Search results

Loading Google Results...
  1. Fillwox

    Why would Ethernet stop working after GPU change?

    I will update my profile, though the spec listed there won't make a difference to this post as it won't be the spec i'm referring to. CPU, Mobo and GPU are mentioned in post. The two missing SSDT files aren't an issue, I just haven't cleaned up my config to remove them yet. I'll update to most...
  2. Fillwox

    Why would Ethernet stop working after GPU change?

    Hey all, Working on a build at the moment, im using a GTX 1060 unaccelarated just to get me through installation. Everything is working great until I put in my AMD RX 5700 XT. Graphics work perfectly but my ethernet suddenly doesn't work! Any reason why this would be happening? I haven't...
  3. Fillwox

    AMD FirePro S7000 compatibility? Opencore/Monterey

    Thanks for that! I made those three changes in the config and tried it, no luck, stragiht to black screen (but seems to be working, just no output). Also tried it with iMacPro1,1 and still no luck, this time it gets frozen on apfs_module_start... No one has been able to crack the S7000 yet and i...
  4. Fillwox

    AMD FirePro S7000 compatibility? Opencore/Monterey

    @warmgeoff I've seen a thread here where you were working on an S7000, any luck in the end?
  5. Fillwox

    AMD FirePro S7000 compatibility? Opencore/Monterey

    Thanks for this! I'll strip mine down and see if that helps. I have a feeling it might not, can I have a copy of your EFI to try straight out? I'll report back later today :)
  6. Fillwox

    AMD FirePro S7000 compatibility? Opencore/Monterey

    Hi all, I've been trying to get an AMD FirePro S7000 to work with Monterey and Opencore. My installation is stable using a 1060 (obviously not accelerated or functioning properly). I've got a load of S7000's from an old server and i'm trying to get them to work. A similar card, the W7000 is...
  7. Fillwox

    Opencore AMD build - Can't shake this error

    Attachments on this post may have duplicated as my browser crashed while uploading!
  8. Fillwox

    Opencore AMD build - Can't shake this error

    Been working on a new build for a friend ased on an AMD Ryzen 9 3900X. I've been trying various mobo and cpu matching EFIs online and tweaking them, but no luck. So far this current config is the furthest I've gotten but I've spent hours on this now. If anyone can lend an insight into why i'm...
  9. Fillwox

    Opencore not allowing 2 OSX Installations where Clover would (Separate Drives)

    Yeah. I can see both drives in BIOS, however when I try to boot to the SSD OC it loops back to BIOS, but I can boot to the test drives OC. They both have EFI partitions and both have the same OC installations on...
  10. Fillwox

    Opencore not allowing 2 OSX Installations where Clover would (Separate Drives)

    Hey all! On my last build (GA-Z97-D3H) I had two instances of OSX installed, one as my working copy and one as my test bench so I could install updates etc and make sure it all worked. These were on two physical separate drives. This was achieved with Clover and it was all fine. I'm on my new...
  11. Fillwox

    XFX RX 5700 XT Thicc III - No DisplayPort

    Turns out HDMI works fine so this is just a DisplayPort Issue
  12. Fillwox

    XFX RX 5700 XT Thicc III - No DisplayPort

    I've tried the three agdpmod boot flags and same result... I've also tried wegoff, same result...
  13. Fillwox

    XFX RX 5700 XT Thicc III - No DisplayPort

    Hey all, I'm currently upgrading my system to Catalina (15.5.5) via fresh install. Have created an install USB using the terminal createinstallmedia and Multibeast as a post istall (as Unibeast was getting stuck on Installing Bootloader). During install the screen goes black (but does not enter...
  14. Fillwox

    HP 250 G6 Mojave 10.14 - Various Issues Post Install

    Excellent, thanks. The IGFXFlag boot arg is a part of the graphics fix so that needs to stay. I don't have a compatible WiFi card so I'm discounting it, I'll be dual booting with Windows so I'm happy to use OSX Ethernet only. Honestly I'm at a point now where i'm super happy with it, thank you...
  15. Fillwox

    HP 250 G6 Mojave 10.14 - Various Issues Post Install

    Thank you so much! After some pretty hefty tweaking everything is working (except the brightness buttons, but I can live without that easily)! I have one minor issue - Sometimes (I'd say 60% of the time) the built in audio devices don't appear. Are there any Audio related clashes that you can...
  16. Fillwox

    HP 250 G6 Mojave 10.14 - Various Issues Post Install

    Amazing! That has fixed so many issues! Thank you so much!! Unfortunately the screen brightness isn't working (which isn't too much of an issue). Also whenever I connect/Disconnect the HDMI the laptop reboots itself immediately... I wish I knew more about all of this, i'm clueless...
  17. Fillwox

    HP 250 G6 Mojave 10.14 - Various Issues Post Install

    Thanks for this, unfortunately I'm still hanging on the step in the picture attached. I've also uploaded my updated EFI. The build signature doesn't list this processor! The laptop has an i5-7200U, which is Kaby Lake. HD620 Graphics.
  18. Fillwox

    HP 250 G6 Mojave 10.14 - Various Issues Post Install

    Here are the steps it hangs on and eventually fails on, as well as my EFI folder... I might just revert back to what I had and sacrifice those issues in post #1, solving these things is very draining...
  19. Fillwox

    HP 250 G6 Mojave 10.14 - Various Issues Post Install

    The error it gets stuck on is - ACM: deleteCredentialSet: Deleting credential set, CS[102] Although wouldn't it have completed that step and be stuck on the next, and I can't tell what that is?
  20. Fillwox

    HP 250 G6 Mojave 10.14 - Various Issues Post Install

    I followed that guide initially and got this far but it's just those things that haven't been sorted. I ran the Hackintool (which is amazing, how did I not know about it) and now I'm getting a boot freeze...
Top