Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. Craigeth88

    Fix/solution for "Selected Mac OS X Installer is incomplete"

    the keys are being registered, terminal just doesn't show them; I'm guessing for "security" reasons. Just type it as you normally would, and hit enter. If you entered it correctly with no typos, the script will run.
  2. Craigeth88

    Won't boot after Premiere Pro crash

    roger. im guessing that on that first restart, when i got the bios error and chose to load optimised defaults, it changed the XHCI Handoff to disabled. Changing that setting back to "enabled" has made it possible to boot back up again. thanks for your help
  3. Craigeth88

    Won't boot after Premiere Pro crash

    Update: tried taking out the graphics card to see if that would help. No dice.
  4. Craigeth88

    Won't boot after Premiere Pro crash

    I've also tried unplugging the WD hard drive. Booting into verbose or safe modes get me nowhere either.
  5. Craigeth88

    Won't boot after Premiere Pro crash

    Intel core i7 6700K 16gb ddr4 ram Gigabyte geforce gtx 950 Gigabyte Z170X-Gaming 5 motherboard Samsung 850 250GB SSD for operating system Corsair H60 liquid cooler WD 500gb HDD for working files I tried reseating the ram and also the liquid cooler seems to be working. I tried going into the...
  6. Craigeth88

    Won't boot after Premiere Pro crash

    By reset do you mean Flash? Tried booting in verbose. Will attach a screengrab soon of where it got stuck.
  7. Craigeth88

    Won't boot after Premiere Pro crash

    Hi guys, I'm having a major issue with my hack. I was working in Premiere Pro doing some audio editing. Mainly with EQ, compressor and noise reduction. Premiere kind of ceased up, and gave me a critical error. I restarted my mac and was met with a very scary screen telling me there was a...
  8. Craigeth88

    Videos/Audio will NOT play

    Yeah mate it ended up being an audio driver issue. I'm away from home for the next few days so can't tell you exactly what drive I'm using now but I hope that points you in the right direction.
  9. Craigeth88

    SUCCESS: El Captain – Z170X Gaming 5 – i7 6700k - GTX 950

    Hey oisky, quick question. You and I are running the same graphics card. Have you ever had this issue? About 5-10 minutes after booting, absolutely no video/audio will work. That includes facebook, youtube, etc. but even away from the web, i can't play videos in my system either. not through...
  10. Craigeth88

    Videos/Audio will NOT play

    bump... anyone help? ive even tried a complete clean install and im still getting the same issue
  11. Craigeth88

    Videos/Audio will NOT play

    Sorry to triple post in my own thread, just here trying things and updating this when appropriate... I've noticed that the issue is present whether I run with the web drivers or the OS X default... Same thing.. fine for two minutes then kaput!
  12. Craigeth88

    Videos/Audio will NOT play

    Update: I uninstalled the Nvdia Web drivers. Restarted. Re-downloaded and reinstalled them. Everything seemed to be working.... for two minutes... Now the same thing is happening as before. HELP!!!
  13. Craigeth88

    Videos/Audio will NOT play

    Hey guys, New hackintosh builder/owner here. I have searched and searched but have not been able to find an exact fix for this problem that directly lines up with my specs. I also believe I've tried everything I can find to fix this but have just been unlucky (ignorant) so far. I'm having...
Top