Search results

Loading Google Results...
  1. bobcade

    [Success] Lenovo M93p, M73p "Tiny" mini PC i5 4570t, i7 4765t Yosemite-Catalina

    Ya thats Ya thats intel and not working. I grabbed one that should work on ebay and is from Lenovo so I'll wait till it comes from China. Thanks for the help, if this doesnt do it I give up. EDIT: Got to admit it is working better now with the new Hackintool kext set to USB2. Thanks again
  2. bobcade

    [Success] Lenovo M93p, M73p "Tiny" mini PC i5 4570t, i7 4765t Yosemite-Catalina

    It does work but intermittent and drops. I do have another internal wifi \ bt card but its not whitelisted by lenovo, maybe I need to look into modding the bios instead. So close to perfection but almost ready to give up.
  3. bobcade

    [Success] Lenovo M93p, M73p "Tiny" mini PC i5 4570t, i7 4765t Yosemite-Catalina

    Thanks, I used Hackintool and set it to 2.0 where that device resides. Then I exported the usbport.kext and replaced mine. After my system profile still shows it under 3.0 just like before but when I open Hackintool it does default to USB2 now. Was that it?
  4. bobcade

    [Success] Lenovo M93p, M73p "Tiny" mini PC i5 4570t, i7 4765t Yosemite-Catalina

    Basically need to find a way to customize the top rear port near the antenna to be USB 2.0 like this poster did to fix his on another system: https://www.tonymacx86.com/threads/bluetooth-pairing-but-not-connecting.298990/post-2131990
  5. bobcade

    [Success] Lenovo M93p, M73p "Tiny" mini PC i5 4570t, i7 4765t Yosemite-Catalina

    Its an IOGEAR Bluetooth USB Micro Adapter, GBU521 which works some times and read the fix is to have on a usb 2.0 only port.
  6. bobcade

    [Success] Lenovo M93p, M73p "Tiny" mini PC i5 4570t, i7 4765t Yosemite-Catalina

    Jumped the gun, while USB 2.0 now shows in my system profile, I need to figure out how to still designate a port so that my BCM20702A0 falls under 2.0
  7. bobcade

    [Success] Lenovo M93p, M73p "Tiny" mini PC i5 4570t, i7 4765t Yosemite-Catalina

    Gave it a go and still performs the same. I need to figure out how to designate a port to be forced as usb 2.0 only. edit: I just swapped the ACPI with the ones on page 1 and I'm fixed. Thanks!!!!!
  8. bobcade

    [Success] Lenovo M93p, M73p "Tiny" mini PC i5 4570t, i7 4765t Yosemite-Catalina

    Hello all, I am new and have my m93p running opencore with Catalina almost perfect. There are only 3 problems: 1. Most important to me is I have a USB bluetooth adapter that needs to be in usb 2.0 mode but I cannot seem to figure out how to do that. 2. ATV wont play video streaming but if I...
  9. bobcade

    Bluetooth Pairing But Not Connecting

    I'm new, can you assist with the steps? I am on opencore with USBInject.all
  10. bobcade

    Bluetooth Pairing But Not Connecting

    I've read the GBU521 needs to be on a USB 2.0 port and not 3 which is the cause. All of my ports report 3.0 so I need to research how to configure one to be 2.0 only.
  11. bobcade

    Bluetooth Pairing But Not Connecting

    I also have a GBU521 and 10.15.5 that acts strange. It will sometimes pair with mice and keyboards then mysteriously stop working and cannot re-connect. I have a USB Wifi adaptor working with no issues whatsoever and of course cabled USB is not a problem. I tested the adaptor on Windows and...
  12. bobcade

    Deskmini 110 with 7th cpu: Catalina is working but no HEVC

    Thanks I will check it out. I got his up and running, the issue was the brand of ram believe it or not. I did an open core build and everything works including audio from DisplayPort. However sleep does not work as waking up doesn’t turn the display back on even though I can tell the system is...
  13. bobcade

    Deskmini 110 with 7th cpu: Catalina is working but no HEVC

    Did you resolve? I am struggling with my friends Deskmini 110 now and going to try your EFI
Top