Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. Juhne

    AMD Radeon Navi GPU

    Just for comparison here is my VII
  2. Juhne

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Here you go :) I use your config in post 1 to understand opencore this last weekend with the help of the config.pdf and also https://khronokernel-2.gitbook.io/opencore-vanilla-desktop-guide/
  3. Juhne

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Make the switch to opencore 0.5.0 on my hack (see signature). Apart of the BIG Apple logo while booting all is good with a minimal config (emulated nvram via LogoutHook, also bluetooth and wifi with the DW1560). Everything is working well. About the loading of kext... they need to be put in the...
  4. Juhne

    Solved > Radeon VII - Repeated KP's - 10.14.6

    @EpicNUFO Just update to the last version of hackintool, there was a little bug in that version...
  5. Juhne

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Hi @pastrychef :) can i ask u a favor ? can u run the new geekbench 5 on your hack (9900k & Rad VII) to have a comparison with mine ? pretty difficult to find one right now. Geekbench still doesn't show the GPU on their results or maybe i'm tired :) Here are mine with a 8700k stock & Vega 56...
  6. Juhne

    Anticipation for RX 5700 compatibility?

    go with a cheap Vega 56 (reference blower if u can), I think IF we have drivers in Catalina for the RX 5700 & 5700 XT, it will be coming with the next iMac... so somewhere in April 2020
  7. Juhne

    AMD Radeon Navi GPU

    nice video about undervolting, noises, etc
  8. Juhne

    macOS Catalina Public Beta is Now Available

    working like a charm on the last version of mojave, thanks a lot headkaze !
  9. Juhne

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    I forgot about RehabMan method :/ but what i know using hackintool... there is a line u need to modify to use the same USB SSDT & Kext when u change the SMBIOS... for exemple this line in the kext plist. So maybe u need to do the same thing with rehabman method...
  10. Juhne

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Grey out, too. I discovered this while reading the patch notes: "Added initial support for VideoToolbox hardware-accelerated encoding". My encoding without touching anything else than this option.
  11. Juhne

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Maybe I'm wrong when you use the *VideoToolbox* option in H264/H265. But for the moment, the CPU is quiet and with 48°C - 169% load (8700k), and the Vega 56 is at 65°C. On a 6GB TS video (3 hours)... 30 min encoding.
  12. Juhne

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    After one year on, encoding ts to MP4 (H264/H265) via Handbrake on CPU only... I just discovered that Vega GPU acceleration is there. *facepalm*
  13. Juhne

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    ty, its not just me :) I also saw this for the Vega 48 on www.macworld.co.uk. So all is fine.
  14. Juhne

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    @pastrychef can i ask u to do a OpenCL test in geekbench ? Mine dropped from 170k to 150k. (with no VGTab)
  15. Juhne

    [Release] Hackintool v2.8.6

    no problemo on my H370 with a 8700k (Mojave 10.14.4)
  16. Juhne

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    PS: i didn't have any problem on my *old* Asus z370 Prime BUT on the Z390 and now the H370... i've got it on both :/ But yeah, everything is working on this little guy so i'm happy :) all this started because of your build long time ago :lol:
  17. Juhne

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Here you go :) and this is also what I have in my L/E... its only happening when i'm recording a stream on VLC while watching another video on Youtube... sometimes it takes 15 minutes, sometimes 5, etc.
  18. Juhne

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Under rare circumstances, i've got a lost of DP connection (all the Hack working but no image at all) without the inject :/ For exemple, it was while streaming a video on VLC (recording) and watching another video on youtube (on Chrome). 100% of the time: crash. Also, on Mojave without the...
  19. Juhne

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    1/ For the Platform ID and iGPU iD: follow this guide https://www.tonymacx86.com/threads/an-idiots-guide-to-lilu-and-its-plug-ins.260063/ 2/ For Vega "fans problems", u've got it. 3/ For USB, use Hackintool Help to configure your ports :)
  20. Juhne

    ROG Maximus XI Hero / i9-9900K / Radeon VII Clover not even starting up

    maybe try to find this in your bios and change it to legacy. 1/ Go to: Advanced\PCH Configuration\System Time and Alarm Source Change 'System Time and Alarm Source' to "Legacy RTC" or 2/ put this patch
Top