Search results

Loading Google Results...
  1. gbkbrant

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    I'm curious how these improvements translate to other uses such as video editing. There's some mention of it, but I'm wondering if my build would see a tangible improvement in editing. Also wondering if the proper values this adds could fix my issue of dropped frames in premiere while plugged...
  2. gbkbrant

    << Solved >> BCM94360CS2 The Right Direction?

    For anyone in the future that finds this. The PCI adapter linked above with the BCM94360CS2 worked for me out of box with both bluetooth and wifi on 10.15.4 Opencore 0.5.7.
  3. gbkbrant

    No More CUDA In Premiere Pro...What now?

    Most of my projects get rendered to prores from HEVC iPhone 4k 60 without effects. If anything its usually just lumetri. At this point I've become obsessed with trying getting the IGPU working and quicksync working in premiere but have gotten stuck. I seem to be able to get the IGPU to show up...
  4. gbkbrant

    << Solved >> BCM94360CS2 The Right Direction?

    My current setup is in my profile. Attempting to get bluetooth working for airdrop. Don't really need wifi. I may have jumped the gun and ordered the BCM94360CS2 card. As I'm learning, I don't believe the m.2 adapters for this card will work in my boards m.2 slots. So I'm searching for a pcie...
  5. gbkbrant

    No More CUDA In Premiere Pro...What now?

    With Cuda recently removed from Premiere Pro, I see no reason to stick with NVIDIA, 10.13.6, and my 1070SC. Could those with experience weigh in on different GPU options for Premiere Pro in 2020? I’ve seen videos comparing the 2080 and 5700XT for video rendering and see they are very close...
  6. gbkbrant

    << Solved >> Asus Strix z390-E Gaming - Ethernet Not Working

    I used a macbook to install OSX to the USB by selecting the USB as the installation destination. I don't know if it is advisable, but it worked and was more convenient than clearing my drive and reinstalling OSX to it.
  7. gbkbrant

    << Solved >> Asus Strix z390-E Gaming - Ethernet Not Working

    Solved this issue by installing High Sierra to a USB, then replacing my entire existing Extensions folder with that from the USB. Before this I went through my CLOVER folder and removed unnecessary kext files. After replacing Extensions, I rebooted with remaining kext files and ethernet worked...
  8. gbkbrant

    << Solved >> Asus Strix z390-E Gaming - Ethernet Not Working

    I am attempting to upgrade my High Sierra system using the Asus Strix z390-E Gaming, and a 9900k. After some trial and error swapping out EFI folders with the EFI of a clone of my previous High Sierra install, I can boot into OSX and I have what appears to be normal function other than the...
  9. gbkbrant

    << Solved >> Fault CPU MACH REBOOT - Asus z390-e Gaming 9900k

    Solved. For anyone in the future...There was an incorrect setting in the BIOS causing the hang. Correct setting is Advanced>PCH Storage Configuration> SATA Mode Selection > AHCI
  10. gbkbrant

    << Solved >> Fault CPU MACH REBOOT - Asus z390-e Gaming 9900k

    I've continued to try to eliminate possible causes for this and have gotten nowhere. No matter what EFI folder configuration I've tried, it still comes to the same stop.
  11. gbkbrant

    << Solved >> Fault CPU MACH REBOOT - Asus z390-e Gaming 9900k

    I had a running High Sierra build with the currently listed parts on my profile. Bought and upgraded to an Asus Strix z390-E Gaming and 9900K. I've attempted to replace the EFI folders on my working drive with proven EFI folders for this motherboard I found on the site, but obviously I don't...
  12. gbkbrant

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Sorry for another reply, I did get everything up and running. The only thing that isn't working is sleep/wake. It will go to sleep with fans off but when trying to wake nothing happens after everything starts back up and the monitor does not wake up.
  13. gbkbrant

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Booted into a fresh install direct from SDD no problem. I have audio options in sys preferences but audio is not working and ethernet isn't working either. I had ethernet working on a previous attempt using something from your post install files but can't remember what specifically. USB Ports do...
  14. gbkbrant

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thank you so much, will try asap. I have been attempting this with a normal HD and had issues with no EFI partition showing up in the boot menu so I had to boot from the USB every time. I will be reinstalling fresh to a SSD, is there anything I should know to prevent/fix this? I could not find...
  15. gbkbrant

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I've been struggling majorly trying to get the Gigabyte z390 Gaming X up and running. Was able to get 10.13.6 installed but cannot figure out multibeast settings what so ever. Can't seem to find a successful build thread so if anyone can point me to a successful multibeast settings list that is...
  16. gbkbrant

    [SUCCESS] jbarnette's Build - ASUS TUF Z390 M Gaming + i9-9900K + Sapphire RX Vega 64 8GB + 32GB RAM + MacOS 10.14.3 w/ USB3 working!

    I've been struggling majorly trying to get the Gigabyte z390 Gaming X up and running. Was able to get 10.13.6 installed but cannot figure out multibeast settings what so ever. Can't seem to find a successful build thread so if anyone can point me to a successful multibeast settings list that is...
  17. gbkbrant

    Major Issues Getting 10.13.5 Update To Recognize & Use GTX1070SC

    Solved. For anyone who may experience similar issue. Audio was resolved by replacing AppleHDA with native AppleHDA file and re running multibeast.
  18. gbkbrant

    Major Issues Getting 10.13.5 Update To Recognize & Use GTX1070SC

    Spoke too soon. The audio has disappeared and I am at a loss for how to bring it back.
  19. gbkbrant

    Major Issues Getting 10.13.5 Update To Recognize & Use GTX1070SC

    Update: Everything is now working...so far! I updated Clover, used multibeast to enable emulated NVRAM, then removed the nv-disabled=1 from the config.plist. Not sure which of these worked, but it did!
  20. gbkbrant

    Major Issues Getting 10.13.5 Update To Recognize & Use GTX1070SC

    Using the file you provided has allowed me to boot via the hard drive, but the GPU is still not being shown. Thank you so much for helping move this build forward another step!!
Top