Search results

Loading Google Results...
  1. tess

    Fan speed control on High Sierra

    I read every post in this thread and searched half of the Internet but still wasn't able to find a solution. It's a desktop computer, but I'm just hijacking this thread now. Since I upgraded from Yosemite to High Sierra, my GPU got significantly louder for some reason, even when no apps are...
  2. tess

    Nvidia GTX970 and High Sierra

    There's no flickering, as I mentioned before, everything looks and feels fine, and the web driver is indeed selected and active. The only real issue is I constantly hear the fans, they sound the same way as they sounded when I was e.g. rendering a video in Yosemite.
  3. tess

    Nvidia GTX970 and High Sierra

    I installed the web driver. I am not sure is it functioning properly though (everything looks and feels fine, except this issue with fans). Is there a way to check if hardware acceleration is working as intended?
  4. tess

    Nvidia GTX970 and High Sierra

    I just upgraded from Yosemite to High Sierra. Seems like I managed to get the system working smoothly, except for a few issues, one of which is the noise coming from the graphics card. It seems like the fans are constantly working at full speed (or going up and down in speed all the time). I...
  5. tess

    [SOLVED] Nothing to select to boot from in Clover bootloader after running installer

    Thanks for all the help. I will tackle this audio issue later, but as for preliminary googling it seems there are no drivers for High Sierra for the M-Audio Projectmix sound card / control surface...which is a huge issue for me, but we will leave that for another day.
  6. tess

    [SOLVED] Nothing to select to boot from in Clover bootloader after running installer

    @cmn699 Thanks so much for all the help. I managed to successfully install the Nvidia web driver following your suggestions. BUT the problems continue. It seems now my FireWire card is caussing issues. I have an external sound card / midi control surface which is plugged into the FireWire...
  7. tess

    [SOLVED] Nothing to select to boot from in Clover bootloader after running installer

    @veames I used the backup ssd with working Yosemite installation, mounted the efi from the new HS installation with Disk Utility and just pasted the APFS file where it belongs.
  8. tess

    [SOLVED] Nothing to select to boot from in Clover bootloader after running installer

    Thanks for the detailed post @cmn699 ...it seems this problem was resolved after putting APFS.EFI in CLOVER/drivers64UEFI. (I did put it there before, as I was following the guide but for some strange reason the file was missing from it's place). After I put it where it belongs I managed to get...
  9. tess

    [SOLVED] Nothing to select to boot from in Clover bootloader after running installer

    I followed the guide to upgrade from Yosemite to High Sierra. Everything seemed to go smooth, installer was running (black screen with Apple logo and progress bar) but after the first restart the Clover boot loader is empty and I don't have any options to select, including booting the old...
  10. tess

    Not Passing Apple logo for installation [Verbose included]

    You'll find the solution in this thread.
  11. tess

    [SOLVED] Stuck on row of plusses during install - MSI X299

    I found the solution! It seems that when updating Clover you have to first tick the checkbox for it to install "OsxAptioFix3Drv-64.efi" otherwise it skips that file and that is what was causing this issue. Please read this thread for details.
  12. tess

    [SOLVED] Stuck on row of plusses during install - MSI X299

    I do have that option checked.
  13. tess

    [SOLVED] Stuck on row of plusses during install - MSI X299

    I'm having the exact same issue. I was running Yosemite before. I updated Clover and started the install process from the App store. Everything seemed to go smoothly but after rebooting and trying to boot the installer I got the same issue as you described. I tried to run it with nv_disable=1...
  14. tess

    Yosemite, Nvidia GeForce GTX 970 - no full screen view after booting

    I'm bumping this since I still have not found the solution.... Can anybody please provide some guidelines on where to even start to solve this issue?
  15. tess

    Yosemite, Nvidia GeForce GTX 970 - no full screen view after booting

    I've set up my Hackintosh about a year ago and it worked quite fine till now. All of a sudden it just scaled down my resolution and is displaying desktop with black borders to the edge of the monitor, like it's outputting a resolution for a screen that's smaller than mine. It just happened...
  16. tess

    NVIDIA: How-to Get Rid of the Black Border

    Hello, I am having a similar problem with my Hackintosh, but it's the other way around: the black border is there when OSX has booted, and when booting, Clover is full screen. This problem just happened all of a sudden after more than a year of running this machine with no such problems...
Top