Search results

Loading Google Results...
  1. MartySMcFly88

    Upgrade to El Capitan - picture blinks to black (and often comes back frozen)

    Build specs: system def - Mac Pro (Early 2008) 3.99 GHz Intel Core i7 16 GB 1600 MHz DDR3 Intel HD Graphics 4600 1536 MB Gigabyte Z87N-Wifi Mobo Hi, folks. I've been coasting along with a mostly full-functioning build with Yosemite for about a year and a half. With Sierra on the horizon, I...
  2. MartySMcFly88

    certain USB accessories causing freezes

    I have a mostly stable system (barring a few issues with sleep)...as long as my backup external HDD and Logitech c920 webcam aren't plugged into USB. The issue seems to be worst with the 3.0 ports, but I have gotten a freeze from the webcam in a 2.0 port. Sometimes it will freeze immediately...
  3. MartySMcFly88

    Z87N-Wifi freezes frequently when two DIMMs present

    Hi folks, first, my build: OS X Yosemite Gigabyte Z87N-Wifi intel i7-4790K HD4600 graphics Silverstone ST45SF SFX12V 450W PSU Silverstone Argon series CPU cooler Samsung 840EVO 500GB SSD GMYLE bluetooth adapter. Done a bit of research and I've found lots of situations where people are having...
  4. MartySMcFly88

    Word to the wise: Gigabyte Z87N-Wifi mobo- DVI-I port not supported

    I thought I would make a nice PSA for people looking to make a build using the Gigabyte Z87N-wifi motherboard. I am an artist, and use a Wacom Cintiq tablet display on a daily basis. The cintiq's standard output is DVI-I. The Z87N-Wifi's only non-HDMI display port is DVI-I. A match made in...
  5. MartySMcFly88

    Clover Yosemite install - not creating a bootable installation on SSD

    Hi folks. If you look through my post history you'll see that I'm rife with just about every problem that could befall a first time builder. Most of it is all having to do with my (customac mini deluxe suggested parts outside of case and PSU) build's i7 HD 4600 integrated graphics. No amount of...
  6. MartySMcFly88

    Uni/MultiBeast install and clover install both fail to inject HD 4600 graphics

    Hi folks. I've been having a hell of time trying to get a successful injection of my graphics. Unibeast method works but gives me 'Display 7 M' and no method of fixing and recognizing hd 4600 will work. So I gave up and tried clover. No matter what I do I black screen after DSMOS has arrived...
  7. MartySMcFly88

    Problem with HD 4600 Graphics. Recognized, but no Kext loaded.

    Hi folks. Running an i7-4790K on an GA-Z87N-Wifi board, 16GB 1600 DDR3 and trying to use the integrated hd 4600 graphics. I am stuck running in 1024x768, and adding a Graphics Mode flag for the proper resolution in my boot plist only makes for a never-ending boot, usually a hang having to do...
  8. MartySMcFly88

    Screen resolution problems - altering Boot or theme plist results in neverending boot.

    Hey folks. I've had a rocky go with it, but I have OSx up and running on my Z87N-wifi with i7-4790K CPU using IGFX, no Graphics Card. I'm currently having a hell of a time finding a way to change the resolution output to fit my Wacom Cintiq, whose native is 1600x1200x32. During every boot flag...
  9. MartySMcFly88

    GA-Z87N-Wifi/i7-4790K/hd4600 - can't boot post-installation, AppleACPIPlatform kernal backtrace

    Hi, all. I followed the cutomac mini deluxe build relatively closely, but apparently not enough to avoid headache upon headache through this entire installation. A thorough list of my parts (even though the latter parts don't matter for the error at hand): Gigabyte Z87N-Wifi mobo rev1.x...
  10. MartySMcFly88

    Pardon my shallowness - planning a build around a specific case

    Jonsbo U1 customac mini build prep I should say outright that I am an absolute newbie to not only customacs, but rig building in general. I have a buddy and a brother who are knowledgable and will be helping me build whatever I settle on, but I thought I would register here and asks the early...
Top