Search results

Loading Google Results...
  1. tharealmb

    Are Vega, OpenCL... working?

    Has anyone run Bruce-X benchmark for FCP X on this? can't find anyone has done it yet. There the VEGA would be really nice
  2. tharealmb

    NVIDIA 'Pascal' Graphics Drivers Released: Buyer's Guide Updated!

    I use Inno3D and that works fine with no issues or workarounds. I think most (if not all) cards will work, independent of manufacturer. If it works for one GTX1070 it should work for all of them.
  3. tharealmb

    [SOLVED] Nvidia GeForce GTX 1080/1070

    did the same. Never had an installation this smooth. No kernel flags, no boot errors. Just install and go. Just need to get audio going and I'm all set!
  4. tharealmb

    [SOLVED] Nvidia GeForce GTX 1080/1070

    And ofcourse i just formatted my MacOS drive last month.... In doubt if i want to go through the hassle of reinstalling it. I'm getting quite used to Premiere Pro
  5. tharealmb

    [SOLVED] Nvidia GeForce GTX 1080/1070

    Well i bit the bullet. Formatte my OSX drives, and going full windows. Not being able to use FCP X hurts, but the transistion to Adobe Premiere is a lot easier now that they too have proxy media that can render in the background, and you can make selections from the preview. It's not there...
  6. tharealmb

    [SOLVED] Nvidia GeForce GTX 1080/1070

    I'd love to switch.... But selecting multiple clips from a single file is annoying in Premiere. Thr scrub and selecting in and out points just goes quicker in FCPX. As soon as they fix that or i find something to fix that (gopro quik/slice come close) i'll abandon fcp x and OSX
  7. tharealmb

    [SOLVED] Nvidia GeForce GTX 1080/1070

    I'm also considering buying a used old videocard. I can't get hardware acceleration working on my iGPU and i do need that for FCP X. I can't wait forever on the 10x0 drivers.
  8. tharealmb

    I have a GTX 1080 but don't need to game, which graphics driver do I need?

    I am in the same boat. Got a GTX1070. But you can use the iGPU in your processor. Since you have the i7-6700 you can probably use the iGPU. This means you can boot using nv_disable=1 to disable the GTX1080. You do need to connect your monitor(s) to the motherboard output, NOT the videocard...
  9. tharealmb

    HD 3000 hardware acceleration not working 10.12.1 Sierra

    I added PciAddr (why did i think i didn't need to add that). Rebooted and couldnt get into OSX anymore. Tried all boot flags, no cigar. Finally changed the IMEI to 0x0000000 and it booted again. but i'm back to how it was. No hardware acceleration. EDIT: Also set IMEI to False. But no change...
  10. tharealmb

    HD 3000 hardware acceleration not working 10.12.1 Sierra

    I set INTELGFX_100000 from True to False. But this did not seem to change anything Before asking this question I followed this guide: https://www.tonymacx86.com/threads/enabling-hd-3000-graphics-on-7-series-motherboards-and-hd-4000-on-6-series-motherboards.67263/ because I'm using a Sandy Bridge...
  11. tharealmb

    HD 3000 hardware acceleration not working 10.12.1 Sierra

    Do you mean that my Config is incorrect AND that i should add something to Arbitrary? Or is the info in Arbitrary wrong for the HD 3000? I can't find the correct information for the HD 3000 to add in Arbitrary. But i did read you can use AddProperties instead of Arbitrary? Should i add this...
  12. tharealmb

    HD 3000 hardware acceleration not working 10.12.1 Sierra

    Thanks for the reply first off. Are you saying my config is incorrect AND i'm missing Arbitrary? I can't find much on how to add Arbitrary, but i read you can also use AddProperties Should i add this? <key>AddProperties</key> <array> <dict> <key>Comment</key> <string>Selects desktop...
  13. tharealmb

    HD 3000 hardware acceleration not working 10.12.1 Sierra

    Nobody has an idea? i'd rather not wait until and if GTX1070 drivers are available.
  14. tharealmb

    HD 3000 hardware acceleration not working 10.12.1 Sierra

    After updating my Graphics Card from a 560TI to a 1070 I can no longer use my graphics card. So I reinstalled OSX Sierra with the HD3000, which is working fine.... I got dual monitor running with both native resolution (highest 2560x1600) Except, when trying to open FCP X I get an error that...
  15. tharealmb

    Black Screen After 10.10.3 update

    I fixed mine too! finally! I tried all the fixes here, but nothing worked. Not the kext, nothing. Then i reinstalled, installed the web drivers and rebooted with nv_disable=1. Booted fine as usual. I saw the Nvidia icon in the top right which i had not noticed before. I opened the Nvidia...
  16. tharealmb

    Black Screen After 10.10.3 update

    Okay i'm slowly starting to lose my mind here :) I was on OSX Mountain Lion (yes it's a long time ago i did this) and got a new SSD. So i did a clean install and all seemed fine untill the black screen. nv_disable=1 is the only way to get the system to boot. But i can't seem to fix it. I've...
  17. tharealmb

    Enable HDMI dual screen 560 TI?

    Found the solution... and it's so simple... used the DVI port directly next to the HDMI for my Monitor... got a new monitor, and used the other DVI... and now it works. seems that the DVI and HDMI share one link. And OSX can't deal with that. breaking both outputs.
  18. tharealmb

    Hackintosh upgrades for video

    Dear hackintoshers, My hackintosh is running for a year now, and i'm only using it for Video Editing (FCP X). It would be nice if i could speed it up a bit. Current configuration: I7 2600K GTX 560TI 8GB ram 1TB 7200 RPM Media Drive (source files and such) 250GB 7200 RPM boot drive...
  19. tharealmb

    Enable HDMI dual screen 560 TI?

    Dear Hackintoshers, I have my Hackintosh up and running for quite a while now, and it works great. Only problem is: when i connect the HDMI to my tv, my monitor goes black, and the TV does not show the picture. How do i enable the HDMI to work? every time i now start up my OSX, i have to...
  20. tharealmb

    Dual Boot windows 8 + ML

    dear hackin' toshers. I got my build up and running, with everything working (yay!) except i'm having one problem... the only way for me to boot into mac osx is pressing f8 at boot and selecting the right harddrive. i'd love to have a boot menu to select my drive (like unibeast does for...
Top