Search results

Loading Google Results...
  1. marcagio

    Deleted com.apple.driver.AppleUSBXHCI help

    While trying to get USB3 to work and stop getting random freezes on my hack, I deleted the wrong file. If anyone could help me restore the file would be appreciated. Also, anyone got this to work? I tried rehab man’d inject all, generic, nothing seems to work and I think my freezing issues...
  2. marcagio

    [solved]High Sierra freezes at random times.

    Hi everyone, The title says it all. It happens very randomly. Sometimes It'll be working 5 minutes and suddenly freeze and sometimes it'll be up and running for a day or two. Not an emergency since it's only a secondary setup built for testing and building things before I move them to my...
  3. marcagio

    High Sierra freezing - GA-Z68XP-UD4 with GTX760

    Successful install, everything works perfectly fine. I have another SSD with El Capi, no problems at all. Did not get freezing while working, only when left on screen saver so far (did not get a lot of time on computer since tho). sleep is disabled. Obviously, no record in console when...
  4. marcagio

    High Sierra on GA-Z68XP-UD4

    Hi guys, I’ve been using this Hackintosh for a long time now, from Lion to El capitan. Never had much trouble following the guides but now I can’t seem to setup clover properly for high sierra. I’m pretty sure it’s a simple thing that I overlooked so I’m calling for help here. I got thins...
  5. marcagio

    10.10.2 ga-z68xp-ud4 gtx760 boot hangs after firewire, safe boot works

    Hi! I've been running this machine perfectly fine for a long time with mountain lion. Decided to upgrade to yosemite a few weeks ago due to some stability issues with Logic Pro and Final Cut. It's been running fine for a while but I have this strange issue now since I have installed...
  6. marcagio

    GA-Z68XP-UD4 ALC 889 YOSEMITE - No output devices found.

    UPDATE : I was on 10.10, updating to 10.10.2 and reinstalling ALC889 + HDAEnabler Audio ID : 1 = FIXED HELP! NO OUTPUT DEVICES FOUND! GA-Z68XP-UD4 ALC889 YOSEMITE Installed from UNIBEAST. Tried everything I have read. Multibeast : ALC889 + HDAEnabler Audio ID: 1 I tried...
  7. marcagio

    KERNEL PANIC - ADAPTEC RAID CARD Urgent help needed.

    Hi, I just helped my bud installing Yosemite with Unibeast on his PC. Dual boot works fine Yosemite / Win 7 He has a RAID on which he keeps his DATA, it's connected to a controller (ADAPTEC 3405) We don't care if OS X won't load it, but we'd like to keep it on for windows to...
  8. marcagio

    10.7.4 update, scared to do it

    Hey 10.7.4 has been out there for many moons now... I keep refusing to update 'cause it crashed the first time I did it... Anyone could tell me if it should work now or if there's a workaround? GA-Z68XP-UD4 i7 2600k 16Gb SSD 120Gb TI Firewire card Radeon HD 6770
  9. marcagio

    Can't boot after setting sysID to Mac Pro, can't revert...

    I have installed an AMD Sapphire HD6670 'cause HD3000 had problems, I could boot using GraphicsEnabler=no I figured I could change it to Mac Pro 'cause I wasn't using HD3000 anymore. At the same time, I checked the 64 bit GraphicsEnabler=no Now it won't boot unless I use rBoot and type...
  10. marcagio

    HD 3000 - apparent hang in main graphics engine

    My hackintosh freezes once or twice a day... Here's the log... 12-01-25 9:33:04.000 AM kernel: **** Debug info for apparent hang in Main graphics engine **** 12-01-25 9:33:04.000 AM kernel: ring head = 0xa0001e9c, wrap count = 0x500 12-01-25 9:33:04.000 AM kernel: ring tail =...
  11. marcagio

    FREEZING!!! (I live in canada has nothing to do with it)

    OKay now everything is working fine except... THE FRIGGIN THING FREEZES!!!!!! Once in a while it'll just stop working all of a sudden... My mouse is moving but NOTHING else is responding... no dock, no top left apple, no alt+cmd+esc either... I'm getting Madder everyday... Anyone has a...
  12. marcagio

    GTS 250 not working...

    I'm just getting madder every single time I'm trying to fix something on this brand new custom build hackintosh... Ok here's the deal, I was runnin HD 3000 someone told me to get a dedicated card, I had a GTS 250, I installed the card in there, now everything is just FU**ED... I ran...
  13. marcagio

    Focusrite Saffire LE

    Focusrite Saffire LE : System hangin'... not booting... All kinds of problems when plugged in... It worked for a while and stopped... Here's my full system Specs : Gigabyte Z68XP-UD4 Intel i7-2600K Graphics : integrated HD3000 16Gb 1600Ghz Kingston HyperX Sata III SSD 120Gb RTL Wireless...
  14. marcagio

    Z68XP-UD4 + HD 3000 + 16Gb Kingston HyperX, gfx glitches

    Lines, glitches, mosaics and all kinds of freaky things... Clue anyone?
  15. marcagio

    OSX combo update = Gray scrn of death + Power button logo...

    I just bought my gear, following the recommendations on the custombuild list... Here's my gear : Gigabyte Z68XP-UD4 F6e (the bios was already updated to that when I bought it) No GPU as I wanna use the integrated intel HD3000 16Gb Kingston HyperX 1600Mhz i7-2600k Overclocked @ 4Ghz, running...
Top