Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. benlaug

    How do I update AppleIntelE1000e to v2.5.4c?

    Remove npci from my boot options solves the problem !
  2. benlaug

    10.9.4 Black Screen .. again

    I think I have a temporary fix : 1. Boot into single user mode. 2. Mount the filesystem. 3. Wait the end of all messages about GeForce. 4. exit. It works for me, but a real fix is highly expected...
  3. benlaug

    How do I update AppleIntelE1000e to v2.5.4c?

    Same problem here, ethernet disappeared since 10.8.5 with AppleIntelE1000e (version 2.5.4d here). And yes, unfortunately, the kext is loaded and used.
  4. benlaug

    OS X 10.8.5 Update

    Unfortunately, it seems that AppleIntelE1000.kext isn't working after my 10.8.5 update. Anyone else has the problem ?
  5. benlaug

    Cannot install on Studio XPS 435MT

    I just tried Voodoo HDA 2.7.3 and it works ! There are some issues (no automatic switching when you use the headphones with the front green port, there is a lot of noise, etc), but the principal green rear port is working. If you have a kernel panic, check that AppleHDA.kext is NOT in...
  6. benlaug

    Cannot install on Studio XPS 435MT

    No sound for me too. What component has changed to make the sound too difficult to enable :( ?
  7. benlaug

    Cannot install on Studio XPS 435MT

    Ok guys, don't worry, I have the solution and ML perfectly working (without sound for the moment unfortunately, but I'm working on it). Hard drives ------------- The solution is to put IOATAFamily.kext to the /S/L/E of the USB key PLUS AHCI_3rdParty_SATA.kext, AHCI_3rdParty_eSATA.kext and...
  8. benlaug

    ALC888 audio problems (no output devices) on mountain lion

    Hi, I have a similar issue. I have a Dell Studio XPS 435MT with ALC888. It works perfectly with Lion and VoodooHDA 0.2.1. Since the upgrade to Mountain Lion, the audio inputs and outputs appear in the Sound preference panel but there is no sound. I tried to use ALC8xxHDA for Legacy + AppleHDA...
  9. benlaug

    Cannot install on Studio XPS 435MT

    Hi, I have a Dell Studio XPS 435MT with a MSI N210 (GeForce 210) and a Core i7 of first generation which works perfectly with Lion (without DSDT unfortunately). I tried to install Mountain Lion and it is impossible ! Here is the problem : - When I try to boot my UniBeast key without...
  10. benlaug

    Chimera w/ Ubuntu

    Thanks, I used a partition schema similar to this one and it works great. By the way, no problems with Chimera and ext4.
Top