Search results

Loading Google Results...
  1. cuadriello

    ASUS X99 STRIX i7 6950X AMD 6800XT Opencore 0.7.4 Monterey Success

    Hardware: CPU Intel i7 6950X 10 Core @ 4Ghz ASUS X99 STRIX GAMING SSD Samsung EVO 970 M2 RAM Corsair 64GB 4*16GB 3333Mhz DDR4 GPU AMD 6800XT Software: Open Core 0.7.4 OSX Monterey 12.1 Opencore Installation guide for Broadwell-E High-End desktop was followed...
  2. cuadriello

    How to extend the iMac Pro to X99 [Successful Build/Extended Guide]

    Great Job mans!! OC returns to my Asus X99 strix MOBO. I attach the bios file with the microcode patched and MSR 0xE2 Register unlocked. Best regards.
  3. cuadriello

    [Solved] Black screen with cursor with latest security update 10.13.4

    Same problem with the 10.13.5 update......
  4. cuadriello

    [Solved] Black screen with cursor with latest security update 10.13.4

    Same problem here, any suggestion? Thanks in advance..
  5. cuadriello

    NVIDIA Releases Alternate Graphics Drivers for macOS High Sierra 10.13.3 (387.10.10.10.25)

    This driver did cause black screen for me too. Reverting back to .106 using the method Fuximus suggested and works without problem.
  6. cuadriello

    Post OS X Luxmark OpenCL Benchmarks

    My Scores:
  7. cuadriello

    Post your SSD benchmarks using Blackmagic Disk Speed Test

    Samsung 840 pro 256
  8. cuadriello

    Small question: Yellow disk image icons at desktop?

    Hi, After installed clover 3292 the orange icons dissapear.
  9. cuadriello

    Big List of Solutions for El Capitan Install Problems

    Thanks Toleda. El Capitan installed on my system without problems: Video: OK Lan: OK Audio: OK
  10. cuadriello

    No video signal after 10.10.3

    Hi, I solved all my video problems (random output signal between DisplayPort and DVI) installing clover as boot manager and activated UEFI in BIOS (Disable CSM). Now I've 2 GTX 690 working like a charm under Yosemite 10.10.3. Post me if need more detailed information.
  11. cuadriello

    OS X outputting video signal via random GPU

    Hi, I finally solved my problem, no more random video output. Now I have 2 gtx 690 (4 GPU) working without problems over Yosemite 10.10.3. The solution?, I disable CSM in BIOS and install Clover as boot manager.
  12. cuadriello

    OS X outputting video signal via random GPU

    This is a long shot but have you guys tried adding the PCIRootUID=0 or 1 to the org.chameleon.boot.plist? Cheers This no Work for me. Thanks.
  13. cuadriello

    OS X outputting video signal via random GPU

    Hi, I have then same problem with an Nvidia GTX 690 on Yosemite. Every time I boot, it randomly assigns video signal to Display Port or DVI Port. Any suggestion? Thanks.
  14. cuadriello

    OS X 10.8.2 Update

    Update successful through AppStore. ASROCK Z68 PROFESSIONAL GEN3 Core i5 2500K 16GB RAM 2 X GTX470 Lost sound, fixed with MultiBeast.
  15. cuadriello

    Sleep/Wake solved on ASRock z68 motherboards (Lion)

    Great, this work for me.... Lion 10.7.2 Asrock Fatal1ty professional gen3 Intel i5 2500K 16 GB 2X Nvidia GTX 470 (SLI)
Top