Search results

Loading Google Results...
  1. AppleUser01

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    Thanks for the helpful directions. I found the graphics was working on Port 3. However, audio through HDMI didn't work. Audio would show up on port 2 only and never on port 3. Display wouldn't work on port 2, but only on port 3. Setting both port 2 and port 3 to the same bus id fixed the issue...
  2. AppleUser01

    [Success] OpenCore HP Pavilion Gaming Desktop TG01-1185t. I7 10700. UHD-630. 16 GB RAM. Big Sur 11.2

    The above settings didnt allow audio through HDMI. Audio would show up on port 2 only and never on port 3. Display wouldn't work on port 2, but only on port 3. Setting both port 2 and port 3 to the same bus id fixed the issue. Not sure what other issues it causes, but have graphics with full...
  3. AppleUser01

    [Success] OpenCore HP Pavilion Gaming Desktop TG01-1185t. I7 10700. UHD-630. 16 GB RAM. Big Sur 11.2

    Have the same motherboard. Got Intel graphics working with the attached framebuffer settings. Rest of the settings based on opencore install guide.
  4. AppleUser01

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    Hi, I have an HP pavilion with i5 10400 using IGPU. Chipset is H470. I have been able to install monterey with Kaby Lake device ID. However, did not have an acceleration. There is no way to set memory in BIOS (no option). However, changing device ID to 0x3E9B0007 results in a black screen. The...
  5. AppleUser01

    [success] GA-Z270-HD3, i5-7500

    Followed the thread to install sound - method CloverALC. https://www.tonymacx86.com/threads/applehda-realtek-audio-guide.234732/
  6. AppleUser01

    [success] GA-Z270-HD3, i5-7500

    Missed a step, edited the post. Had to patch SSDT.
  7. AppleUser01

    AppleHDA HDMI Audio [Guide]

    Problem: I used to use Intel onboard graphics, but got an EVGA NVIDIA 1050 Ti Graphics card to be able to use dual monitors. Had not issues using the workaround to get Audio on HDMI. After the putting in the new card, everything works, but not able to get sound on HDMI. OSX Version: 10.13.6...
  8. AppleUser01

    HD 630 Dual Monitor - Question

    Just got an NVIDIA card as I couldn't deal with plugging the cable in every time.
  9. AppleUser01

    macOS 10.13.6 Update

    Updating AppleALC.kext seems to have fixed the issue. Thanks!
  10. AppleUser01

    macOS 10.13.6 Update

    Hello, I upgraded to 10.13.6, but started receiving a kernel panic every time I login after I get the desktop while opening any of the applications. I have upgraded at least 4 times after the initial installation. Looks like something to do with the AppleHDA kext. Can anyone please let me know...
  11. AppleUser01

    HD 630 Dual Monitor - Question

    Can someone please answer my question? Thanks.
  12. AppleUser01

    [GUIDE/Workaround] Using Intel HD530 with Dual Monitors

    I don't believe VGA (analog displays) are supported at all from all that I have read.
  13. AppleUser01

    Dual monitor - High Sierra

    I used this. Check this guide out. https://www.tonymacx86.com/threads/guide-workaround-using-intel-hd530-with-dual-monitors.214125/ BTW, the moderators expect you to update your profile information with the build detail.
  14. AppleUser01

    HD 630 Dual Monitor - Question

    Hi, I have a budget Mac. GA-Z270-HD3, I5-7500 (HD630). Running 10.13.2. Monitor (Samsung S27E330). Sound (AppleALC), also installed CloverHDMI Audio. Everything working well. I was so impressed with the setup, that I bought a second display (Asus VZ249). Trying to get dual screen to work with...
  15. AppleUser01

    AppleHDA HDMI Audio [Guide]

    Understood. I will try again. But, will disabling the other patch (HDAS to HDEF), disable the onboard sound? Thanks.
  16. AppleUser01

    AppleHDA HDMI Audio [Guide]

    Hi, I am currently not getting Audio on HDMI. I am able to get sound via motherboard port as well as the frontend headphone port. OS X Version 10.13.1, MB: GA-Z270-HD3, BIOS version F7, CPU: I5-7500K, Graphics: IGPU 630 AppleALC. Fixed HDEF, Picked Layout ID:1 (as you suggested on an earlier...
  17. AppleUser01

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Hi Toleda, I am reaching out again for help after trying my best to search for similar threads. I am currently not getting Audio on HDMI. I am able to get sound via motherboard port as well as the frontend headphone port. OS X Version 10.13.1, MB: GA-Z270-HD3, BIOS version F7, CPU: I5-7500K...
  18. AppleUser01

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Setting Audio ID to 1 seems to have fixed the issue. Thank you.
  19. AppleUser01

    No Audio Devices - AppleHDA Realtek Audio

    Mic input is not detected. Mic is connected to the front port. This setup works fine in windows. When I connect the mic, I do see some activity under system preferences/sound/input. I only see one line for input. OS X Version 10.13.1, MB: GA-Z270-HD3, BIOS version F7, CPU: I5-7500, Graphics...
  20. AppleUser01

    [success] GA-Z270-HD3, i5-7500

    CustomMac Budget. CPU: i5 7500 MB: GA-Z270-HD3 RAM: 8GB HDD: 1TB Graphics - Intel HD 630 Audio - Onboard ALC887 Used the main install guide, which is very helpful. https://www.tonymacx86.com/threads/unibeast-install-macos-high-sierra-on-any-supported-intel-based-pc.235474/ Had one issue...
Top