Search results

Loading Google Results...
  1. csoup50

    ASUS TUF Z390M PRO Gaming can't boot to OS X after BIOS 2606

    Welp, your recommendations once again may have solved my issue. It seems as though its sleeping after I made your recommended changes.
  2. csoup50

    ASUS TUF Z390M PRO Gaming can't boot to OS X after BIOS 2606

    This is my most current EFI, I am having some troubles with sleep. I thought I had it working correctly after I reset the NVRAM and now its back to shutting off when it goes to sleep. Its driving me crazy. Im running catalina and when It goes to sleep it shuts off the computer. It turns the...
  3. csoup50

    ASUS TUF Z390M PRO Gaming can't boot to OS X after BIOS 2606

    Its the one from your build. I copied it over and it started working. As for the USB not working, I opened the options on the clover bootloader and injected USB and it started to work too! By the way, I have some suspiction that the 630 was causing all my problems, so I just installed the VII...
  4. csoup50

    ASUS TUF Z390M PRO Gaming can't boot to OS X after BIOS 2606

    Sorry for the delay but I wanted to try as many things as I could so I wasn't wasting your time. I reset my bios via pins, re-did the drive about 13 times, dropped from Catalina to Mojave, tried Macmans instructions many times and still nothing. I then recreated the drive with Mojave once again...
  5. csoup50

    ASUS TUF Z390M PRO Gaming can't boot to OS X after BIOS 2606

    I'm sorry im not being very clear. No, I cant get the 630 or the VII to boot past gIOScreenLockState. If I have the VII installed or not (making proper options and bios adjustments) either video device halts at gIOScreenLockState. No my VII does have UEFI.
  6. csoup50

    ASUS TUF Z390M PRO Gaming can't boot to OS X after BIOS 2606

    Right, when I had the VII installed it was the hdmi port of the VII, not dp. Currently I removed the VII and Im running off the 630. Just trying to rule out any component causing problems.
  7. csoup50

    ASUS TUF Z390M PRO Gaming can't boot to OS X after BIOS 2606

    Actually I removed the VII just so I could get Catalina installed but when it was installed I had it connected via HDMI to the VII. Right now its just HDMI from the mainboard. It doesnt seem to matter what way I have it, VII or Intel graphics. It halts in the same place.
  8. csoup50

    ASUS TUF Z390M PRO Gaming can't boot to OS X after BIOS 2606

    Ok I did originally copy the config.plist to EFI you supplied and ran it with IGPU disabled, no change. I then redid the EFI with just the folder you supplied and ran it again (IGPU disabled). Same exact thing.
  9. csoup50

    ASUS TUF Z390M PRO Gaming can't boot to OS X after BIOS 2606

    Well, its doing the same thing Ive been trying to solve. Stuck at gIOScreenLockstate. I cant figure it out. Ive been wondering if its the 2606 Tuf 390M bios update I did.
  10. csoup50

    ASUS TUF Z390M PRO Gaming can't boot to OS X after BIOS 2606

    I have attached my EFI, I will locate your post. Thank you.
  11. csoup50

    MacMan's Build: ASUS TUF Z390-PRO GAMING - i9-9900K - Vega 64 - Updated for 10.14.6 and NVRAM Support

    Here is my EFI folder. By the way, I decided to install my Radeon VII (changed BIOS to PCIe) and turn off Intel graphics, and it pretty much acted the same except for the screen then goes blank.
  12. csoup50

    MacMan's Build: ASUS TUF Z390-PRO GAMING - i9-9900K - Vega 64 - Updated for 10.14.6 and NVRAM Support

    This is what I get stuck on. gIOScreenLockState. I have tried to change the graphics settings igpu to enabled. It didn't work. Any pointers? I'm pretty sure I have followed the guide exactly as stated. I wonder if the BIOS 2606 has something to do with it.
  13. csoup50

    ASUS TUF Z390M PRO Gaming can't boot to OS X after BIOS 2606

    Can you point to the fix that your referring to? Thank you!
  14. csoup50

    MacMan's Build: ASUS TUF Z390-PRO GAMING - i9-9900K - Vega 64 - Updated for 10.14.6 and NVRAM Support

    I keep hanging up at the black screen w/Apple logo and the status bar is 100%. The mouse is responsive, I can see it move. This is happening on install after the third reboot. I have read through these forums for hours. I have exactly what MacMans build is. I did update the bios on the Tuf Z390...
Top