Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. dnovosad

    "This copy of the Install macOS High Sierra application is damaged"

    Also happens after you use Time Machine backup. the file will get the error. You can delete it and redownload from your source and try again. Just make sure to right click on the app and select show content > click on any files inside and notice what time they were added (finder shows on the...
  2. dnovosad

    [SUCCESS] Yosemite to Sierra - Asus Sabertooth X79 (10.13.6)

    Hi guys, I've just updated my system to 10.13.6 High Sierra and everything works great!! Running latest native NVIDIA drivers. Fully updated to the latest patch 10.13.6 2019-006. Links & Notes Before you begin make sure you have 1) Sierra OS USB and 2) Time Machine backup that's on a...
  3. dnovosad

    UniBeast apfs.efi error

    sudo diskutil partitionDisk /dev/disk2 GPT JHFS+ 'Your USB Name' R if you have spacing when naming the USB use single quotes ' ' just like above.
  4. dnovosad

    [SUCCESS] Yosemite to Sierra - Asus Sabertooth X79 (10.13.6)

    I feel you bud. I am going to play with it when I have time. I just use the system everyday and can't afford downtime. Mojave doesn't support Nvidia and AFS could do havoc to my licenses. Sierra is comfortable at the moment and it supports my 980ti. But as soon as MacPro is out, I will pick up...
  5. dnovosad

    [SUCCESS] Yosemite to Sierra - Asus Sabertooth X79 (10.13.6)

    Hey man, just like most of us here it's gonna be trial and error. Work with setting up USB first and try the DSDT we used for enabling USBs at boot. IF you are doing clean install you should be okay. Most of us migrated from Chimera and it was much more tricky. I think you will succeed. just...
  6. dnovosad

    [SUCCESS] Yosemite to Sierra - Asus Sabertooth X79 (10.13.6)

    Hey guys. I haven’t been able to check on the thread for awhile but happy to see you're keeping it alive. You guys are awesome!! :headbang: Yesterday, I ended up with boot failing at FIPS. I spent all morning trying to understand what happened. I haven’t done anything major to my hackintosh and...
  7. dnovosad

    [SUCCESS] Yosemite to Sierra - Asus Sabertooth X79 (10.13.6)

    Hey guys can you tell me what you have in this section please. Maybe those patches I have are causing the issue with my USB 3.0? Also notice where I have AppleIntelCPUPM box checked - that's the patch that fixed my boot issues that I described in an earlier posting. Anyways, let me know what you...
  8. dnovosad

    [SUCCESS] Yosemite to Sierra - Asus Sabertooth X79 (10.13.6)

    Hey guys, I am not sure why but my usb 3.0 don't work and I am pretty sure GenericUSBXHCI isn't around. I must be doing something wrong or I have something in Clover that prevents the ports to work. I am going to remove some of the patches I have in there and give it a try again next weekend...
  9. dnovosad

    [SUCCESS] Yosemite to Sierra - Asus Sabertooth X79 (10.13.6)

    @ProjectIcarus Thanks so much for posting this. I am going to run through your setup because I just installed NVMe EVO 970 and lost USB again. I have Windows on 970 but I think the PIC-E converter threw the settings off on OSX. It is always something. But thanks so much this looks promising I...
  10. dnovosad

    [SUCCESS] Yosemite to Sierra - Asus Sabertooth X79 (10.13.6)

    The patch above might be preventing me from testing USB 3.0. I'll be honest guys, it's getting super hard to figure this out. I would advise to update to High Sierra and try again one of those YouTube videos you shared. Seems like a lot of people are able to fix on that OS version. I have to...
  11. dnovosad

    [SUCCESS] Yosemite to Sierra - Asus Sabertooth X79 (10.13.6)

    Here's the fix for USB 2.0. Load your EFI > open config.plist > Kernel and Kext Patches > Make sure you are on KextsToPatch > bottom portion has a tab "List of Patches" > Click it and select "Disable Intel, Fresco Logic USB 3.0 controllers check, 10.10.* (credit Zenith432) You should have all...
  12. dnovosad

    [SUCCESS] Yosemite to Sierra - Asus Sabertooth X79 (10.13.6)

    Hey guys it's been ages - no usb fix for me. I been using 4 ports that are active on the system. I am about to upgrade to high sierra. I'll let you know if anything changes. I'll look up the USBs problem maybe this time around i can figure it out. Stay tuned.
  13. dnovosad

    [SUCCESS] Yosemite to Sierra - Asus Sabertooth X79 (10.13.6)

    @Gogen, congrats and thanks man! Glad you found my guide helpful. The USB issue, I totally feel your pain. I still don't have USB 3 support - I followed that exact guide from youtube and got nowhere lol. I think after switching it's just too much to get done at once and brains just does not...
  14. dnovosad

    [SUCCESS] Yosemite to Sierra - Asus Sabertooth X79 (10.13.6)

    Hi guys! I finally got my system up and running after four days of sheer madness :banghead: trying to update from Yosemite/Chimera to Sierra/Clover. The good news is - it works! Sierra Sabertooth x79 by dnovosad posted May 16, 2017 at 10:36 PM I know there is a lot, especially when you dive...
  15. dnovosad

    Stuck on: Waiting on <dict ID="0">

    Sorry I thought it was related
  16. dnovosad

    Sierra on X79

    Same here guys, no success at all with my Sabertooth x79. It's been two days and I been really trying to solve this, even tried Enoch's chameleon bootloader and getting same error 'Waiting on dict id=0...' - there's another thread with the guy on Remapge IV having similar issues and someone...
  17. dnovosad

    Stuck on: Waiting on <dict ID="0">

    Guys, i am stuck on the same error with my sabertooth x79. I am trying to upgrade from Yosemitie and it's been so far unsuccessful. I even tried Enoch's Chameleon Bootloader for Sierra and same issue. I have my computer in pieces right now - disconnected just about everything i could think of...
  18. dnovosad

    Yosemite won't start without UseKernelCache=No

    Try booting with kext-dev-mode=1 My org.chameleon.Boot.plist <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>No</string> <key>Kernel Flags</key> <string>darkwake=0 PCIRootUID=1 npci=0x2000 GraphicsEnabler=No kext-dev-mode=1 nvda_drv=1...
  19. dnovosad

    Subwoofer making a very loud noise when turning up the volume

    My best advice for you my friend is to use USB audio interface like a cheap M-Audio Fast Track or more pricy Focusrite Scarlett 2/4. You will never have sound driver issues on Hackintosh. Otherwise, most of the drivers available are unsupported or require patch or tweaking with every new update...
Top