Search results

Loading Google Results...
  1. iapaus

    Graphic issue multi monitor UHD630 and NVIDIA QUADRO K420

    Hi everyone is it possible to force VGA resolution to 1920x1080 with OpenCore 0.6.6. and Catalina 10.15.7? both displays are connected to Nvidia Quadro K420 dGPU I have iGPU Intel UHD630 working in headless mode thx in advance
  2. iapaus

    Graphic issue multi monitor UHD630 and NVIDIA QUADRO K420

    WHAT DO YOU THINK ABOUT THE FOLLOWING? iGPU as main card This card can also be configured to be the primary or main, so that it outputs a signal to the monitor and also encodes video. Here's what to do to make it work like this. Enable it on the mother board as main: Initial Display Output...
  3. iapaus

    Graphic issue multi monitor UHD630 and NVIDIA QUADRO K420

    connecting both displays to the dGPU system doesn't boot. both displays don't work neither receive any signal
  4. iapaus

    Graphic issue multi monitor UHD630 and NVIDIA QUADRO K420

    hi everyone I'm running OpenCore 0.6.6. with Catalina 10.15.7 I experiencing issue trying to use both UHD630 iGPU and Nvidia Quadra K420 dGPU I setup iGPU as primary graphics card and multi monitor option enabled while booting both monitors works fine but after booting process the monitor...
  5. iapaus

    USB 3.1 Gen1 OpenCore Catalina ASUS Prime Z490-A issue?

    Hi every1 trying to connect my brand new audio interface via USB 3.1 Gen1 certified cable to the USB 3.1 Gen1 port of my ASUS Prime Z490-A MB. The system was not able to recognize the hardware above... seems like if the 3.1 Gen1 port was not working... Please Any1 could tell me if there is...
  6. iapaus

    << Solved >> Display Issues with Safari and Chrome in OpenCore Catalina Installation

    Many thx for yout often deeply explanations!! Very good!! Your help was very appreciated. I’m quite satisfied of the result I reached then it’s ok Apps I use run work fine and This is enough :) Happy Easter
  7. iapaus

    << Solved >> Display Issues with Safari and Chrome in OpenCore Catalina Installation

    hi I installed a brand new dGPU Nvidia K420 in Headless mode right now many things works fine now!!: - safari is ok now - apps not showing correctly some items work fine right now I did what you suggested me. I installed Videoproc I got the screen attached VDADecoder I downloaded ad you...
  8. iapaus

    << Solved >> Display Issues with Safari and Chrome in OpenCore Catalina Installation

    no way man VDADecoder checker still return same error same visualisation issues all still remain the same :(
  9. iapaus

    << Solved >> Display Issues with Safari and Chrome in OpenCore Catalina Installation

    THX for your excellent responses to my issues. I appreciate those very much!!! How are you connecting your display to the motherboard, HDMI or DisplayPort? HDMI Which cable are you using? HDMI cable provided with Samsung 27'' monitor (monitor port is HDMI 1.4b) Are you using an adapter? NO...
  10. iapaus

    << Solved >> Display Issues with Safari and Chrome in OpenCore Catalina Installation

    all done!! in attach that you requested I'll wait for your feedback thx very much for you kind support
  11. iapaus

    << Solved >> Display Issues with Safari and Chrome in OpenCore Catalina Installation

    thx Edhawk here's in attach a copy of IOReg as you requested and my config.plist
  12. iapaus

    << Solved >> Display Issues with Safari and Chrome in OpenCore Catalina Installation

    Hi dear I was able to boot with configuration you provided! Thx once more!! unfortunatly the earlier issue still remain same errors and visualisation issues some apps crash and some items not visualised correctly safari and google have issues what do you suggest? may be with dGPU? i tried with...
  13. iapaus

    << Solved >> Display Issues with Safari and Chrome in OpenCore Catalina Installation

    my Catalina version is 10.15.7 still getting VDADecoder error... heeeeelp!!! :)
  14. iapaus

    << Solved >> Display Issues with Safari and Chrome in OpenCore Catalina Installation

    thank you very much for your valuable work and for the time you spent on!!!!! unfortunately using config.plist you attached, I get black screen during boot process :((( what we have to do more? I'm sure that we are closer to the success!!! :))) here the Sanity checker report from config.plist...
  15. iapaus

    << Solved >> Display Issues with Safari and Chrome in OpenCore Catalina Installation

    hi :) thx for your advice I tried to set values exactly you said but it doesn't still work the problem still remain the same... I think the problem is to type the correct AAPL,ig-platform-id.. do you think that 00001259 may be the exact value?
  16. iapaus

    << Solved >> Display Issues with Safari and Chrome in OpenCore Catalina Installation

    hi all I have some issues in the right visualization of all displayed items in Safari and Chrome where some software GUI doesn't show all the elements,... an so on. I ran VDADecoderChecker that returned the following error: VDADecoderCreate failed. err: -12473 An error was returned by the...
  17. iapaus

    Compatibility of Clover, Mojave and Comet Lake on ASUS Z490-A

    hi james did you mean problems like that in the attached photo? (see at the top and on top left of the screen)
  18. iapaus

    Unable to Configurate Network LAN Access in System Configuration->Network in Catalina

    H,i all! I have: - Catalina working fine under OpenCore 0.6.7 - Controller Ethernet port Intel I225-V working fine in Windows (see attached photo) I'm trying to connect into Catalina. I have from System Configuration->Network the screen showing in the attached photo Unfortunately I'm unable...
  19. iapaus

    [GUIDE] OC 10.13.6 Z490 Gigabyte Aorus Xtreme + Core i5 10400 / i9 11900K + Nvidia GTX 1060

    hi dude compliments for you valuable guide just a question: unable to find ROM value onto Clover Confiurator could you help me please? thx in advance iapaus
Top