Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. mistamental11

    Issues with Snow Leopard Hackintosh

    Was you able to get your wifi adapter to work?
  2. mistamental11

    [help] boot0: done+gibberish text error when trying to boot off anything but Unibeast USB (UP5-TH)

    I'm having the same problem. I would really like to see these steps also.
  3. mistamental11

    Chimera still gives gibberish text with new update 2.1 7xxx Series Cards

    The initial display option keeps resetting back to auto on my gigabyte motherboard Z77 ud5h
  4. mistamental11

    Chimera still gives gibberish text with new update 2.1 7xxx Series Cards

    Im sorry im having a hard time understanding what you just told me, excuse my noobness. are you saying that i wont be able to use my card? and what is this Ati config thingy you speak of? is this some kind of workaround? If it is can you tell me in detail how to do it?
  5. mistamental11

    Chimera still gives gibberish text with new update 2.1 7xxx Series Cards

    chimera can't BOOT with my graphics card even with new 2.1 update i have a msi hawk 7870 oc edition
  6. mistamental11

    7xxx without intel hd graphics

    im having the same problem, and i have a z77 like you, also a 7xxx series amd graphics card
  7. mistamental11

    Chimera WONT UPDATE

    please help me.... Im trying to update chimera to its latest version 2.0, i install it and everything installs successfully, but when i boot it it stays at 1.11
  8. mistamental11

    New UEFI updates for Gigabyte's high-end Z77 boards

    Article: New UEFI updates for Gigabyte's high-end Z77 boards where are all the dsdt's for the z77 ud5h??????????????
  9. mistamental11

    New UEFI updates for Gigabyte's high-end Z77 boards

    Were are the dsdt's for the gigabyte z77 already i have been asking this question for a long time with no answer you guys had a few before and now there all missing
  10. mistamental11

    Not Showing Extra RAM

    I Found the solution!!!!! if you cant boot from the hardrive?....who cares,just download and burn rboot, use that to boot your snow leopard and that should solve the ram and 64bit problem... if your ethernet all of a sudden stops working, just use multibeast again to install the proper drivers...
Top