Search results

Loading Google Results...
  1. parasthakur37

    [HELP] Audio doesn't stick after sleep/wake-up

    If you change any settings in your BIOS, you're required to again patch your DSDT as the SystemMemory address of the original one changes. Also make sure to apply these basic patches.. and darkwake=8
  2. parasthakur37

    [HELP] Audio doesn't stick after sleep/wake-up

    Sorry for my negligence, after fixing the SystemMemory addresses issue and setting darkwake=8, not only does audio stick after sleep but it's much more stable than before. Thanks @RehabMan , fixed. :)
  3. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    Sorry for my negligence on this issue. After fixing SystemMemory addresses, everything works okay. No more kernel panics, and the black screen issue hasn't come back at all. Thank you @Fraxul @RehabMan @headkaze and vit for all your hard work. :)
  4. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    With the latest version of WEG, this is what happens when I run sudo kextcache -i / kxld[as.vit9696.WhateverGreen]: The following symbols are unresolved for this kext: kxld[as.vit9696.WhateverGreen]: KernelPatcher::eraseCoverageInstPrefix(unsigned long long, unsigned long) Link failed (error...
  5. parasthakur37

    [HELP] Audio doesn't stick after sleep/wake-up

    So I have realtek ALC 892 on my laptop and the audio won't stick after waking up from sleep. Found a script which essential unloads and loads the AppleHDA when run, so running this script after waking up starts the audio but it's a hacky solution also 2/5 times the script fails and says -...
  6. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    Yeah, deleted the DSDT.aml as I don't really need it, it's only patched for brightness keys and they are bugged, so don't need it. PR files attached after a restart.
  7. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    Could you upload your CLOVER folder?
  8. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    Sorry, I was waiting for an actual panic to happen to capture the logs. So I put the hack to sleep and it rebooted just like that. Logs are attached. Also, this doesn't happen without WEG.
  9. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    For me, the black screen issue is gone for good after using Fraxul's SSDT-PNLF and latest WEG, but the system just reboots sometimes while playing youtube videos or using xCode, there's literally no verbose log, just reboots....like that. Im sure this is because of WEG, because without it, it...
  10. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    So what's wrong with mine? I don't even have trampoline errors!?
  11. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    Here's the result. See a lot of WEG log (it's not enabling a couple of things) but don't know what's wrong what's right, wish Vit could take a look...
  12. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    So it works for some hardware configs and not for others, that's a heart break. :( @RehabMan could you take a look and tell me if I'm missing something out?
  13. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    Well, this build has fixed waking up from sleep for me. Now the screen doesn't just stay black, it indeed wakes up normally. Also, brightness works okay. But the 3 mins black screen issue is still persistent for me. I don't know why. PR files attached.
  14. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    Are you talking about the official github (Vit's) or headkaze's fork? EDIT: I suppose you used the vit's latest build. Did you use the igfxcflbklt=1 and enable-cfl-backlight-fix boot flags as indicated in the readme?
  15. parasthakur37

    [help]black screen when uhd630 run with internal screen

    Okay, so I probably didn't have the shutdown issue but when I really got mojave to work with UHD630, the only thing left was functional sleep/wake. So after a lot of testing various variables, the thing that fixed sleep for me was using EmuVariableUEFI, before, I was only using AptioMemoryFix...
  16. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    So true unfortunately. Let's hope for better future compatibility.
  17. parasthakur37

    Dell XPS 15 9570 i7 8750H - Sleep issues, power consumption

    Sorry for late reply, here it is. :)
  18. parasthakur37

    Dell XPS 15 9570 i7 8750H - Sleep issues, power consumption

    Okay, had the same issue and this is how I fixed it -Delete WhateverGreen.kext if you have it installed, since you're on Mojave, UHD630 should work natively, as they work on mine. -Put EmuVariableUefi-64.efi in drivers64UEFI (this I dunno how, actually fixes sleep for me, when I remove it, I...
  19. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    The login screen issue is gone, I can get to desktop now but still the waking up is broken. If its any help, after waking up, on the black screen when I press keyboard keys I can hear macOs sounds, indicating that the login screen is present, it's just that the backlight isn't loading. EDIT...
Top