Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. wqhyw2

    ASRock deskmini 310/com issue

    nope. Only dp works.
  2. wqhyw2

    ASRock deskmini 310/com issue

    3.5mm jecket on front panel works as well as dp audio.
  3. wqhyw2

    ASRock deskmini 310/com issue

    HDMI don't work yet. DP port works well with audio. Onboard audio works well too.
  4. wqhyw2

    ASRock deskmini 310/com issue

    Is your simbios mac mini 18,1? I saw it in clover configurator too. What's the problem of your deskmini? Shutdown problem? Does Graphic card work? How about HDMI?
  5. wqhyw2

    ASRock deskmini 310/com issue

    Good idea. I use iMac 18, 1, not feeling good. I wll wait too.
  6. wqhyw2

    ASRock deskmini 310/com issue

    UHD 630 driver is built-in in mojave. So no need to do any inject(whatevergreen .etc), it works well. I heard shutdown problem caused by wrong power management. It depends on specific specifications of your PC.
  7. wqhyw2

    ASRock deskmini 310/com issue

    whoops. I have no idea. I can shutdown it in the beginning. But now, I am stuck in shutdown/reboot problem as well. It just doesn't work. Someone says DSDT patch may work. I've tried but failed. I am looking for somebody just like u.
  8. wqhyw2

    ASRock deskmini 310/com issue

    10.14.1 mojave.
  9. wqhyw2

    ASRock deskmini 310/com issue

    I've done with blutooth. Everything works well now. Here is my EFI. If your wifi/blutooth chip is same as mine(Broadcom BCM94352Z/DW1560), put these kexts in your /System/Library/Extentions BrcmFirmwareData.kext BrcmPatchRAM2.kext FakePCIID.kext FakePCIID_Broadcom_WiFi.kext...
  10. wqhyw2

    ASRock deskmini 310/com issue

    Yes. However I have trouble in bluetooth. It can scan devices but can't connect.
  11. wqhyw2

    ASRock deskmini 310/com issue

    Fixed. Change ssd to apfs, then everthing is ok.
  12. wqhyw2

    ASRock deskmini 310/com issue

    I'm trying to install Majove on my Deskmini 310. Main components: - i5 8500 - Samsung 970evo 500G M.2 NVME - TeamGroup 8G DDR4 2400 x2 When boot macOS Install from my ssd, I stuck into boot loop. It says installing. See the picture. Then reboot. I choose verbose mode in clover, but the log...
Top