Search results

Loading Google Results...
  1. jcrcarmo

    macOS Big Sur - USB 2.0 ports are not working

    Hello guys, I've successfully installed macOS Big Sur on my PC using the vanilla installer from the official App Store and the latest OpenCore. Everything's works out of the box, except the USB 2.0 ports. USB 3 ports are fine though. Any ideas on how to solve this issue? My hardware...
  2. jcrcarmo

    Icon error in Clover Bootloarder on macOS installed on External SSD

    Hi guys, I cloned my Hackintosh partition using CarbonCopyCloner to an external SSD drive. Everything works, but for some strange reason, when I boot from this external SSD, Clover shows the icon for this drive as some kind of error. Please refer to attached picture. Any ideas on how to fix...
  3. jcrcarmo

    DSDT compile error: 'syntax error, unexpected PARSEOP_ARG1'

    Thank you very much for the tip, AppleByte! Although I have now 137 compile warnings, I got rid of the error, so that's what matters. Happy Holidays! :)
  4. jcrcarmo

    DSDT compile error: 'syntax error, unexpected PARSEOP_ARG1'

    Hello everyone, Greetings from Brazil! I'm running macOS Catalina 10.15.2 on my Lenovo Ideapad 300-15ISK laptop. Everything works smoothly, except decent battery management, so I decided to rebuild my DSDT from scratch, so I can patch it properly. It was a bit messy to start with. I...
  5. jcrcarmo

    No HDMI audio - Intel HD 520 Graphics - macOS Catalina 10.15.2

    Thanks for your reply, Trizel. I had already solved the problem with a fresh new install of macOS Catalina 10.15.2 and Hackintool patches to my config, plist. Everything works now.
  6. jcrcarmo

    No HDMI audio - Intel HD 520 Graphics - macOS Catalina 10.15.2

    UPDATE - Dec.13th 2019: I was told it's easier to configure HDMI audio with AppleALC, so I finally got it to work. Now I have better audio quality than I had with the patched AppleHDA, and two line inputs now show in the sound properties window, which I didn't have before. Next and final step...
  7. jcrcarmo

    No HDMI audio - Intel HD 520 Graphics - macOS Catalina 10.15.2

    Here's an update: I followed an AppleALC tutorial I found on a Brazilian Hackintosh site: restored my original AppleHDA.kext to SLE, deleted HDAEnabler.kext from EFI-CLOVER-Kexts-Other and configured Clover. Now I am getting better sound quality than with a patched AppleHDA. Also, two mic...
  8. jcrcarmo

    No HDMI audio - Intel HD 520 Graphics - macOS Catalina 10.15.2

    I tried it. It doesn't work. I keep getting the same 'Unable to connect to the Internet' message. I also tried the script install to run it offline, and it says the IOregistryExplorer is not the correct version. Frustrating... :|
  9. jcrcarmo

    No HDMI audio - Intel HD 520 Graphics - macOS Catalina 10.15.2

    Apparently, macOS Debug Report Generator script does not work on Catalina 10.15.2, so I can't use it to generate the debug report files you requested. I thought the RunMe files would suffice... :|
  10. jcrcarmo

    No HDMI audio - Intel HD 520 Graphics - macOS Catalina 10.15.2

    Well, since that kext didn't work, I removed it. Thanks for the tip, Feartech. I'm gonna do tat right now.
  11. jcrcarmo

    No HDMI audio - Intel HD 520 Graphics - macOS Catalina 10.15.2

    I had already tried that too. Didn't work.
  12. jcrcarmo

    No HDMI audio - Intel HD 520 Graphics - macOS Catalina 10.15.2

    Hello guys, I’m running macOS Catalina 10.15.2 on my Lenovo Ideapad 300-15isk laptop. Everything works, except HDMI audio. I can’t get it right no matter what I try, and I’ve tried every guide I’ve found. I was able to patch AppleHDA.kext and sound is working great, but still no HDMI audio in...
  13. jcrcarmo

    No HDMI audio - Intel HD 520 Graphics - macOS Catalina 10.15.2

    Hello guys, I’m running macOS Catalina 10.15.2 on my Lenovo Ideapad 300-15isk laptop. Everything works, except HDMI audio. I can’t get it right no matter what I try, and I’ve tried every guide I’ve found. I was able to patch AppleHDA.kext and sound is working great, but still no HDMI audio in...
  14. jcrcarmo

    Lenovo Ideapad 300-15ISK specific key not recognised in keyboard layout

    PROBLEM SOLVED - DEFECTIVE KEYBOARD REPLACED.
  15. jcrcarmo

    Broadcom BCM94352Z wi-fi works but no bluetooth

    Hello everyone, I installed the Broadcom BCM94352Z wi-fi / bluetooth combo card on my laptop running macOS Mojave 10.14.4 and the wi-fi worked right out of the box. I didnt have to install any kexts, but bluetooth is not working. Ive tried several tutorials, but to no avail. Any ideas on how...
  16. jcrcarmo

    Lenovo Ideapad 300 15isk

    Hello everyone! Greetings from Brazil. I'm lookinf for a macOS Mojave install guide for the Lenovo Ideapad 300 15isk laptop. Any ideas? I've Googled it extensively, but found nothing... Thanks a million for your time and help.
  17. jcrcarmo

    How do I make my Nvidia GTX 1050 Ti card work on El Capitan?

    Hello everyone, Greetings from Brazil! Pardon me if I seem stupid, but why are there Nvidia web drivers for all releases of El Capitan if it only works from Sierra and up? This doesn't make any sense... I'm stuck with El Capitan on one of my machines because its CPU does not support SSE4.1...
  18. jcrcarmo

    Audio OK but videos lagging about one second behind

    Hello everyone, Greetings from Brazil! I finally got sound working on my hackintosh install with an older version of VoodooHDA (the latest ones simply won't work), but when I play YouTube videos they lag out of sync, about one second behind the audio. I tried setting Clover Configurator with...
  19. jcrcarmo

    macOS High Sierra 10.13.5 does not shutdown

    Hello everyone, Greetings from Brazil! I have successfully installed macOS High Sierra 10.13.5 on my computer. Everything works fine. I even built my own DSDT with MacIASL, and the system sleeps and wakes up perfectly, but it won't shutdown. I have already tried a number of Clover settings...
  20. jcrcarmo

    Stork's MyHero Build: ASUS ROG Z170 MAXIMUS VIII HERO - i7-6700K - GTX 980

    Hi Stork! I have a question about your install guide: you're using a SSDT for your i7 6700K processor, but I've read that you don't actually need to generate a SSDT file for any Intel processors that are Haswell or later. All that needs to be done is to set xcmp and PluginType flags in Clover...
Top