Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Thanks Toleda, I ran the Mojave installer over my current installation, so now I'm back at 13.14.0 I read through the AppleHDA Audio post, and tried the MultiBeast option. Still no devices visible. Please find attached files. I also included screengrabs of my L/E folder, EFI kext folder if it...
  2. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Hey Toleda, Pulled correct one from Mojave installer. Still no luck. Please find attached new files.
  3. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Extracted Vanilla AppleHDA from update 10.14.3 Installed AppleHDA into S/L/E using KextBeast. Here are the new files.
  4. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Here you go Toleda, New debug shows ALC loading at least :)
  5. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Here you go. All files installed into L/E using KextBeast.
  6. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Thanks dude for all your help, really appreciate it. Here are the new files.
  7. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Installed, here are new files
  8. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Thanks Toleda, herewith the new files. Noticed changes on DPCI screenshot.
  9. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Hey Toleda, Removed as requested, here are the new files.
  10. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Did as requested. Here are the new files. Thanks for all your help!
  11. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    I installed it into L/E using kext beast.
  12. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Apologies, here is the Ioreg file.
  13. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Apologies, installed AppleALC. Here are the new files.
  14. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    All done, herewith the new files.
  15. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Hey Toleda, Thanks for the quick feedback. Post #1615 wasn't addressed to me, so I'm not sure what to do now. I removed AppleALC because you said in post #1605 the "AppleALC controller patch is not working". Should I not have removed it? Or should I have removed both the AppleALC and...
  16. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    New files attached.
  17. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Morning Toleda, Found the FakePCI kext and removed it. Also removed AppleALC.kext from S/L/E, rebuilt permissions, and then installed AppleALC.kext and Lilu.kext using KextBeast. Here are the new files.
  18. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Hey Toleda, I promise I looked everywhere I could think of, couldn't find where the FakePCIID kext is installed. Looked in S/L/E, EFI folder, config file. In my Library folder there is no Extenstions folder. Don't know where else to look. Re-installed AppleALC.kext using kext beast. New files...
  19. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Thanks Toleda, Did as requested, here are the new files.
  20. petrikleynhans

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Hey Toleda, Please help me, everything seems to work fine up until I try to run one of the solutions. I'm getting the HDEF in IOReg, CodecDevice is showing up with correct ID, device ID is set to 1. But as soon as I run AppleALC, my device ID changes to 7, and no audio is showing up. Here are...
Top