Search results

Loading Google Results...
  1. dashingncool

    [Guide] High Sierra on Asus Z-170, RX Vega 64

    Hi all, This is a follow up to my guide for installing Sierra. I switched my GPU to RX Vega 64 as I was reading that it works OOB. The Nvidia 960 was not giving me any trouble. It was just a hassle to wait for Nvidia drivers to get updated and then applying the kext patches again etc., etc...
  2. dashingncool

    Framebuffers for Vega

    Hi, I am trying to run redsock-bios-decode and radeon-bios-decode on RX Vega ROM but the scripts aren't working with this ROM. I think the format may have changed. Can someone help me?
  3. dashingncool

    Unable to get RX Vega working with High Sierra

    I was able to successfully install and log into High Sierra with nvidia GTX960 (of course the web drivers were missing). So I decided to go with RX Vega because I read in a multiple places that it works out of the box. However, when I start my hack, I can see the boot logs etc. Then the...
  4. dashingncool

    BCM94360CS PCIE stuck at HID Legacy Shim 2

    I am running sierra on my Asus Z-170 Premium motherboard. I got a bcm94360cs PCIE card from Ebay which should have worked out of the box. However, I am getting stuck at HID Legacy Shim 2. From what I understood by reading online is that, this card is treated like any other USB device while...
  5. dashingncool

    [SUCCESS] Perfect Sierra build Asus Z170 Premium

    Specifications Asus Z170 Premium Skylake i-6600K Nvidia GTX 960 Samsung 850 EVO 256 GB x 2 Samsung NVMe 950 Pro 256 x 1 G.Skill 32 GB 3000 MHz RAM 8 x 4 Samsung UHD monitor 4K@60Hz x 2 Let me start by answering these questions first. What is working? Graphics 4K @60 Hz Audio Bluetooth NVMe...
  6. dashingncool

    How to get DisplayPort 1.2 working with Sierra

    I finally got everything working on my Asus Z170 Premium. Including airplay! There is one last problem though. I have Nvidia GTX960 and two Samsung 4K@60 hz monitors. If I boot with Display port setting 1.2 in the monitor settings, the system boots up but I get a black screen on both the...
  7. dashingncool

    Sierra stuck on kextd wait(0): AppleACPICPU

    I have tried everything 1. Updating clover to latest 2. Copying FakeSMC to Other 3. Fiddling with SMBIOS 4. Using HFSPlus instead of VBoxHFS Nothing is working. It always gets stuck on this screen and waits forever. The spinner shows up in the top left corner of the verbose mode but I can't...
  8. dashingncool

    Kernel Panic in El Capitan

    Every time I reboot, I get this kernel panic. Can someone please tell me whats wrong? Sun May 8 14:57:39 2016 *** Panic Report *** panic(cpu 1 caller 0xffffff80003ce40a): Kernel trap at 0xffffff800010e096, type 14=page fault, registers: CR0: 0x000000008001003b, CR2: 0xffffff83b717d000, CR3...
  9. dashingncool

    Display doesn't work sometimes on el capitan boot

    I have pretty much every thing set up except one little problem. 7 times out of 10, my display doesn't show anything after the initial boot sequence. The monitors are on, but there is no signal. Can some one please help?
  10. dashingncool

    [Success] Asus Z170X Premium, GTX 960, Skylake i5-6600K

    Configuration Asus Z170X Premium (the latest Z170 board by Asus with thunderbolt and U.2) Intel i5-6600K Skylake Gigabyte GTX 960 Gaming G1 G.Skill 4x8GB DDR4-3200 Samsung EVO 120 GB SSD (OS installation) Samsung 950 Pro 256 GB This was my first both PC and Hackintosh build from scratch. I...
  11. dashingncool

    Screen turns off if booting from drive

    Configuration Asus Z170x Premium, 6600K, Nvidia GTX 960, El Capitan I finally managed to get most of my hackintosh working. One last problem is I cannot boot into the OS with GTX connected without using the USB. After initial boot sequence, the screen turns off. I have my SMBIOS set to...
  12. dashingncool

    Cannot boot from drive after installation

    I have an Asus Z170X Premium, Samsung Evo 250 GB, Gigabyte Nvidia GTX 960 with 4x8GB DDR4 memory. I was able to install El Capitan. However, I can't get it to boot from drive. I have tried doing the post installation steps using Multi beast and manually, but I get stuck on Error allocating...
  13. dashingncool

    Installation issues on Asus Z170 Premium with El Capitan?

    Configuration: Asus Z170 Premium Motherboard with i5-6600K 8GBx4 G.Skill DDR4-3200 On Board Graphics Card Samsung Evo 850 120GB Connected to one of the SATA Ports Samsung 950 Pro 256 GB M.2 drive OS: El Capitan I am building a new Hackintosh with above configuration. I have tried virtually...
Top