Search results

Loading Google Results...
  1. aspen

    display port experience

    Hi Guys, im all up ad running now, but, after restart or sleep wake, the output from the display port is black. HDMI is fine, but that doesn't give me the 1440 resolution I want. now I am using a dell ultrasharpe and I've used my mini DP to DP cable form my MBP, but turned it the other way...
  2. aspen

    have I missed something in the past 2 years?

    ok, switched the Asus z170 pro for a gigabyte z170 gaming 5, and its much simpler to set up and get working. Anyway, I'm having this weird flickering black artefact at the top right of my screen, its not worth taking a pic of and putting up, it doesn't effect performance or anything that I can...
  3. aspen

    asus z170 pro - sierra - i56400 all fine until MB HD550 then this

    boot screen by aspen posted Feb 13, 2017 at 8:51 AMHi All, normally i don't have an issue with this stuff but this has me thinking i have a hardware issue, all fine on the install, just changed bios to Other OS and that is about it. ran multi beast, 3 times trying to get audio to be recognized...
  4. aspen

    Geekbench score and other conundrums

    Hi Y'all! ok so im up and running, Z77 DS3H - I7 3770K - 16GB 1600MHz Ram - HD6870 works fine, icloud and app store etc, but has anyone noticed the following issues? 1). Geekbench under 10.7.4 was well over 15200, now it's 14,800, ok not massive, but it's step back not a leap...
  5. aspen

    SOLVED HD6870 white screen with mouse pointer on unibeast install

    If you have had the same issue as me, with the installation as soon as you click USB at chameleon boot screen, the apple logo appears and it goes through to a white screen and a working, usable mouse pointer and that is it. My system is a Z77-Ds3H 3770K CPU. Not sure if it affects any others...
  6. aspen

    wake from sleep usb failure z77 ds3h

    ok so i seem to be the only one with this issue, anyone else?
  7. aspen

    Airport extreme in mSATA port z77 ds3h

    Anyone tried this? It defo fits! Just don't want to blow up my mobo
  8. aspen

    ivybridge 3770k

    Am I right in thinking that OSX will not recognize any OCing yet on this processor? if it will, does anyone have a quick guide to boosting it a bit? cheers, A
  9. aspen

    Just ordered the parts for project number 6!!!

    1 x Fractal Design Define R3 Titanium Case 1 x Coolermaster Silent Pro 700W Modular PSU 1 x Gigabyte GA-Z77-DS3H 1 x Intel Core i7 3770K 3.5GHz 1 x Corsair Hydro Series H60 High Performance Liquid CPU Cooler 1 x Corsair Vengeance 16GB (4x4GB) DDR3 1600Mhz 2 x OCZ 120GB Agility 3 SSD - SATA-III...
  10. aspen

    I7 870 geek benching 13400

    So I got bored, Upgrades to lion 10.7.3, installed a new akasa heatsink / cooling fan, whacked a twin turbo pro accelero on the 6870 graphics card, and installed an xfx 750 pro PSU It's quiet and flies!!!! And that's at 2.93ghz. I slightly raised voltage to 1.2 the block to 182 multiplier...
  11. aspen

    HD 6870 fan speed WTF????

    i have googled, and looked at all the posts, and no one seems to be able to give a good way of sorting this out. i have installed my new 6870 wich works perfectly, except for the bl00dy fan, whihc is running at 100% all the time. all i did was take ou tmy old GT240, and stick this new one in...
  12. aspen

    Xfx HD cards

    Mornin all, I've finally decided its time to replace my xfx gt240. It works very well, but dual display is only through d-sub and hdmi. There's actually a small difference in colour, and well, it's not right is it, so I know and it's driving me nuts! I'd like an xfx hd5770 or 6870. I like the...
  13. aspen

    maximum ramage!!

    Hi all, been a while, basically my home brew P55M-UD2, i7 870, GT-240 dual display, 8GB 1333MHz recording studio rig has been running smooth as silk for over a year with no worries or even a k-panic, until the other day so with nothing to report, I've been very quiet. :) I think it's time to...
  14. aspen

    XFX GT240 dvi/hdmi/vga How can I get dual display support?

    It's showing up as the right card, I have added the ID to nv50.kext in S/L/E it's Id is 0x0ca310de Full acceleration, and it is I think trying to output dual display but struggling. It's fine on DVI, or VGA when just one cable is connected. when both are connected, it shows the boot up sys...
  15. aspen

    8400GS "yes another post"

    Brand new gigabyte 8400GS 2011 model. I have followed all the posts including the Spanish (I think) one and I am this far along. P55m UD2 MOBO by the way. after adding the 0x10c310de string to the NVDANV50HAL plist and using EFI studio to adjust bootlist I get the card recognized as 8400GS...
  16. aspen

    Is this a false sense of security?

    Ok, so I built my hackintosh i7 870 - P55M UD2 - 8GB 1333 - 3 x 500GB HDD (one perm for time machine) and an 8400gs. I have installed it using Tony's DSDT, and NV Enabler and that is it. I have macbook pro's use a 8 core MP in the studio, and after a month of using my new Hackintosh I have to...
Top