Search results

Loading Google Results...
  1. buttadeus

    Can not update to 10.14.6

    I also couldn't update to 10.14.6 but with your EFI folder I did it. I just changed SMBIOS with what I had: Imac 18.1. because I use 2 monitors and added Lilu and NoVPAJpeg.kext for JPG preview in finder. Thanks for sharing!
  2. buttadeus

    mojave 10.14.5 and itunes crash

    I changed from MacPro6.1 to Imac18.1 and everithing is working again (2 monitors, finder previews and iTunes).
  3. buttadeus

    x99 kernel kext patches for Mojave 10.14.5

    Thank you! Worked for me.
  4. buttadeus

    Sapphire Radeon RX 560 PULSE 4GB GDDR5 no sleep

    I did that and ACPi files are there, as I said, but it keep saying that they are not. Those files are in EFI/EFI/Clover/ACPI/origin. They were generated.
  5. buttadeus

    Sapphire Radeon RX 560 PULSE 4GB GDDR5 no sleep

    Hi, I followed your link, I managed to generate clover ACPI dump but in teminal I keep getting what is in image. Those files are in EFI/Efi/Clover/ACPI/origin of all HHD I have
  6. buttadeus

    Sapphire Radeon RX 560 PULSE 4GB GDDR5 no sleep

    You said I don't need those things: "Sleep depends on USB injection, BIOS setting, pmset settings, PM settings, darkwake. GPU? No.". I am not wondering, I just want to fix it. How could I know if I have all of this? That's why I asked. You are just telling how smart you are and how stupid I am...
  7. buttadeus

    Sapphire Radeon RX 560 PULSE 4GB GDDR5 no sleep

    Did that but the same. Coud you please tell me your clover settings regarding Graphics card? I will try that, too. What's the use of what you said?
  8. buttadeus

    Sapphire Radeon RX 560 PULSE 4GB GDDR5 no sleep

    PowerNap was always off.
  9. buttadeus

    Sapphire Radeon RX 560 PULSE 4GB GDDR5 no sleep

    I replaced my gtx 1050 with Sapphire Radeon RX 560 PULSE 4GB GDDR5 for Mojave but sleep is not working. Everything is just fine in 10.13.6. I tried RadeonDeInit in clover and also Lilu and Whatevergreen. Few seconds after sleep pc restarts, I see desktop for few seconds and the reboot. I use one...
  10. buttadeus

    Installation stops at +++++++++++

    Did that and managed to boot with KGBs EFi. Now i am trying to see the difference between what I had before and what I have now. High Sierra will not boot with those files (does the same). I am just using one efi for 10.14 and other for 10.13.6
  11. buttadeus

    Installation stops at +++++++++++

    Does the same even if I don't use USB because I also tried to upgrade from App Store.
  12. buttadeus

    Installation stops at +++++++++++

    AptioMemoryFix-64.efi is what I have for 10.13.6. Tried OsxAptioFixDrv2-64.efi and OsxAptioFixDrv3-64.efi but is not working
  13. buttadeus

    Installation stops at +++++++++++

    Did it now. Nothing changes.
  14. buttadeus

    Installation stops at +++++++++++

    Hi, I am trying to install 10.14 but it stops as in image. Now I have 10.13.6, latest clover build and it works fine. Does anyone knows what may be? Sorry for my english.
  15. buttadeus

    3rd Party USB 3.0 - GenericUSBXHCI.kext Working in 10.11.2+

    Sorry, but I no longer have Z68XP.
  16. buttadeus

    [Solved] eSATA external HDD not seen after 10.13 upgrade

    Did it and it works. Thank you!
  17. buttadeus

    [Solved] eSATA external HDD not seen after 10.13 upgrade

    Hi, I have an external eSATA HDD and now I have to reboot after I turn it on to be able to use it on 10.13. It works just fine on 10.12.6 with same clover/UEFI/system configuration. Can someone tell me what should I do to be able to use it again? Thanks and sorry for my english!
  18. buttadeus

    GA-Z68A-DH3-B3 Successful install - Panic on boot

    Try to disable usb3 from bios and check in bios if your cpu graphics is disabled if not supported. I would also remove everything connected to usb if you needed to install a kext to use them.
  19. buttadeus

    how to get usb 3.0 working on GA-Z68MX-UD2H-B3???

    I saw your link but I have no idea which of those settings helped with plug-unplug-plug issue.
  20. buttadeus

    how to get usb 3.0 working on GA-Z68MX-UD2H-B3???

    I have all usb2 working with imac 12.2 in smbios. Usb3 also work with GenericUSBXHCI.kext. The only problem is that after boot, first time I use an usb3 port, i have to plug, unplug and then plug again to make it work. If I boot with something plugged on usb3 there is no need to do that.
Top