Search results

Loading Google Results...
  1. iRobie

    "This Mac can't connect to iCloud because of a problem with email" at start up

    I finally solved this problem. Well, I hope! In iCloud preferences, I unchecked almost everything. I only left Photos and Contacts checked. In Keychain, I deleted all iCloud entries I'm not sure what action fixed this because I did both at once. Hope this helps!
  2. iRobie

    Direct Update to OS X El Capitan Using Clover

    I had that too. I just answered the audio_clover script as I've done before, then sound worked. That message isn't from the script, it's from El Capitan. If you open terminal and type: csrutil status You'll get the same error message.
  3. iRobie

    Direct Update to OS X El Capitan Using Clover

    Using iMac14,2 - did not encounter the problem. Yes, that's roughly what it looked like! I deleted all kexts except FakeSMC from the 10.11 folder which solved that problem.
  4. iRobie

    Direct Update to OS X El Capitan Using Clover

    I've had a slightly different experience: 1. I had to include *only* FakeSMC in the 10.11 folder. One other kext was causing a crash on boot. Not sure which yet, but I'm guessing it was an audio kext. 2. The boot option was initially "Boot Mac OS X" not "Boot OSX Install." Not a big deal...
  5. iRobie

    Can't update to the new iWork

    Ah, sorry, I didn't realize I'd purchased them previously. I don't remember buying them from the App Store, but it says I bought them in Aug 2011. I did buy the retail version at some point. I don't know if I accidentally purchased iLife from the App Store, or if two years ago Apple had the same...
  6. iRobie

    Can't update to the new iWork

    This probably doesn't help you, but here's what I did. I've always done a clean install for each new OS, habit from the old Windows days! I did a clean Maverick's install. iLife was free immediately after that, didn't update it. Maybe you could try moving or deleting iMovie from the apps folder...
  7. iRobie

    Can't update to the new iWork

    I believe you're right. I was able to update iWork (and Aperture) by installing Mavericks in VMWare. Host was Mavericks, ran into the issue described in this thread. Tried everything suggested on Macrumors & Apple Discussion forums without success. Finally installed Mavericks in a VM, then...
  8. iRobie

    HD3000 causing lines in Quicktime Export

    My system is pretty solid, except one issue. When using the Intel HD3000 and doing a Quicktime Export (from iMovie, Quicktime, or Final Cut X), I have some horizontal green lines show up, randomly, during playback. This is NOT the same vertical, always present, green line that appears when...
  9. iRobie

    [SUCCESS] GA-Z68MA-D2H-B3 - Upgrade from Lion

    I just upgraded my App store apps and purchased a free one. Yes, they work. However, my MB NIC is disabled. I went with a Rosewill RC-401-EX, which is the same as the Sonnet Presto card (made for Mac). That was the best money I've ever spent on this hackintosh! Airplay - works. Tested...
  10. iRobie

    [SUCCESS] GA-Z68MA-D2H-B3 - Upgrade from Lion

    Yes! System Report says Trim is supported, after selecting Trim Enabler in Multibeast. So far everything is working. I haven't tried removing the DSDT or SSDT files yet. Other than that, perfect build.
  11. iRobie

    [SUCCESS] GA-Z68MA-D2H-B3 - Upgrade from Lion

    Normally I do a clean install for everything, but today I was feeling lazy. I backed up my HD, then ran Unibeast. In the Mountain Lion install I selected my current HD and pressed install. Walked away-- came back and ML was booted. (Did not boot to unibeast again, it just booted straight to...
  12. iRobie

    Buying Advice for Standalone NIC?

    Lnx2Mac-- I did try your latest driver. That's when the problems started :lol: I don't think the new driver caused the WOL problem I was seeing, because I did several clean installs and the problem never went away (using both 0.6.3 and .9 drivers). Plus, it's just odd that Windows would solve...
  13. iRobie

    Buying Advice for Standalone NIC?

    Thanks! I see conflicting reports about both those cards too. Guess nothing will work 100% of the time for 100% of the people.
  14. iRobie

    Buying Advice for Standalone NIC?

    My onboard NIC started giving me problems. I tried everything I could to fix it, nothing helped. (very odd problems, not just that it died.) I stuck another card in my machine, voila! Problems solved. That card has problems of it's own - on sleep it'll randomly die. It's a cheap RTL8169, the...
  15. iRobie

    WOL errors, fixed by booting into Windows

    I've verified that a 100% clean install has the same problem. I flipped hibernatemode=3 to test if forcing hibernation would work, and it didn't solve the problem. The clean install has the same WOL behavior (works 1 reboot after booting into Windows), but it's instant on/instant off. So that...
  16. iRobie

    WOL errors, fixed by booting into Windows

    Everything was going great until last Thursday. At that time I decided to mess with stuff, and now I'm paying for it. So I know my hardware is capable of working as expected. On Thursday I added darkwake=0, and upgraded to Lnx2Mac's latest driver. Since then... The basic problem is my Lion...
  17. iRobie

    WOL Issues

    Re: Guide: GA-P67A-UD3-B3 with ATI 5870 – 10.6.8 and Lion This happens to me too. I can sometimes work around it by sending WOL from 2 different sources over and over. Looks like there's a fix: http://tonymacx86.com/viewtopic.php?f=7&t=33379 Add darkwake=0 to your kernel flags I'll try it now.
  18. iRobie

    OSX script to boot into Windows?

    I previously had a script on OSX that set my bootflag to boot into Windows on the next reboot (without changing com.apple.Boot.plist). And on the Windows side, I had a script that changed the bootflag back to Mac. The result, and my current goal, was being able to remotely boot into either side...
  19. iRobie

    WOL Issues

    Re: Guide: GA-P67A-UD3-B3 with ATI 5870 – 10.6.8 and Lion Well, I'm not sure. I didn't mess with energy saver settings at all. Just default settings on the 1.1 board. I also didn't mess with BIOS settings: load optimized settings, then change AHCI and 64-bit HPET. That's it. My energy saver...
  20. iRobie

    WOL Issues

    Re: Guide: GA-P67A-UD3-B3 with ATI 5870 – 10.6.8 and Lion Sleep is working great for me, along with WOL. I'm on 1.1 for P67A-UD3-B3. Maybe sleep only works on 1.1? Followed all guides to the letter (first Gordo's, then the 10.6.8, then Tony's 10.7 guide). I did have to run the CMOS reset fix...
Top