Search results

Loading Google Results...
  1. Peskyleo

    [Success] AMD RX6000 Series working in macOS

    Other things that come to mind: 1) remove -igfxvesa bootflag if you're using it 2) remove -wegnoegpu bootflag if you're using it 3) try -igfxnohdmi on both DP and HDMI 4) try -cdfon on HDMI 5) try disabling your iGPU in your motherboard BIOS settings
  2. Peskyleo

    [Success] AMD RX6000 Series working in macOS

    What about the USB-C? My thinking was if Apple supports this for their eGPUs, they probably want to connect it on that output. Especially for their Pro Display XDR.
  3. Peskyleo

    [Success] AMD RX6000 Series working in macOS

    Have you tried connecting the display to another output on the graphics card? It shouldn't change much but who knows, maybe switching from HDMI to DisplayPort will make a difference? Possibly even using that USB-C might change things
  4. Peskyleo

    [Success] AMD RX6000 Series working in macOS

    Based off of the 5700xt installation guide you could try: 1) Deactivate GPU Injection 2) Config your macOS model 3) Update WhatEverGreen.kext and Lilu.kext to the latest version Try also updating AppleALC.kext and FakeSMC.kext. I'll be looking for more potential solutions. For now i guess...
  5. Peskyleo

    [Success] AMD RX6000 Series working in macOS

    What display output are you connected to? And have you tried any bootflags?
  6. Peskyleo

    [Success] AMD RX6000 Series working in macOS

    Keep us updated. This is really exciting!
  7. Peskyleo

    Ethernet /wifi adapter not working hackintosh sierra

    You have just possibly saved about 3 hours of my life. Your actions shall be remembered fellow hacker.
  8. Peskyleo

    Plus signs, can not boot after Clover, Kexts Update

    I'm doing a build with a similar motherboard for my friend. As far as Clover and FakeSMC, just use multibeast. For Lilu i'd recommend installing it in /Volumes/EFI/EFI/CLOVER/Kexts/Other/ because any kext you install outside of that folder (for example in /System/Library/Extensions/) might...
  9. Peskyleo

    [SOLVED] How do i install kexts on Clover?

    Flawless... Thank you
  10. Peskyleo

    [SOLVED] Kernel Panic. How do i change config.plist in safe mode?

    Yes, i know, i'm building a Hack for my friend with a Z370N wifi. Anyway i just decided to do a clean install because even after replacing the broken config with the good one it panicked. Go figure...
  11. Peskyleo

    [SOLVED] Kernel Panic. How do i change config.plist in safe mode?

    The computer was turning on and off perfectly several times before installing "100/200/300 Series Audio Support". Now it can't boot anymore. Its going into kernel panic. The description for "100 [...] Support" on multibeast reads: "Required for 100 / 200 / 300 Series onboard audio. Must be...
  12. Peskyleo

    [SOLVED] How do i install kexts on Clover?

    Do i simply drag and drop the Kexts to /EFI/EFI/CLOVER/kexts/Other ? Or do i also have to run some command line? P.S. I dont want them to be installed on /System/Library/Extensions or /Library/Extensions as that could cause troubles after OS updates.
  13. Peskyleo

    Hackintosh not using Clover

    AHA! Got it! It seemed like it was booting from my UniBeast USB. So what i did was i unplugged it, and now it works. It loads the right SMBIOS. There is just one little problem. The Theme is bootcamp, and i'd like to have the default one, and the Resolution is very low. How do i make the...
  14. Peskyleo

    Hackintosh not using Clover

    Is there a way to know where clover is booting from? Or at least, to know from where the config.plist is loaded from?
  15. Peskyleo

    Hackintosh not using Clover

    I know how to boot from the Clover USB Stick. And I did, its what i'm doing right now, simply because the main SSD is loading Chimera and not Clover. But that's not the problem. The thing i don't understand is why is it loading the wrong SMBIOS despite it being correct in the Clover stick. P.S...
  16. Peskyleo

    Hackintosh not using Clover

    USB and SATA information in attachments, i dont know if thats what you asked for.
  17. Peskyleo

    Hackintosh not using Clover

    I am booting from my Clover USB, which has the correct config.plist on it. But when I reach the screen where I have to choose which drive to boot (the one with MacHD, WindowsNTFS) if I go on Options/Settings I see the wrong SMBIOS settings. I have no idea how to explain why this happens, because...
  18. Peskyleo

    installer won't reach setup!

    It's always nice when people get their hackintoshes to work. I personally think things like these are the ones that give you the most satisfaction. "Fixing problems is the opposite of fun" is what some people tend to say, but I say no! Fixing problems is one of the most satisfying things ever...
  19. Peskyleo

    Hackintosh not using Clover

    I did change config.plist on the USB from which i boot, telling it to be a MacPro3,1. And if I open it, it still tells me the correct serial number. The problem is, when i boot from the USB and go in the CLOVER OPTIONS and click on SMBIOS, iMac shows up. I can change the SMBIOS from there, and...
  20. Peskyleo

    Help Cant Install OS X El Capitan

    Going Bald is right. When i got your same error message i wasn't using UniBeast. Try creating a Unibeast USB and see how it goes.
Top