Search results

Loading Google Results...
  1. di11rod

    Success! Geforce GTX 780ti on Sierra

    I bought a used 780ti card off a guy on Craigslist and swapped it out with the original card in my Hackintosh build-- GTX 560ti. Originally was confronted by black screen after apple logo on boot. Restarted the machine using restart button and adjusted clover to set nv_disable=1. Boot from...
  2. di11rod

    GTX 660 Stuck on kextd stall[01], (240s): 'AppleACPICPU' Help pls!

    I'm having this same problem. I originally installed High Sierra fresh and everything seemed to be working ok, except I don't think Quartz graphics. So, I launched multibeast and made selections that seemed appropriate for my mobo (MSI Z77A-GD65). Now, I can't boot from my hard drive or from my...
  3. di11rod

    New Macbook and iMac + 5K Standalone Display (Fall of 2016 ?)

    Rumors are also speculating that the new iMac will use an AMD Zen processor. This could introduce much better Mac OS support for Hackintoshes built with AMD processors.
  4. di11rod

    Test Gigabyte Z68XP UD5 UFEI BIOS

    Warning to anybody who stumbles across this... I installed this using a FreeDos boot USB drive. Installer completed and said to restart the computer to complete the bios upgrade process. After that restart, computer has never returned with a post no matter what I do. This was a stable system...
  5. di11rod

    Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 never ending failure

    I have had some pretty good progress using no DSDT. Because I'm on UEFI, am I supposed to be DSDT-free? Also, having difficulty getting sound to work. Tried following Stork's guide, but he's using a DSDT. I am not. If I do not boot with -x flag, I get to a grey screen with mouse pointer...
  6. di11rod

    Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 never ending failure

    I agree there is some flakiness in this board. When I start it up, it will frequently get to the post screen, then reboot. Update- I have pulled all the ram (Gskill RipJaws 16gb 12800) except for one stick. I was able to get Mavericks installed and use multibeast to install the bootloader...
  7. di11rod

    Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 never ending failure

    Failure continues. So, I had been pretty consistently able to boot off the Unibeast USB key this evening using: -v -x IPGEnabler=yes GraphicsEnabler=no with the geforce card pulled out and the monitor connected to onboard dvi connector. I was able to reformat the hard drive and attempt...
  8. di11rod

    Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 never ending failure

    Thanks everyone for the helpful support on this!!! I'm not out of the woods, but I've made some progress. Boot0 is solved. Can now boot USB unibeast key with internal graphics because using DVi instead of VGA port. Cannot boot off Mavericks HD, though. Keeps giving me disk errors --...
  9. di11rod

    Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 never ending failure

    I've seriously spent several weeks worth of late nights trying to get this system running on Mavericks. I previously was running Mountain Lion, but had disk failure, so I'm on a brand-new disk drive, but all other components the same. I can't get this dang thing to boot. I installed...
  10. di11rod

    Gigabyte Z68X-UD3H-B3 10.7.3 update - no sound [SOLVED]

    Re: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 10.7.3 update - no sound Iama-- Using terminal, go into your /system/library/extensions directory and do an "ls". Paste the results here and I'll do a diff on what I have there. Di11rod
  11. di11rod

    Gigabyte Z68X-UD3H-B3 10.7.3 update - no sound [SOLVED]

    Jester, Thanks for your suggestions. I deleted the following files: ALC8xxHDA.kext HDAEnabler888b.kext HDAEnabler889a.kext HDAEnabler888.kext HDAEnabler889.kext HDAEnabler892.kext And then ran multibeast with the selection you illustrated above. Rebooted. Hurray! Audio is now working...
  12. di11rod

    Gigabyte Z68X-UD3H-B3 10.7.3 update - no sound [SOLVED]

    Re: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 10.7.3 update - no sound Jester, Thank you for the guidance. I selected the items in multibeast as shown in your illustration. Installed, then rebooted. I still have no audio devices available. No_audio.png What do I need to do to get my audio to a clean starting...
  13. di11rod

    Gigabyte Z68X-UD3H-B3 10.7.3 update - no sound [SOLVED]

    Re: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 10.7.3 update - no sound I did a clean install of Mac OS X Lion on my rev 1.3 (bios 10) Gigabyte Z68X-UD3H-B3 motherboard. Used combo update from apple to push it to 10.7.3. I haven't had sound at any point. The motherboard is good because I previously was running...
Top