Search results

Loading Google Results...
  1. Anatharias

    Black screen Intel HD 530 on Mojave after patching Framebuffer

    Here it is, I've uploaded it already, but this one should work
  2. Anatharias

    Desktop Intel HD 530 5MB Skylake on Mojave no acceleration

    Use the search feature browse that thread https://www.tonymacx86.com/threads/guide-workaround-using-intel-hd530-with-dual-monitors.214125/page-28 I got three screen working on HD530
  3. Anatharias

    Intel 530 graphics only at 1080

    If you haven't changed the config.plist, you're missing a couple of things: - acpi patches are not properly set, the following are missing: - rename GFX0 to iGPU - rename HECI to IMEI have you tried adding the flags for 4K? check the pinned threads, you'll find, most of the time, the answer...
  4. Anatharias

    [GUIDE/Workaround] Using Intel HD530 with Dual Monitors

    I got 3 displays working on a Dell 3040 HD530 2xDP, 1xHDMI - Mojave 10.14.2 hot plug works, no need to turn on or off, no black blinking no sleep though - can't care less attached plist has re-generated serial number
  5. Anatharias

    How to set ig-platform-id?

    Clover configurator adds and removes properties according to your selections add an input in a field, the field pops into your config.plist
  6. Anatharias

    Intel 530 graphics only at 1080

    I went from 10.12.2 to Mojave directly, what used to work in Sierra wouldn't in Mojave so I had to start over. What you're describing is, I think, is solved by the latest Lilu + Whatevergreen give it a shot, duplicate your EFI folder so you have a working EFI just in case, and keep researching...
  7. Anatharias

    [Release] Hackintool v3.x.x

    I personally liked the old blue icon with the Intel logo regardless, the work you have put in that tool is just tremendous. thanks !
  8. Anatharias

    How to set ig-platform-id?

    you can edit almost anything related to the config.plist using CLover Configurator https://www.tonymacx86.com/resources/clover-configurator.335/ make sure that you download latest build and that you use it with latest Clover build Also, look into the Graphics pinned threads... everything you...
  9. Anatharias

    Intel HD Graphics 530 no acceleration

    Your config.plist features too many different video settings for graphics. Desktop HD530 requires you to use either 0x19120000 or 0x193B0005. No fake ID (fake ID 0x12345678 is only used in clover at boot to deactivate video support and recover from a black screen in case you messed up your...
  10. Anatharias

    Intel 530 graphics only at 1080

    You should address that 4K issue with current solutions latest Lilu and Whatevergreen (WEG) are replacements for the pixel-clock patch (included in WEG) just create a patch with proper informations and check Enable HDMI20 (4K) in Hackintool Hackintool...
  11. Anatharias

    Tiny tiny writing

    You don't have HiDPi scaled resolutions available in the Display preference pane? then you must have an EDID issue use Hackintool to generate a patched EDID and place it in the appropriate folder https://www.tonymacx86.com/threads/release-hackintool-v1-7-7.254559/ Post #528 has all...
  12. Anatharias

    Intel HD530 only 7mb

    If you really had exhausted every guide you could find, you would have a working display Your config.plist does not include any ACPI rename You should have read by now that Fake ID 0x12345678 is actually DE-activating the video support. furthermore, you only need Lilu and Whatevergreen - no...
  13. Anatharias

    Black screen Intel HD 530 on Mojave after patching Framebuffer

    Hey, so the difference between your provided plist and mine is about the video ports, so I edited mine and changed it to 3 video ports (you wrote 2). I rebooted : BAM 3 screens worked. I change nothing, I just reboot: Black screen :crazy: So I switched the video ports to 4, I booted with 3...
  14. Anatharias

    Black screen Intel HD 530 on Mojave after patching Framebuffer

    I have two profiles, one working with dual screen and 0x19120000, so I don't need to boot with fake ID. But rebuilding caches hasn't changed a thing. I noticed that I had old irrelevant .kext in S/L/E, so I removed them, but rebuilding cache had no impact. once I boot up with 0x193B0005 i get...
  15. Anatharias

    Black screen Intel HD 530 on Mojave after patching Framebuffer

    I had a question previously, regarding DMVT, I've set the variable in an EFI shell setup_var 0x350 0x3 (96MB) Anyway... So my settings were working fine, once ( I kept computer running since my last fine boot, and then no longer ? how come? I haven't modified my config.plist I booted with my...
  16. Anatharias

    Websites login isn't retained

    bump, thx
  17. Anatharias

    Skylake Intel HD 530 Integrated Graphics Working as of 10.11.4

    check my post there, same Dell desktop: https://www.tonymacx86.com/threads/black-screen-intel-hd-530-on-mojave-after-patching-framebuffer.269179/post-1891355 Credit to the thread contributors
  18. Anatharias

    Black screen Intel HD 530 on Mojave after patching Framebuffer

    AWESOOOOOME - see attached Clover folder HD530 on i5-6500 (dell Optiplex 5040) DVMT set to 96MB in EFI bios shell Mojave 10.14.2 ACPI Patches: Boot arguments: -igfxnohdmi Inject Intel: Yes ig-platform-id: 0x193B0005 Edit: You may want to add value 4 to Video Ports field KextToPatch: prevent...
  19. Anatharias

    Websites login isn't retained

    Ok, so I tested my NVRam and it works, the Hello world is reported after rebooting So I wonder why no login is retained. I mean, it is saved in the web browser, but websites are not retaining my login if I login onto Netflix today, I'll be receiving an email letting me know that I've logged in...
  20. Anatharias

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    Anyone with triple screen enabled on HD530 with FrameBuffer. I had it working once, fully accelerated, rebooted to a black screen, was pretty disapointing
Top