Search results

Loading Google Results...
  1. InsanelyOne

    GA-X79-UD5 w/GeForce GT620 only boots in safe mode

    I'm at my wits end here. I've been working on this issue off and on since November!!! I'm no noob. Been doing the Hackintosh thing since the very beginning. My rig has been running Mavericks just fine but for the life of me I can't get Yosemite to boot without the safe mode flag "-x"...
  2. InsanelyOne

    Yosemite Install Drive not showing up in boot menu

    I've got Mavericks installed on one hard drive and I installed Yosemite on a second freshly formatted/partitioned drive. When the boot loader loads, the Yosemite installation doesn't appear, only the Mavericks installation. If I boot into Mavericks and go into Startup Disk in System...
  3. InsanelyOne

    10.9.2 Update - AppleAHCIDiskQueueManager::setPowerState timed out

    Upgraded a Mountain Lion build to Mavericks 10.9.1 with no problems at all. Went relatively smoothly except for the fact that I couldn't get Messages to work with Chimera so I reverted to Chameleon. Recently updated to 10.9.2 and it won't boot. It gets stuck with this message...
  4. InsanelyOne

    Gigabyte GA-X79-UD5 / AppleIntelE1000e not working

    I just built a new system and am beginning to regret this motherboard choice. My last setup was so easy (GA-EX58-UD5) I guess I got spoiled. I installed 10.8.2 using Unibeast. No problems with the install. I edited the org.chameleon.Boot.plist to add npci=x3000 and PCIRootUID=0 otherwise...
Top