Search results

Loading Google Results...
  1. colinzeal

    CPU Header NOT Recognised

    Hey Everyone Just thought you might like an update on this. (In case you’re worried) :lol: Their response: Mine:
  2. colinzeal

    CPU Header NOT Recognised

    As a ‘fix’, I have plugged my pump into the CPU PWM fan header. Gone into the UEFI setting and set it to DC - Turbo. I read you should always have you pump on DC? So that has now removed the CPU fan warning when booting the system. I have removed the PWM header completely that is supposed to...
  3. colinzeal

    CPU Header NOT Recognised

    The pin diagrams for the motherboard are in the manual. They’re all the same and seem to match the PWM compatibility guide I posted earlier. Is there a chance that the connnected pins in the PWM connector in my original picture are just in the wrong sockets? (Currently 1 and 4 as in the...
  4. colinzeal

    CPU Header NOT Recognised

    Have a look at this too for more dess as told of PWM compatibility. PWM Compatibility
  5. colinzeal

    CPU Header NOT Recognised

    That’s exactly what I’ve done. The only difference being the 5V and VDG cables not being plugged into anything. But as you can see from my first post, the PWM motherboard connector only has pins on 1 and 4. Is it possible that the other connectors that go to the motherboard plug in the hub...
  6. colinzeal

    CPU Header NOT Recognised

    Yeah. I’ve got the hub. Here’s the wiring diagram:
  7. colinzeal

    CPU Header NOT Recognised

    Hey all I bought the below cheap and cheerful RGB PWM fan kit: Aerocool Duo 12 Pro This kit is supposed to support PWM and the header should be plugged directly into the CPU fan header in the motherboard. Done. CPU Fan Error! I checked the Monitor tab of my UEFI settings and the header...
  8. colinzeal

    macOS 12.1 Update

    This was the same for me too. I am using SMBIOS iMac19,1 with a 9600k.
  9. colinzeal

    Hackintosh Big Sur Wifi Problem with Fenvi-T919(BCM94360CD)

    I can confirm this has worked for me in Big Sur and I can now connect to the 5GHz frequency however, the download speeds are worse than on the 2.4GHz network. ‍:thumbdown Are there any security protocol limits for this card? WPA etc. I ask as I noticed noticed the security for my router is...
  10. colinzeal

    The New Beginner's Guide to USB Port Configuration

    Short and sweet. Excellent guide. Thanks
  11. colinzeal

    BCM94360CD (Fenvi T919) Bluetooth no longer works after update to 10.15.7

    I’ll bare that in mind. Any guides you could link me to?
  12. colinzeal

    BCM94360CD (Fenvi T919) Bluetooth no longer works after update to 10.15.7

    I might do that in the future as a little project. But to be honest, I never really use any USB ports unless it’s for a USB drive.
  13. colinzeal

    BCM94360CD (Fenvi T919) Bluetooth no longer works after update to 10.15.7

    Very interesting. I’ll try the kextstat command later! Thanks for the info.
  14. colinzeal

    BCM94360CD (Fenvi T919) Bluetooth no longer works after update to 10.15.7

    Using the guide here, I'm using the files SSDT-PLUG and SSDT-EC-USBX. My understanding is the Z370 does not need the others. What is the SSDT-UIAC.aml file for? Thanks for the update.
  15. colinzeal

    BCM94360CD (Fenvi T919) Bluetooth no longer works after update to 10.15.7

    Sorted it. I removed the USBInjectAll kext. The card is connected via the USB header on the motherboard for power. This kext must have limited that header to keep within the USB limit.
  16. colinzeal

    << Solved >> BCM94360CD Big Sur Wi-Fi not working.

    Do you have a Broadcom BCM94360CD card working in Big Sur? @denny483 - I notyyoir EFI contains the kexts brcmfirmwaredata.kext and Airportbrcmfixup.kext. I was able to get Wi-Fi working natively without either of these kexts. But my Bluetooth does not work. Check out my post here:
  17. colinzeal

    BCM94360CD (Fenvi T919) Bluetooth no longer works after update to 10.15.7

    I'm having this issue. I also have the Broadcom BCM94360CD. It was working fine in Catalina and both Wi-Fi and Bluetooth is working fine in Windows 10, so I'm confident it's powered, seated correctly etc. I read your post above @Edhawk and you're correct to mention the paragraph towards the...
  18. colinzeal

    11.1Big Sur Installation - Code=1004 "An error occurred loading the update."

    Well, it worked. How on earth did you work that out from the error code? That’s twice I owe you.
  19. colinzeal

    11.1Big Sur Installation - Code=1004 "An error occurred loading the update."

    Hi All As of today, I am still on Catalina with Clover 5118. My specs are: Intel 9600k Asus TUF Z370 Gaming Plus MSI Vega 56 Having tried this amazing thread by @pastrychef I used his matching EFI with Opencore 0.6.4 and I was finally able to reach the installer with 11.0.1. However, after...
Top