Search results

Loading Google Results...
  1. psychephylax

    No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    Now I'm really confused....I have no idea how I got it working then. I definitely extracted the MultiBeast 6.1 kext and using it with 10.11.5. Are you telling me that Fix #6 from No Audio After Sleep/Wake - Realtek ALC AppleHDA is only supposed to work prior to 10.11.4? and does not work on...
  2. psychephylax

    No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    I'm pretty sure I've resolved my issue now. I know that Solution: Mavericks 10.9.1/AppleHDA.kext_v2.5.3/MultiBeast 6.1.0 has worked for me ever since 10.9.1 (Every update, I'd have to go back to MultiBeast 6.1.0 and install the Sound kext), however I think Clover Configurator has a way of...
  3. psychephylax

    No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    Hi Toleda, Thank you! You gave me the key pointer that my config.plist was invalid. What I did was use Clover Configurator to generate a new configuration, I added my SMBIOS values and generated the rest and saved that to EFI. After I rebooted, I ran the audio_cloverALC-110_v1.0r10.command...
  4. psychephylax

    No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    I will have new files uploaded tonight when I get home from work. I am physically not next to the computer so I can't do anything right now except understand the issue better and get the appropriate steps to execute when I do get home. So you're saying that cloverALC thinks that my...
  5. psychephylax

    No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    Hi toleda, sorry the part you quoted wasn't clear, I typed it quite late. At some point when I first got the El Capitan upgrade working early in the weekd, I had run that script which got my sound working. At that point when I ran it, I did not capture that console output. Subsequent to that, I...
  6. psychephylax

    No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    I haven't come up with a solution yet, I know it's possible because I had it working on Sunday and broke it on Sunday night. I'm hoping Toleda can point me in the right direction and I'm hoping it's something stupid simple. Otherwise I will attempt a Time Machine restore and fresh install on a...
  7. psychephylax

    No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    1. No output devices found, no sound 2. 10.11.5 El Capitan OS X version / motherboard model: GA-Z77-UD5h / BIOS version: F14 / processor: Intel i5 3570k / graphics: Geforce GTX 770 3. I had working sound at one point, noticed it wasn't working after sleep, tried to remove AppleHDA and...
  8. psychephylax

    How to Fix iMessage

    This is what baffles me, why does Apple guard their iMessage service so much while leaving the same checks out of iCloud and basically all other services?
  9. psychephylax

    How to Fix iMessage

    Add me to that count, I fixed all the issues and finally decided to get Apple to unblock my ID but they haven't been able to. They are going to call me back tomorrow to do more troubleshooting. Not sure what I can do on my end but they haven't been able to fix it.
  10. psychephylax

    Clover menu issue

    The question is: I want to have my menu set up so I can boot Windows which is currently installed in Legacy (MBR) mode. I can't configure this correctly.
  11. psychephylax

    Clover menu issue

    Ok, I just rebuilt and got my Hackintosh (UD5h based) to the point where almost everything works correctly....I only have 2 remaining issues 1. Call Apple to get iMessage working (Easy fix) 2. I have 4 hard drives in my system, an SSH+HDD combo for Windows and OS X and this was really easy to...
  12. psychephylax

    Help me make a proper DSDT for Asus P8Z77-V LE

    I like your name... I resolved the issue by buying another UD5H and moving my system to that board. I did not resolve the issue with the fans/sleep on the P8Z77-V LE board.
  13. psychephylax

    No success with 10.8.5 ML using Z77X-UDH5 motherboard...

    I believe a GS 8400 would work, I used an NVIDIA 8600 GT board and it worked great (better than my 560 TI which has random freezes). I would stay away from a Fermi based board and find a Kepler board such as a 640 for budget level. You usually have to reapply audio kexts after updates (I know...
  14. psychephylax

    Help me make a proper DSDT for Asus P8Z77-V LE

    Just for fun I did all of that on a new SSD and I have the same exact issues. I've also tried using the patched bios from the website, making my own changes and recompiling and running the pmpatch script but nothing got sleep working.
  15. psychephylax

    Help me make a proper DSDT for Asus P8Z77-V LE

    I have an Asus P8Z77-V LE board with Mountain Lion 10.8.5 that runs pretty good but has a couple of small annoyances: Full specs: Asus P8Z77-V LE Intel 3570K with a moderate overclock NVIDIA 560Ti Fermi Card with dual Dell 2410 monitors 16GB of GSKill F3-2400C10-8GTX @ 2200 HK-DT-ST DVDRAM...
  16. psychephylax

    Audio issue on GA-Z77X-UD5H Stock build after OSX upgrade

    Try running MultiBeast again and reinstalling the audio driver for the board.
  17. psychephylax

    No success with 10.8.5 ML using Z77X-UDH5 motherboard...

    I don't use an adapter for VGA but it should work those are standard mounting tabs if I'm understanding what you're saying.
  18. psychephylax

    No success with 10.8.5 ML using Z77X-UDH5 motherboard...

    @hacmac1 You don't want to use the -x flag every time as that won't provide you with hardware acceleration on the HD 4000 but it sounds like you were able to get ML installed. With regards to the missing User icons...I know what you mean because that happens to me as well, but it only happens...
  19. psychephylax

    No success with 10.8.5 ML using Z77X-UDH5 motherboard...

    Let me know if you get it to work, I'll check this thread regularly tonight
  20. psychephylax

    No success with 10.8.5 ML using Z77X-UDH5 motherboard...

    @hacmac1: I have Rev 1.1 of the board, but using the same bios as you. It's hard for me to guess the exact cause of the problem and my install method was a little different (I installed 10.8.3 or 10.8.4 and upgraded to 10.8.5 through the App Store) and I have an Asus 660 Ti discreet graphics...
Top