Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. redbearaz

    MultiBeast looping reboot

    After a successful install of Mojave, I ran MultiBeast to install the boot loader to the hard drive. After I restarted the computer it was looping the clover boot loader over and over. On MultiBeast I used 1. Quick start - UEFI Boot Mode 2. Audio - AppleALC 3. Disk - 3rd party SATA 4. Network -...
  2. redbearaz

    Mojave Installed........sort of

    I was able to get Mojave installed(I verified the hard drive) but I need the the USB to boot into it. Will running MultiBeast fix the issue? Or can it be done thru the Terminal? I really don't wanna reinstall again but can if I really need to. Also under MultiBeast SMBIOS iMac 17.1 is listed...
  3. redbearaz

    Install error Mojave

    I have a new error when trying to install mojave.
  4. redbearaz

    Config.plist Help!

    I'm having problems getting the proper config.plist for my motherboard. I have used some vanilla guides so far and all I can get is the "prohibited sign" when I'm trying to install. Any help would be great! My Build: Asus Z170M-E D3 Micro ATX LGA1151 Intel Core i5-6600K 3.5 GHz Asus GeForce...
  5. redbearaz

    Help with API Error

    I finely finished my first Hackintosh build but have a error that is causing the Prohibitory symbol. My Hackintosh Build: Asus Ultra ATX Z170M-E D3 Intel Core i5 6600K 3.50 GHz Quad Core SkylakeGraphicsEVGA GeForce GT 730 2GB (Low Profile) Mushkin Enhanced ECO2 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3...
  6. redbearaz

    Power Mac G4 Digital Audio Build with Case Mod.

    My first Hackintosh! I'm just starting out with my build,kudos to this website for the many ideas. The build plan is to build a dual booting machine with Mac OSX and Windows 10 and keep the appearance to the stock case much as possible Parts Purchased So Far: Motherboard: Asus -...
  7. redbearaz

    10.10.4 Boot Freeze

    Hello,Holla and Dia duit, System: Gigabyte GA-Z87-HD3 Intel Core i5-4430 Crucial Ballistix Sport XT 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600 Corsair CS550M I am having boot issue into a clean install of 10.10.04 Although I did get Mavericks to install and I used the following guides...
Top