was working fine. But I replaced the 24" with a 32" 4K UHD monitor recently and, since then, it seems I can't connect anymore my two...
  4. charlesbelisle

    Premiere Pro makes the computer crash

    Hi, I'm using Premiere Pro on a frequent basis but have a major problem with the software : whenever I'm trying to render a sequence (Render In Out), the computer restarts randomly. It only takes a few seconds before it shutdown by itself. I'm not sure why it's happening. Here's what I...
  5. charlesbelisle

    Thunderbolt plugged Drobo 5D

    Hi, I'm a owner of a Drobo 5D Thunderbolt plugged Hard Drive Enclosure and was wondering if you have any idea why it's the only TB3 device I can't make it work on my Hackintosh I even have problems to boot the machine as seen in verbose mode (see attached) Any idea why this problem occurs...
  6. charlesbelisle

    [SOLVED] Internal SATA HDD sometimes not recognized by Disk Utility

    Hi, I'm on Sierra 10.12.6 and am pretty much impressed by the capabilities of a Hackintosh. I have a major problem though : my second drive (HDD 4 TB WD Black) is some times recognized by the OS / Disk Utility, but sometimes it isn't.. When it's connected, it often disconnect itself all by...
  7. charlesbelisle

    [SOLVED] Fresh install of Sierra but can't boot after MultiBeast

    Hi, I freshly installed my system and everything worked ok until I installed the MultiBeast 9.2.1 drivers (see the list below). I'm having an issue of infinite loading bar with the Apple Logo when I removed the USB stick to boot from the HDD. You can see the Verbose results down there. I can...
  8. charlesbelisle

    Using the MultiBeast 10.2 ?

    Hi, I was wondering if, with a z370 motherboard, I should use the latest MultiBeast 10.2 - High Sierra or the previous MultiBeast - Sierra 9.2.1 since I want to install Sierra only. I'm curious to know if the 10.2 MultiBeast drivers would work on the Sierra OS X Thanks to let me know!
  9. charlesbelisle

    Recent Build (April 2018), previous OS (10.12.6) ?

    Hi, I'm a new user in the Hackintosh community and was wondering if the most recent build (April 2018) would works with a previous OS X version (10.12.6 / Sierra, instead of High Sierra) Should I be using MultiBeast 10.2 or the MultiBeast - Sierra 9.2.1 since I would use a 300 serie...
Top