Search results

Loading Google Results...
  1. fuzzylumpkins

    Clover Big Sur 11.3 USB ports problem

    Same happened to me with OpenCore. Anyone find a solution yet?
  2. fuzzylumpkins

    Vega 56 Help!

    Awesome!! Thanks for your help! My system is fully up and running again. Can't thank you enough!
  3. fuzzylumpkins

    Vega 56 Help!

    Awesome! This worked perfectly! Is it possible to explain what I was missing? I'd like to understand what I was getting hung up on. Is there something I can do about the fans running at 100%? I know that this is a common issue, but just curious if you are having the same problem. Thanks again...
  4. fuzzylumpkins

    Vega 56 Help!

    So I have tried to get this to work several times; I am unable to get the Intel FB Patcher to work, probably due to operator error, but I am considering going back to my 1080 and just downgrading to High Sierra. Oddly, when I booted into the recovery partition, all 3 monitors came on...which I...
  5. fuzzylumpkins

    Vega 56 Help!

    I did uninstall the web drivers. Attached is my EFI Folder.
  6. fuzzylumpkins

    Vega 56 Help!

    So tried that. Still having the same issue; is something with the NVRAM in Clover causing the issue? I switched from an Nvidia 1080...
  7. fuzzylumpkins

    Vega 56 Help!

    Sorry about that. Profile has been updated!
  8. fuzzylumpkins

    Vega 56 Help!

    Good evening all, Since upgrading to 10.14, I have decided to switch to the XFX AMD Radeon Vega 56 from an Nvidia 1080 since the web drivers have yet to be updated. The card works fine, except that I am limited to one monitor, instead of the triple monitor setup that I had with the 1080. I have...
  9. fuzzylumpkins

    [Solved] Stuck at AppleUSBLegacyRoot@:App

    Thanks for posting this!!! Helped me get up and running right away due to the same issues that ayushmaang was having! Thanks BreBo!!!
  10. fuzzylumpkins

    [Solved]High Sierra USB stops during install

    I found a solution that worked for me: https://www.tonymacx86.com/threads/solved-stuck-at-appleusblegacyroot-app.240877/#post-1653102 Hope this potentially helps you!
  11. fuzzylumpkins

    [Solved]High Sierra USB stops during install

    Any luck on this? I seem to be having the same issue, just hangs on USB doesn't matter whether or not I use UEFI or Legacy boot options. Running a Gigabyte GA-Z270-D3H mobo which only has USB3.0 unfortunately. Is that possibly the issue?
Top