Search results

Loading Google Results...
  1. Nellyfabolous

    stuck End randomseed +++++ / new setup 2019 - i9 9900X - Asus PRIME DELUXE 2

    hi everybody ! I'm a problem when I want to install Mojave 10.14.5 with Clover_V2.4_r4961 my new setup : - I9 9900x - ASUS X299 PRIME DELUXE 2 - RADEON VEGA VII - RAM G-SKILL 4 x 16go 3600mhz I tested with with OsxAptioFixDrv-64 and same problem. I'm stuck with verbose at End RandomSeed...
  2. Nellyfabolous

    "End randomseed" reboot

    hi everybody ! I'm the same problem with a new setup hackintosh : - I9 9900x - ASUS X299 PRIME DELUXE 2 - RADEON VEGA VII I install clover Clover_v2.4k_r4961 with OsxAptioFixDrv-64 I'm stuck at End RandomSeed with ++++++++++++ Any solution to test ? thank's :)
  3. Nellyfabolous

    [Solved] Sometimes Slowdowns about 30s

    Problem is fix !!!!! Thank you so much Brebo !!!!!!!
  4. Nellyfabolous

    [Solved] Hackintosh asus G750JX / WORK with HDD but not with SSD / Error Loading Kernel Cache (0x7)

    Problem fixed ! i juste changed emplacement of my SSD. i put it in the other sata 2.5 emplacement, and now it work perfectly ! Bob_the_tomato thank's for your answer :)
  5. Nellyfabolous

    [Solved] Hackintosh asus G750JX / WORK with HDD but not with SSD / Error Loading Kernel Cache (0x7)

    Hello, here I am doing a hackintosh for a friend, on a Asus laptop G750JX I managed to make everything work! Wifi, bluetooth, handoff, facetime, imessage, audio, card reader, keyboard and touchpad, graphics card. Only here I have a huge problem. On a hard drive everything is ok on the boot with...
  6. Nellyfabolous

    [Solved] Sometimes Slowdowns about 30s

    Ok thank's, i go to check your link. Edit : Ok i try the post #408 of your link.
  7. Nellyfabolous

    [Solved] Sometimes Slowdowns about 30s

    Hello, here I come to ask for your help because I have a problem on my hackintosh. sometimes, and rarely, I have slowdowns of about 30s to 1 minute. It happens at least once. OSX is really slow, there is a little frieze. After 30s this ends up getting unlocked and all re works well Do you have...
  8. Nellyfabolous

    [Solved] Missing Icons after opening of Safari after Update

    i have the same problem. it's about integrated graphic card, but when i disable it, i lose airplay logo on the top bar. i need airplay logo, so do you have a fix ?
  9. Nellyfabolous

    [100% working] Asus G750JW High Sierra 10.13.5

    thank's for this guid. do you have a fix for WEBCAM ? all works for me, but not webcam.
Top