Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. surenmunoo

    Compatibility Check please.

    Hi, can you share your working refi folder please
  2. surenmunoo

    Solved > Dell Latitude E5430 i5 Ivy Bridge - Working Mojave

    I have duel boot windows 10 and Mojave, both works fine, That refi should work on your pc, if you can boot into your mac replace your efi with mine, i did a full clean install of mojave first then installed windows, i made a bootable usb with unibeast downloaded from this site
  3. surenmunoo

    macOS 10.15 Catalina is Now Available on the Mac App Store

    Installed Catalina on a partitioned hard drive running High Sierra with no issues. It took 30 minutes tops. Installed on my desktop MSI Kaby Lake motherboard, i3-7100, sound, Internet, graphics...everything works fine.
  4. surenmunoo

    Solved > Dell Latitude E5430 i5 Ivy Bridge - Working Mojave

    Try one of these 2 kexts you will get sound working
  5. surenmunoo

    Solved > Dell Latitude E5430 i5 Ivy Bridge - Working Mojave

    Never mind, I fixed it myself no help from anyone here
  6. surenmunoo

    Solved > Dell Latitude E5430 i5 Ivy Bridge - Working Mojave

    Any help with this, I still have no sound only
  7. surenmunoo

    Update from HS to Mojave Starts But ReBoots Back to the Clover Boot Screen

    Will try that to compare but I copied the refi folder from the usb to the hard drive so everything there should be the same
  8. surenmunoo

    Update from HS to Mojave Starts But ReBoots Back to the Clover Boot Screen

    Nope not working, do you have any other suggestions.
  9. surenmunoo

    Update from HS to Mojave Starts But ReBoots Back to the Clover Boot Screen

    Sorry for the delayed response, being busy. I managed to get Mojave working sound etc but having issues with sleep/wake and also when the in the clover boot menu though my guy is set to 3840x2160 the clover menu is displayed in 1920x1080 and then while the apple logo is loading the screen...
  10. surenmunoo

    Audio not working on Mojave

    Attached is my current efi file, i would really appreciate any help, note that i am not familiar with patching and did this hackintosh by watching youtube videos so please give instructions for a noob :)
  11. surenmunoo

    Audio not working on Mojave

    Hi Guys, I have an msi board h110m vh pro with an i3 7100 cpu, i installed mojave and it works except my sound, i have a graphics card and built in intel graphics, with the intel i am have issues with pixelization etc when on the web and with videos and no sound with the nvidia geforce gt620 the...
  12. surenmunoo

    Update from HS to Mojave Starts But ReBoots Back to the Clover Boot Screen

    For some reason mine is giving issues after the update. I went from High Sierra to the Mojave latest. But, when I reboot, it starts the loading bar and boots back to Clover. There is no way it takes me to the Desktop. It looks like have to do a clean install. Any suggestions before I wipe and...
  13. surenmunoo

    Solved > Dell Latitude E5430 i5 Ivy Bridge - Working Mojave

    Hi, I had High Sierra running on my Dell E5430 i5 with no issues, after upgrading to Mojave now the sound does not work shows no sound output available
  14. surenmunoo

    Msi H110M Pro Vh i3 7100 KabyLake

    Hi All, First time posting here and in desperate need of some help. I have got the high Sierra to work on my msi h110m pro vh-plus i3 7100cpu kabylake board (Intel), but my graphics is pixelating and glitchy and also I have no sound out through the cdmi port at all, can someone Kindly help me, I...
Top