Search results

Loading Google Results...
  1. alax

    Anyone get a Titan X to work on Yosemite yet?

    Yup, works just fine.
  2. alax

    New Nvidia Web Driver 346.01.01f01

    New Nvidia Web Driver 346.01.01f01 ? Someone with a 4K TV that has HDMI 2.0 should test and see if 4K/60Hz is supported on GTX 9xx cards yet. I'd test but I don't have a TV with an HDMI 2.0 port. Also, the Titan X is now labeled as such with this driver update.
  3. alax

    NVIDIA Announces GeForce TITAN X 12GB Graphics Card

    Yup! It works 100% correctly out of the box. Just make sure you have the latest nVidia web driver installed, and everything should work. I've got it running two 4K monitors on DisplayPort 1.2 and no issues.
  4. alax

    MVC reports Titan X is fully functional with newest Web Driver

    I have a Titan X installed with the latest nVidia web driver (343.02.02f04) and it's not working for me. It was previously working with a GTX 980, so I am not sure what the issue is. Anyone have any ideas? Edit: Scratch that. Clover usually allows me to select the driver from the preference...
  5. alax

    NVIDIA Announces GeForce TITAN X 12GB Graphics Card

    I ordered one from nVidia on Friday with next-day shipping, hopefully it will be here by Tuesday. I imagine it will probably be compatible thanks to the web drivers, if not at first, definitely in the coming weeks. We'll see. I swapped out an Asus STRIX 980 for it, so hopefully it gets here...
  6. alax

    10.10 is running great. Issues with app store, icloud, & iMessages

    App Store issues are usually caused by not having your Ethernet card set as en0. Go to Apple Menu > About This Mac > System Report... > Ethernet Cards and ensure "BSD name:" is set to en0. If it isn't, that is your issue.
  7. alax

    Anyone have iMessage working?

    You don't have to uninstall Chimera; Clover and Chimera can live together without any special changes. Just install Clover, then choose to boot your system with your Mobo's UEFI setting, and you should be good to go. If you don't boot with UEFI, you'll see Chimera instead. It's totally easy.
  8. alax

    Yosemite and 4K thread

    I am running Yosemite with two Asus PB287Q monitors running at 3840x2160 at 60Hz working flawlessly. One is plugged into my GTX 780, the other is plugged into my GTX 660, both via DisplayPort 1.2. There is nothing too special about my setup, although like every third reboot, I used to get...
  9. alax

    [LOCKED] Guide - New ATI Kexts from iMac 10.6.7 - 5XXX/6XXX

    Re: Guide - New ATI Kexts from MBP 10.6.7 Update - 5XXX/6XXX Actually, if you don't use DVD Player (I use Plex) and you don't play Steam games (I play them in Windows anyway, as the card seems to perform much better there) it's definitely worth it, as I don't need to change framebuffers to use...
  10. alax

    CustoMac Pro Install Guide (X58A-UD3R+ATI 5770+10.6.7+64bit)

    Re: CustoMac Pro Install Guide (X58A-UD3R+ATI 5770+10.6.6+64bit) I just thought I'd follow up and say, NullCPUPowerManagement did fix the problem, but gave me higher temps. Turns out, I didn't have SpeedStep enabled. Once I did that, and removed NullCPUPowerManagement, (along with a DSDT from...
  11. alax

    CustoMac Pro Install Guide (X58A-UD3R+ATI 5770+10.6.7+64bit)

    Re: CustoMac Pro Install Guide (X58A-UD3R+ATI 5770+10.6.6+64bit) You ninja'd me with your response; just check the my post right above yours; I installed NullCPUPowerManagement and all is good in OSX-land. But yes, I followed the guide, and no, there are no old drivers as this is a completely...
  12. alax

    CustoMac Pro Install Guide (X58A-UD3R+ATI 5770+10.6.7+64bit)

    Re: CustoMac Pro Install Guide (X58A-UD3R+ATI 5770+10.6.6+64bit) Exactly; this is terrible performance. I'm prone to think this is software-related, but I won't know until I get Windows up. Any suggestions? EDIT Installed NullCPUPowerManagement from MultiBeast and re-booted; my HD5770 now...
  13. alax

    CustoMac Pro Install Guide (X58A-UD3R+ATI 5770+10.6.7+64bit)

    Re: CustoMac Pro Install Guide (X58A-UD3R+ATI 5770+10.6.6+64bit) Does anybody know why I would only be getting 14.7fps in Cinebench with the exact same card as notshy? (Gigabyte HD5770 Batmobile)
  14. alax

    X58A-UD3R HD boot problem

    Ah, alright. I was going to update anyway, but Apple's download servers were really slow last night. I'll apply the update when I get home, and hopefully I won't have the hanging on boot anymore. I'll post back when I know for sure; however, I've heard things about both the AppleHDA rollback...
  15. alax

    X58A-UD3R HD boot problem

    EDIT - Updating to 10.6.6 before running MultiBeast did the trick. Hey guys, I'm a long time lurker, first time poster. This isn't my first hackintosh, but it is my first using iBoot / MultiBeast. I have no problem booting using iBoot and installing OS X / rebooting with iBoot. The problem...
Top