Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. Hackintoshron

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Has UniBeast been updated yet to install Catalina without Mojave?
  2. Hackintoshron

    List of AMD Radeon Navi cards in Catalina That work.

    Actually, I spoke too soon. I had to do one more step. Had to remove Inject ATI and Oronico frame buffer from the Graphics section. Now it boots up reliably.
  3. Hackintoshron

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Trying to get my new Sapphire Pulse 5700 XT to boot. Has anyone gotten it to work? If so, how? Edit: Never mind. I figured it out. I still had Shikigva=60 in my config. Once I deleted that, it boots fine. Thanks! Edit 2: Actually, I spoke too soon. I had to do one more step. Had to remove...
  4. Hackintoshron

    List of AMD Radeon Navi cards in Catalina That work.

    It was already disabled. Just to verify, Whatevergreen.kext should be deleted in /library/extensions and in the EFI partition’s kexts/other folder? And, if so, Do I need adgpmod=pikera too? Edit: Nevermind, I got it to work. The Shikigva=60 variable was still in my config and once I deleted it...
  5. Hackintoshron

    List of AMD Radeon Navi cards in Catalina That work.

    Installed my new Sapphire Pulse 5700XT but it won’t boot unless I safe boot. Deleted Whatevergreen out of Library/Extensions and added the adgpmod=pikera line. What did I do wrong? Thanks!
  6. Hackintoshron

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    It happens no matter what is going on and seems to be random. Sometimes an hour, sometimes 2, sometimes 45 minutes after a restart. I never have my system go to sleep, only the display and I usually cut it off when I walk away from it. (my display is a 50" LG TV though) 2. Only the kexts, yes...
  7. Hackintoshron

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I've been running Mojave for months with no problems and then Catalina 10.15 fine until I ran the beta 10.15.1 and then things got a little strange. I reinstalled 10.15 and everything was good again. Waited for the official 10.15.1 and everything installed fine but now for some reason, my system...
  8. Hackintoshron

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I was able to boot with the new MemoryFix.efi as well, though I haven't switched to VirtualSMC yet. SMBIOS is iMac 19,1 with latest Mojave 10.14.6 with the supplemental update and clover v2.5K_r5033. It does seem to boot a little faster. Haven't benchmarked it yet.
  9. Hackintoshron

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Actually, it works with 10.14.6, FakeSMC, and the latest Clover release (5028) too!
  10. Hackintoshron

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Unless you actually have a defective 970 EVO Plus, it’s not your problem if you upgraded the firmware successfully. I have the 1TB plus and it has worked perfectly inside my machine since I updated it. I’ve partitioned and installed a clean Mojave on it without even a wink of instability and...
  11. Hackintoshron

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Actually Casey, you can update the EVO Plus (I have the 1TB version) without actually installing windows if you burn the update .iso to a flash drive and then boot the system with it. That's what I did. Worked great!
  12. Hackintoshron

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Great! Just wanted to be sure I was changing the right thing. My system has been running very well ever since I first set it up by the guide in January. Since then, I've upgraded RAM to 64GB and installed an EVO Plus that works perfectly since the firmware upgrade that Samsung release a little...
  13. Hackintoshron

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hey Casey. Thanks for all your hard work! Question: Are you saying that I can should change the device-id parameter, which now reads 9B3E0000, in config.plist and the AAPL, ig-platform-id parameter to 0x3E980003 since I'm running 10.4.5 with SBIOS iMac 19,1?
  14. Hackintoshron

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    That's a great score Mlheintz13! Questions...(1) what is the single core score and (2) what speed RAM did you buy. I'm thinking your multicore score is higher than mine because of the RAM speed I bought which is 3000 Mhz instead of the 3200 Mhz in the guide.
  15. Hackintoshron

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I have two of these that work perfectly: https://www.amazon.com/gp/product/B009LIPHNC/?tag=tonymacx86com-20
  16. Hackintoshron

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Curious. I'm not see the 19 series iMac Definitions. Am I missing something?
  17. Hackintoshron

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    This is the one I’m using for my 12TB RAID which is (4) 3TB Enterprise drives together. No drivers necessary: https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16816124056
Top