Search results

Loading Google Results...
  1. carlosvpp

    pastrychef's build - Asus Maximus VIII Gene - i7-7700K - GTX 1080

    Hi pastrychef. Would you say the Asus Maximus VIII Gene yields a better compatibility and stability than the Gigabyte Z170 SLI? My system is working but not as perfect as I would like. Sometimes, after waking up the OS slows down and stutters for 20 to 30 seconds. On another note, Are you going...
  2. carlosvpp

    The GPU you really need

    Definitely. Let me pick your brain again, Is it possible to have both the 770 and 970 cards running, but have the 770 using the osx drivers and the 970 Nvidia's? Thanks for your time.
  3. carlosvpp

    The GPU you really need

    This is my config at the moment. iGPU active, 64MB in BIOS. Then Intel inject, ig-platform-id you indicate, the 4 monitors patch, and GFX0 to IGPU and PEGP to GFX0. With this config I still get glitches. Then going to BIOS and setting the iGPU as primary the glitches go away but no boot screen...
  4. carlosvpp

    The GPU you really need

    I tried it again, now with the patch but I still get ui glitches.
  5. carlosvpp

    The GPU you really need

    That's reassuring pastrychef. I'll give it another try. I am a software developer (XCode, Intellij, Coda, Sketch 3 and many other wonderful apps for mac) and enthusiast photographer (Capture one,Lightroom and Photoshop), so I don't need a powerful graphics card except when applying some...
  6. carlosvpp

    The GPU you really need

    I can see you are using the HD 530 as coprocessor as well so macOS can default to it when renders metal stuff. I am using the same system definitions and had the same plist except the "4_displays patch" which I am going to give it a try. Thanks for sharing. As for the GTX 745, Are you using the...
  7. carlosvpp

    The GPU you really need

    It is the norm. You have a similar computer to mine. I would honestly appreciate you prove me wrong. Here some links to threads reporting the issue. https://www.tonymacx86.com/threads/nvidia-web-driver-ibooks-bug.203229/...
  8. carlosvpp

    The GPU you really need

    I have been a Hackintosh tinker for more than 4 years. Little by little I realized that my PC mindset was not working anymore when building a Hackintosh. More often than not newest is enemy of good. Let me explain myself. When building a Hackintosh choosing the right components is paramount...
  9. carlosvpp

    Working Gigabyte Z170XP-SLI with NVidia 9 series

    Hi. The kext can be downloaded here http://www.tonymacx86.com/threads/f...p-on-1150-and-possibly-other-realteks.170063/ . It's attached to the #1 post. I don't feel comfortable sending other people's work without crediting them. To get my hackintosh working as iMac 17,1 I selected the SMB...
  10. carlosvpp

    Working Gigabyte Z170XP-SLI with NVidia 9 series

    To get the audio working I simply use Multibeast. You need to select your the proper audio driver and the patch ACL 1150 if your mobo has this audio chip. This is enough to get the audio working but you'll going to have issues after wake-up, for which I used a kext made for the ACL1150 chip that...
  11. carlosvpp

    Working Gigabyte Z170XP-SLI with NVidia 9 series

    I'm sorry for the belated answer. You have to install them in " Library/Extensions". In order to install a kext you need to copy the file and "touch" it, for which you can use KextBeast. You will find the app in the download section.
  12. carlosvpp

    Working Gigabyte Z170XP-SLI with NVidia 9 series

    You should be able to download them from here: https://bitbucket.org/RehabMan/os-x-brcmpatchram/downloads
  13. carlosvpp

    I REALLY NEED HELP BY SOMEONE WHO HAS THE SAME SETUP!!

    Not the exactly the same but quite similar. http://www.tonymacx86.com/threads/working-gigabyte-z170xp-sli-with-nvidia-9-series.201219/
  14. carlosvpp

    Accidentally made my hackintosh 6,1 and now it's cooked

    Does the usb contain a bootable copy of Windows 10? If so I would try restoring the default settings in your BIOS and see if you can boot off the usb. When the computer starts also press F12 to select the boot device.
  15. carlosvpp

    Z170XP-SLI installation problem

    I've just posted this: http://www.tonymacx86.com/threads/working-gigabyte-z170xp-sli-with-nvidia-9-series.201219/
  16. carlosvpp

    Working Gigabyte Z170XP-SLI with NVidia 9 series

    This is my very concise guide of the steps I took to set up my system. If you need to know anything else, please feel free to ask. Setup: Gigabyte Z170XP-SLI Intel i7 32 Gb RAM 2400MHz DDR4 NVIDIA GeForce GTX 970 4095MB Samsung M.2 SM951 (MZHPV256HDGL) SanDisk Ultra II 960 GB SanDisk Ultra II...
  17. carlosvpp

    Can't find /System/Library/kernels/kernel

    Yes. I also have the "raid" icon. At this point I'm stuck. I tried disabling all the 3rd party controllers of my asus x58 motherboard and connect only a regular SATA disk to the port Sata_1 but not luck. Hope some hackintosh savvy can help us.
  18. carlosvpp

    Can't find /System/Library/kernels/kernel

    I so understand you. I run exactly to the same issue. I tried many things but none worked out. ¿Did you eventually figure out a solution? I'm able to install Yosemite. Once it is installed and select to boot up from the disk under the Chameleon USB bootloader, and it throws the messague "can't...
  19. carlosvpp

    Z77-DS3H Can't find /System/Lybrary/Kernels/kernel

    I have a Asus p6x58d with a single SATA drive connected, AHCI mode and none USB peripherals. I'm able to install Yosemite but then " Can't find System/Library/Kernels/kernel", but it does boot Yosemite from the USB, same as you. That's very weird. I tried many tricks for the sake of try. I...
  20. carlosvpp

    OS X 10.8.4 Update

    My mobo is an ASUS with the x57 chipset. The update went well so far with the combo update but I had to reinstall audio drivers and the x58 Rollback kext using Multibeast. Without reinstalling x58 rollback patch, the boot slows down due to a ioapic issue. I hope someone finds this useful. Regards.
Back
Top