Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Nice...via Thunderbolt or PCIe Card?
  2. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    hi luckyal...did you try a different aptiopfix? Asisaid, got it running on my dell with the OSXAptiofix3Drv-64. Lets hope the V2 Driver will fix this issue...need that thing running on my x299 Workstation
  3. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    As i Said, use Clover Configurator and the install Driver’s Guide tab and make sure to only use One aptiofix
  4. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Fixes memory map created by AMI Aptio EFI. Booting OS X is impossible otherwise. You have to installed it via CloverConfigurator or the Clover Installer in EFI/Clover/Drivers64UEFI
  5. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Hey Guys...another success Story, at least on my Dell9020. The VRS8 is working flawlessly with the PCI Card installed. Guess what, even with Dart=0 enabled. Vt-D is activated and i installed the alternative OSXAptiofix3Drv-64 to get it working. Seems like the different Aptiofix managed something...
  6. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Thanks again to all guys involved for contributing in here. Im glad that MyTosh have now approved the fix and we see a second vrs8 working. We need a different approach on the x299 Boards, no news so far. Same problem with the memory mapping. We need to drop DMAR tables, if not the machine is...
  7. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Thx again for your contribution @joevt highly appreciated, thats quite usable information...
  8. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Luckyal, my device is at vrs8users home. we are testing for months now and working as a team and he is one of the best hackintosh experts around, so sending my config and ioreg is really pointless. where is the problem at your side? i can't get it? do ya have something to hide? we think its not...
  9. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    hi @luckyal, can you please upload your clover config and an IOReg with connected vrs8. that would help us to examine the issue in detail. thanks in advance!!!
  10. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Hi luckyal, what thunderbolt 3 to 2 adapter are you using on your setup...just curious!!!
  11. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Cool infos, thanks luckyal!!! I think we both read up all posts from you guys back and forth ;-) Do you edit anything in the plist inside the vrs8.kext? i see that your applehda is missing in the screenshots you posted earlier, you disable applehda via bios, you completely remove it from system...
  12. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Well thanks for sharing these informations. I updated my build Signature, so you see we are not on the same Board, im on a Asus Prime Deluxe. But maybe the x299 Chipsets behave different?!? The loosing of your USB connectivity is not a compromise, so there will be a fix for you too...lets get...
  13. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Hey Guys, thanks for responding. I also enabled Vt-D on my Bios and remove the Dart=0 Settings in clover.plist. Not working here too?! Did you guys use the Lilufamily.kext or something else in you setups? Please enlighten us ;-) thanks in advance
  14. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Hi luckyal hi joeyvt, that look great so far!!!awesome that you guys get it working! what are the necessary steps to get the vrs8driver working? do you make any special bios settings, or ssd edits...please explain in detail. thanks in advance, I would love to get it working too!!!
  15. shatterhenner

    Sleep - General Troubleshooting Tips

    hi guys... no autosleep here, even with a sony optiarc bd rw bd-5300s. we may need a dsdt fix for this... with a dvd in drive, autosleep works drive disconnected from sata, autosleep works too guys, any suggestions?!?!
  16. shatterhenner

    Re: Auto-Sleep not working

    hi guys... no autosleep here, even with a sony optiarc bd rw bd-5300s. we may need a dsdt fix for this... with a dvd in drive, autosleep works drive disconnected from sata, autosleep works too tonymac any suggestions?!?!
Top