Search results

Loading Google Results...
  1. InnocentCorruptor

    i have the problem with the installation of yosemite on my pc

    Yep, I have had one since Mountain Lion :headbang:
  2. InnocentCorruptor

    i have the problem with the installation of yosemite on my pc

    Yes, if you can access the unibeast usb installer, just go to Utilities->Terminal. If you have another mac device/computer available, use it to transfer the necessary kexts to S/L/E. If you have a windows installation you can use a virtual machine to add the kexts.
  3. InnocentCorruptor

    i have the problem with the installation of yosemite on my pc

    Sorry didn't see this reply before posting the previous one. That should do it bro! Good luck! :)
  4. InnocentCorruptor

    i have the problem with the installation of yosemite on my pc

    Yes. Both must be present during the creation of the USB key. Don't forget to avoid using UseKernelCache=Yes flag. And use -f flag during the first install after including them. It might also be down to a SSDT.aml file, so make sure to remove that and try again.
  5. InnocentCorruptor

    i have the problem with the installation of yosemite on my pc

    Sorry if this might seem a bit obtuse, but did you remember to include the NullCPUPowerManagement.kext and FakeSMC.kext(s) in the /System/Library/Extensions folder? :)
  6. InnocentCorruptor

    Stuck at installation. Help?

    Did you try IGPEnabler=Yes and the other bootflags specific to integrated graphics? Here's a beginner's guide (For Chimera bootloader but should be helpful!) http://www.tonymacx86.com/graphics/131937-chimera-hd-graphics-bootflags-igpenabler-igplatformid-igpdeviceid.html
  7. InnocentCorruptor

    Yosemite Can't find /System/Library/kernals/kernal

    The first indication is the misspelling of the work Kernals. The correct syntax is of crucial importance. Did you name it 'Kernel'? Did you transfer the kernel from Essentials.pkg of OS X Install ESD.dmg to /System/Library/Kernels? (assuming you did a vanilla install). If you have a bootable...
  8. InnocentCorruptor

    MSI Krait and GTX 970 stuck at boot before installation.

    Hello and greetings from Sudan! And excellent selection of Videocard might I add! :headbang: I had similar problems (which you will likely face after installing the Nvidia web driver) and I solved all of them after switching the DVI-VGA cable to HDMI-HDMI. Weird but I have never had trouble...
  9. InnocentCorruptor

    [Help] nvida web driver make screen no signal

    I experienced similar problems after installing OS X 10.10.5, almost immediately after installing the nvidia web driver for my GTX 970. I tried several solutions until I stumbled across the simplest one you could imagine.... :lol: Change the dvi to vga cable to HDMI to HDMI. Something's wrong...
Top