Search results

Loading Google Results...
  1. 3apa3a

    << Solved >> Mojave Radeon 580 display port (DP) no signal. New monitor aoc U2777pqu issues

    Thank You @juseon123! I did 2 and 3 steps and now DP is working! Furthermore, signal is stable!
  2. 3apa3a

    << Solved >> Mojave Radeon 580 display port (DP) no signal. New monitor aoc U2777pqu issues

    I'll give it a shot, but I really doubt it. I've seen some old thread on how you can modify your video card output ports, and can not find it again, any ideas?
  3. 3apa3a

    << Solved >> Mojave Radeon 580 display port (DP) no signal. New monitor aoc U2777pqu issues

    Hello! Recently bought a new 4k monitor (aoc U2777pqu), so had to switch from dvi to other ports. The problem I have is that somehow monitor connected via hdmi port (I use legit 2.0 cable) sometimes blacks out if it is set to 60hz (50hz works just fine, but there are only 4k and 1080p options...
  4. 3apa3a

    << Solved >> Clover won't boot MacOS after updating to v2.4k_r4920

    Help! Clover 4920 is not booting. I am trying to fresh install mojave (machine is compatible and i've been using it for several years with minor issues). I made USB drive with UniBeast, but after "scanning entries" system reboots and I can not get into the grey clover screen.. What to do? Can I...
  5. 3apa3a

    Radeon RX 4XX/5XX standalone system, AMDRadeonX4250.kext (GVA support H264) does not support HEVC HW

    Thanks, Shuhung! Is there anything else I can try to do?
  6. 3apa3a

    Radeon RX 4XX/5XX standalone system, AMDRadeonX4250.kext (GVA support H264) does not support HEVC HW

    Hello, I just installed Sapphire NITRO+ RX 580, but i can not export h264 from FCPX. I'm running 10.13.5 and have installed latest Lilu + whatevergreen + and x4250.kext, but still i get the same error. Pls help!
  7. 3apa3a

    Replacing GTX 970 with RX 580

    Hello, i have a problem with my Sapphire NITRO+ RX 580 and FCPX. I can not export a h264 video. Any ideas? I run 13.5 and 10.4.2 BTW should I see this symbol or perhaps it is a leftover from IGFX (i had that enabled with my former GT740)
  8. 3apa3a

    [SOLVED] white noise after voodooHDA

    I confirm that method works, but first time I chose Audio ID: 1, and now (after I replaced appleHDA.kext with the native one) I chose audio ID: 2 and that worked.
  9. 3apa3a

    [SOLVED] white noise after voodooHDA

    I just came up with idea to check my MOBO sound on other system to make sure it is OK and white noise is caused by soft not by any malfunctions... Does anyone have some suggestions how to do that? (what is simple and will work: windows / ubuntu? what else?)
  10. 3apa3a

    Gigabyte GA H170 HD3 Build

    Hi, first thing you may want to start at is this: http://www.tonymacx86.com/threads/success-i5-6600k-gigabyte-ga-z170-hd3-gigabyte-radeon-r9-390.183486/ As you see I have the same mobo, still experiencing some troubles with audio... everything else is OK (i am running 11.5 and my SMBIOS is 3.1)
  11. 3apa3a

    GT 740 NVIDIA WEB driver basics question

    Hi, I have installed 10.11.5 and NVIDIA WEB driver according to my version of OS, still I can only boot with nvda_drv=1 and after I boot there are always "Native mac OS X driver selected (or smth like that, i can not tell by heart now)". I assume I am missing some basic thing here... P.S. I...
  12. 3apa3a

    [SOLVED] white noise after voodooHDA

    Hello, ALC887 problem (MOBO GA-Z170-HD3) tried to follow this guide: http://www.tonymacx86.com/threads/s...te-ga-z170-hd3-gigabyte-radeon-r9-390.183486/ nicegamer7 said: ↑ Audio: Use the Clover DSDT patch found here, under the audio section. Then reboot. Mount your EFI. Run...
  13. 3apa3a

    Audio kext installation problem

    Hello, ALC997 problem also.. (MOBO Z170-HD3) tried to follow this guide: http://www.tonymacx86.com/threads/success-i5-6600k-gigabyte-ga-z170-hd3-gigabyte-radeon-r9-390.183486/ and that was unsuccessful... Then I've tried VoodooHDA kext from MULTIBEAST, I do have a sound now but it is like white...
  14. 3apa3a

    [SUCCESS] i5-6600K, Gigabyte GA-Z170-HD3, Gigabyte Radeon R9 390

    nothing happened... i've installed voodooHDA, sound appeared but it is VERY VERY noisy. Any ideas?
  15. 3apa3a

    [solved]strange video Intel 530 / GT 740 and network coincidence

    i did it once again. ethernet is OK now. Thank you wildwillow
  16. 3apa3a

    GA-Z170-HD3 no ethernet

    Hello, After I install multibeast (there is internet before I install Multibeast -> when I boot into el capitan from my SSD) and reboot, no ethernet. I was trying to install several drivers but no luck. 1. What else to try? (tried RTL8111.kext, AppleIntelE1000e, IntelMausiEthernet and even...
  17. 3apa3a

    [solved]strange video Intel 530 / GT 740 and network coincidence

    I did that, but nothing new happens. Do I need to remove old kexts?
Top