Search results

Loading Google Results...
  1. funeraldoner

    [Success] PYNTy-Mac i7 8700 - Z390 I AORUS PRO WIFI - 16GB RAM - Sapphire RX 580 - Mojave 10.14.3

    I updated my post. I solved it already, but thanks!
  2. funeraldoner

    [Success] PYNTy-Mac i7 8700 - Z390 I AORUS PRO WIFI - 16GB RAM - Sapphire RX 580 - Mojave 10.14.3

    I am trying to add the acceleration to the UHD 630 of my 9900k but it doesn't work. It says Intel UHD 630 7mb (7mb... :D). I followed the steps for the Hackintool that I saw here but it's not working: I get a black screen. I have the aorus Pro (non wifi). Any ideas? EDIT-UPDATE!: I made it...
  3. funeraldoner

    nⓩxtMac Pro - i9-9900k - Gigabyte Aorus z390 Pro - macOS Mojave - Sapphire Vega 64 Reference

    Did somebody manage to fix the iGPU issue? Mine only shows 7mb...so I don't have any graphic acceleration with the onboard UHD 630. I tried everything but still same problem: it works, but really slow (7mb :D ) and with glitches all the time. EDIT-UPDATE: I made it, with the Hackintool tool...
  4. funeraldoner

    nⓩxtMac Pro - i9-9900k - Gigabyte Aorus z390 Pro - macOS Mojave - Sapphire Vega 64 Reference

    Ok I found the Problem!!! The EVO 970 PLUS NVMe drive DOESN'T WORK YET. It crashes all the time. Everybody is having the same issue with this SSD drive. Nobody should buy it!! So, I need to get back to the store and return it.
  5. funeraldoner

    nⓩxtMac Pro - i9-9900k - Gigabyte Aorus z390 Pro - macOS Mojave - Sapphire Vega 64 Reference

    I am not even able to install macOS. I have the same motherboard. I tried with BIOS F5 and BIOS F9. I pass the first part of the install process (5-6 minutes and the first reboot), but after that I can't progress. It gets to the installation window of Mojave where it says Installing on "Mojave"...
  6. funeraldoner

    El Capitan Install SUCCESS with Gigabyte GA-Z77-DS3H!!

    It's working to me but the Ethernet shows only 100BaseT and not 1000baseT, the Atheros chip is not working in Gigabit mode. Does anybody know why?
  7. funeraldoner

    System with DDR3 slower than system with DDR2!!

    Yeah! You're the boss! Thank you!! With the XMP Profile1 thing i can overclock the system and get High scores with the RAM working perfectly at 1600MHz. Now i'm getting 9700. I'm satisfied! :clap: :clap: :clap:
  8. funeraldoner

    System with DDR3 slower than system with DDR2!!

    Now i've seen that the processor supports only 1333 and 1066. Now the RAM is in 1333 MHz, the processor multiplier is 22, and the Geekbench result is better, but it's not enough. Geekbench DDR2 800Mhz -> 8500 Geekbench DDR3 1333Mhz -> 8000!!!! Why? What can i do?
  9. funeraldoner

    System with DDR3 slower than system with DDR2!!

    Hi everyone! I've upgraded my system with 2x4GB DDR3 G.Skill Ripjaws 1600 Mhz. The problem is: now my system is slower! The XBench and Geekbench are worse than when I put the DDR2 800MHz memory. I've checked and the BIOS recognizes the RAM perfectly so...what's happening? I've tried with only...
Top