Search results

Loading Google Results...
  1. Mike_N

    Need Help - Have To Use -v or Stalls at Apple Logo Screen

    Got an odd issue here, probably nothing new to the gurus here, but puzzles me... Everything went pretty much by the book - install, reboot from USB, multibeast, installed Nvidia web driver (correct one, for 10.11.2), everything is working EXCEPT - throughout the entire process and up to this...
  2. Mike_N

    [Solved] Upgrade from Yosemite, post install: no network/audio/dual screens

    I just upgraded my perfectly functioning Yosemite (Chimera) install to El Capitan following both the Clover Basics and the Official Guide and it went surprisingly smooth: it boots fine, and even my non-spec (has a VGA output) 750ti seems ok and not causing freezes after 5 min anymore. However...
  3. Mike_N

    Screwed up my Probook with upgrade

    Well, I've done something extremely stupid today.... installed a minor update (my machine is 10.8.5, the update was some security, itunes, etc) via the App store, and now my 4730 won't start, just gives me a kernel panic. I just did it without thinking, as I had just done the same on my...
  4. Mike_N

    Wacky 4730s 1080p upgrade

    I've had my 4730s for a while (details in my sig), all running perfectly with SwitchResX controlling 1600x900, finally made the leap for 1080p a couple of weeks ago - beautiful screen, seemed to work out the box, so I disabled SwitchResX and shut it down. Turn it on yesterday - my screen is all...
Top